Bence normal. Ben hayatımdaki her insanı kıskanıyorum. Kimisini az kimisini daha sahiplenici. Kıskanayım sahipleneyim derken kafese tıkarsan kuşu kaçırırsın.
bence normal. arkadaşlarımı bile kıskanıyorum arada sadece benimle arkadaş olsunlar biraz bencillik ama elimde değil. sevgiyle orantılı olduğunu düşünüyorum.
Bazen mi? Ben çoğu zaman sevdiğim insanları başkalarından kıskanırım. Bunu gayet de normal olarak kabullenirim. Kimse sevdiği insanları bir başkasıyla paylaşmak istemez. Bu çok doğal bir şey.
Sevdigim herkes en cok beni sevmeli en cok bana deger vermeli, asiri kiskanirim. Bence gayet normal. İnsanlar bunu anlamiyor yasamadiklari icin. Ama kiz kardesim bile baskasiyla yakin olsa kiskanirim ben istemem trip atarim.
Ya belkide kabulleniyorsun ama kubullenme biçimin yanlıştır kıskanmanın herkeste olabilecek doğal bir duygu olabileceğini hatırlamalısın bence o değilde bende iyice psikolog kesilmeye başladım başına kdjxhshshzhjs neyse çokta ciddiye alma boş yapıyorum muhtemlen bxjxhdhdjskx