Manevî değeri yüksek olan hediyeler daha önemlidir benim için. Sırf fiyatı yüksek diye ayrıcalığı olmaz. Ayrıca affetmem için birkaç gerçekçi ve samimi söz yeterlidir, illa ki bir şeyler alınması gerekmiyor.
Hediye içten gelirse alınmalı affetmem için hissetmem lazım o yüzden hediyeye filan pek gerek duymam. Hele ki gösteriş malzemesi haline getirip pahalı hediyelerle narsistlik hareketler yapanlara karşı hiç eyvallahım yok çiçeğim. İnsanın kalbi pırlanta olsun gerisi inan önemli değil. 🌸💫
Hayır hiç kimse beni maddi bir şekilde satın alamaz. Ne duygularımı ne içimde barındırdım kırgınlıklarımı. Tutup bana pahalı bir araba alacağına kadar içten ve samimi bir şekilde üzüntüsünü dile getirirse yeterli olur. Çok da fazla bir beklentim yok çünkü.
Ben pahalı hediye olayını saçma buluyorum. Parası ile övünüyor gibi o ne öyle. Benim başkasının aldığı pahalı hediyeye ihtiyacım yok ki. Benim için önemli olan karşı tarafın bana davranışı, verdiği değer. Parayla göz boyamaya çalışan insanın benim gözümde değeri düşüyor açıkçası.
Yaa detaydaki görsele bak yaaa..!😍❤️ Kalbimi bıraktım kalbimi.. Kesinlikle bu tarz oyunlara gelecek birisi değilim. Hediyeye yükleyeceği maddi değeri bana manevi değer olarak yüklesin kâfi.
Hayır kalp kırılmışsa bunun telafisi maddiyat değil maneviyattır. Pahalı hediyelere kananın kalbi her daim kırılır ancak manevi değer öyle değil çünkü o gönüle, kalbe dokunur ve bağı daha güçlü kılar. Bu arkadaşlıkta olur, aşkta olur.
insanları mutlu etmek yeter hediyenin değeri o kadar önemliyse benim cepte bir kuruş param yok ama her insanı mutlu edebilecek küçük bir fikrim var. Affedilmeyecek bir davranışım olmadı karşı tarafta da affedilmeyecek bir davranışla karşılaşmadım gül yeter 😇