Şimdi yalan yok biraz huysuz ve ters bir insanım. Çoğu zaman ben kendimi bile katlanamıyorum. Bunu bir başkasından beklemek haksızlık olur. Fakat ne olursa olsun beni seven insan benden vazgeçemiyor. Sanırım bende bir şekilde şeytan tüyü var. 😃
Aslında kolaydır ama beni anladıkları sürece. Çok sinirlendiğimde ben bile kendime katlanamıyorum. Ama anlaşılmak önemli. Durup da kendimi anlamaya çalıştığımda kendime hak verip tahammül edebilmeye başlıyorum. İnsanlar da anlayabilirse bir sorun kalmaz, anladıklarında kalmıyor zaten çabuk yumuşayan bir insanım.
Benimle anlaşmak, benim ne kadar anlaşabildiğime bağlı diyebilirim. Anlaşmaya layık kişiler ile bu hiç zor değil. Elbette anlaşamadıkları yönlerim olacaktır. Anlaşamayan biri için; benimle de anlaşılmaz mı yahu demem. Herkesin huyu ve enerjisi birbirine tutmayabilir.
Ya aslında bilenlerin ve bize katlananların yanına kar kalıyor :D bence mükemmel sevgiliyiz, sadık, dürüst, aşık olunca aptallaşan cinsten sadece inatçı, sinirli ve kıskanç olabiliyoruz
Elhamdülillah '' katlanılacak '' biri olduğumu sanmıyorum, bunu sandığım anda da oradan uzaklaşırım zira hiç kimse bir diğerine katlanmak, onu çekmek ve maruz kalmak durumunda değildir.
İnsanlar ancak kıymet gördüğü, sorunsuz ve güzel vakit geçirdiği yerde mutlu olabilirler. Bu biraz da kendimize ve karşıdakine olan saygıdandır elbette.
Ama bir gerçek vardır ki, tüm dünya bunun üzerine döner : Allah'ın bahşettiği türlü türlü fıtrat vardır ve her ruh herkesle anlaşamaz.
Ben genelde olayları büyütmem. Yani çözüm odaklı davranırım genelde. Çözüm yoksa üstelemem. Bazen kavga etmek istenebiliyor. Yani genel olarak anlayışlıyımdır. Çok sinirlenmediğim sürece her şey yolunda gider. Sinirlenirsem uzaklaşırım. Mümkünse bir süre uzak durulsun :)
Yalandan nefret ederim. Sıcak kanlı ve her yer'e uyum sağlayabilen biriyim. Belki klişe olacak ama bir insan benimle anlaşamassa başka birisi ile çok zorlanır. Tahammül ve sabır seviyem yüksektir. Yalnız bekletilmekten hoşlanmam, kimseyide bekletmem; kısaca eğlenceli kıpır kıpır biriyim. Ortama göre şekil alırım, kimseyi üzmem kırmam bir köşede olan biteni seyreder fikrimi söylerim. Dahası var ama oturduğum yerde uyukluyorum (evliyim yürümeyin) dipnot 😄😄
Dışarıdan bakanlar "seninle insan yaşlanmaz" diyor ama evde gerçekten farklıyım. Utanarak söylüyorum ama şımarık ve bir o kadar da agresif yönlerim var. Bazen negatiflik saçabiliyorum. Yine de kendimi çok gömmemeyeyim, anlaşan epey var çünkü ve hep böyle değilim genelde ani parlayıp pişman olurum😂 Kısacası katlanmak aşırı zor değil ama göründüğü kadar kolay da değil
Ne yalan söyleyeyim bazen katlanılması zor biri olabiliyorum. Normalde şeker gibiyimdir tabii de ara da tutuyor gıcıklığım 😄
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Beni zaten bir tanıyan pişman bir de tanımayan öyle söyliyim eğer elimde size karşı çok fazla koz varsa ve şimdiye kadar soylemediysem eğer hiçbirini alttan aldığımdandır ama kavga esnasında göz korkuturum sen anla yani katlanilabilir birisi miyim değil miyim. genelde susarım bana yapılanlar için ama o sustuklarimi bir gün onlara sokarım
1
1 Yorumla
Cevap sahibi
+1 yıl
Mecbur kalmadıkça gördüklerimi duyduklarımı görmezden duymazlıktan gelirim aslında beni tanıyanlar çok sıcakkanlı olduğumu söylerler ve her kavgada hep ben hakliyimdir 😂
Evet. Allah hayatımda olan insanlara ekstra sabır yüklemesi yapar İnşallah. Arada sabır güncellemesi gelmeyince gerginlik çıkabiliyor çünkü. Bende yanımdaki insanların sınavıyım işte elimde değili 😂😂😂😂
Cana yakın birisiyim karşı tarafın iletişimi güçlü ise cok iyi anlasir ve çok mutlu oluruz yani iletişim çok önemli mesala ben birisinin kalbini kirmam kalbini kirmak istemiyorum diye konuşurum çok kizarsam
Uyumlu bir insanımdır. Herkesin kendi penceresinden de görebilmeyi denerim her zaman. Sakinliği ve anlayışı seviyorum bu yüzden benimle geçinmek kolay oluyor
Ben detaycıyımdır birde karşımdaki insanın üslubuna çok dikkat ederim karşımdaki insan egolu kendini beğenmiş yüksek perdeden konuşan biriyse ozaman katlanılmaz oluyorum
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Zor kimse sorunlu birine katlanmak zorunda değil...