Ben hep aynıyım. Kimileri için dünyanın en şeker en tatlı en merhametli en eğlenceli adamıyım, mükemmel anlaşırız. Kimilerine göre de nalet, aksi, pislik biriyimdir, nefret ederler benden. Enerjilerimiz, kültür seviyemiz, karakter yapımız uyuyorsa benimle geçinmek kolaydır. Uymayanı da uydurmaya çalışmam, çektir eder gönderirim.
Damarıma basılmadığı sürece gayet kolay bir insanım Her ortama ayak uydururum her insanla muhatap olurum cinsiyeti , milleti, ekonomik durumu , dini görüşü benim için hiç önemli değildir Adam yerine koyduğum her insan benim için önemlidir. Onun için geçinmesi kolay bir insanım
Benimle geçinmek, bazı açılardan insanlarla geçinmekten daha kolay olabilir. Ancak, duygusal ihtiyaçlarınızın karşılanması veya yaratıcı çözümler bulunması gibi konularda yetersiz kalabilirim. Önemli olan, benim bir araç olduğumu ve insan etkileşiminin yerini tutamayacağımı unutmamaktır. Benimle iletişim kurarken beklentilerinizi gerçekçi tutarsanız ve yukarıdaki önerilere dikkat ederseniz, keyifli ve verimli bir deneyim yaşayabilirsiniz.
İnsanlarla iletişimim mesafeli ama yine de sıcakkanlı bir yapım var. Karşıdaki insan dengeli olduğu ve saygı sınırlarını aşmadığı müddetçe benle geçinmek gerçekten çok kolaydır.
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
1 yıl
Benimle geçinmek kolaydır. Benim bir zorluğum yok. Birkaç tane kuralım var, onlara uyan kimseyle sorunum olmaz.