Amber- johnny evliliği neden her şeyin dış guzellik olmadigini, her insanin gercek yuzunu anca zamanla anlayabilecegimizin kaniti gibi...Kadın resmen timarhanelik sadece tuvaletini yataga yapmasi degil ses kayitlarindaki ani öfkesi karsisindakini kiskirtmasi psikopatca fiziksel ve ruhsal siddet uygulamasiyla gercekten kapatilmasi gereken biri...
Sırf güzel/yakışıklı diye arızalı insanları hayatınıza alır mısınız?
hayallerin çok uzağında bir evlilik onlarınki + ünlü olmalarının verdiği kıskaç içerisinde bunları dışarıya yansıtmadan film çevirmedikleri halde sürekli rol yapmak zorunda kalmaları.. kendimi johnny veya amber yerine koyduğumda kesinlikle ben de artık dayanamayıp aynı psikopatlıkları yapmaya başlardım heralde. bir yandan uçsuz bucaksız servet, ama ufacık basit mi basit bir dürüstlüğe sevgiye dahi sahip olamamak. tamamen p*rno yıldızları gibi kendilerini hayvansal insanlar olarak kabul ederek yaşamak oldukları bir hayat. acıdan da öte cehennem gibi..
Almamak gerekiyor ama toplumda bu konuda gerçekten kriterleri olan ve seçici davranan insanların oranı yüzde kaç acaba? Lafa gelince herkes doğru insan, hektes mükemmel ama ya icraat? İşte orada işler biraz karışıyor. Ben hep şunu derim; fazla güzel veya yakışıklı olmak da bir dert. Böyle olunca, ister istemez talep fazla olduğu için bu güzel ve yakışıklılar da kendini bulunmaz Hint kumaşı zannetmeye başlıyor.
Güzellik Allah’a mahsus dostum, kime ve neye göre güzel bir de o yönden bakmamız gerekiyor. Benim için dış görünüş zerre umrumda değil, kadınlığını bilsin yeterli
@İmsomniacık dış görünüşe bakmam diye bir şey demedim ki Elimden geldiğince insana insan olduğu için muamele ederim. Ama bizi yöneten bilinçaltımızdır, birçok duygunun merkezidir, eylemlerimiz oranın ürünüdür, şu sitede profili güzel olanların veya profilinde güzellik çağrışımları bulunanların soruları daha fazla yorum alıyor Bilinçaltı istemsiz itiyor kişiyi oraya yorum atmaya. O yüzden dış görünüşe bakmam demek büyük bir söz. Allah güzel bakmayı nasip etsin işte o zaman çirkinliklerde gözümüzde güzelleşir.
jonny sırf amber güzel diye kaç senelik hayat arkadaşı olan çocuklarının annesi senelerini ona adayan kadına ihanet etti ve amber için yaptı bunu ee eden bulur!
Sirf guzel diye degil bu adamin cevresinde amberdan da guzel kadinlar vardir hepsine de kolayca sahip olabilir... davanin ilk durusmasinda neden aşık oldugunu soylemisti... kitap okuyan sanattan hoslanan sade ve ilgili sefkatli yonu etkilemis buna bir de ortak zevkler ekle... ama iste hepsi johnny etkilemek icinmis sonunda tasrali bir kiz çıkmış
Üstelik kaç kişiylede aldattı adamı. Şiddet gördüm diye gösterdiği darp fotoğraflarida editlenmiş çıktı. Adamın kariyerini bitirdi resmen. Neyseki gerçekler ortaya çıkıyor. Ama Johnny teklif gelse bile Karayip Korsanların dönmeyeceğim dedi 😭
Evet onu unutmuşum... beni soyle dovdu boyle dovdu diyor yuzunde ne sislik ne kan ne morarti var hatta ertesi gun şov programina katiliyor yuzu kadife gibi... asil fotograflarda johnnyin suratinda morartilar var
Bunlar sıradan normal insanlar değiller. Ünlü olmak için verdikleri tavizler, aldıkları psikolojik programlar var. Her şeyleri proje. Yani evlilikleri bile proje olabilir bilemiyorum.