"Adı neydi ya dilimin ucunda" cıları görelim 😂 Benim iyidir yani zaman zaman en yakın arkadaşımın ismini unutmuştum tabi🤦 orasını geçelim.

Benim en kötü olduğum alanlardan birisi. Sima olarak insanları 15 sene sonra bile tanıyabilirim ama isim olarak gerçekten çok çok zorlanıyorum. Öyle ki bazen KS de tanıştığım insanlar uzun uzun sohbet etsen bile daha sonra isimlerini unutabiliyorum. Sonra insanlar bana tavır yapıyorlar haklı olarak.
Yüz hafızam kötüdür. Duyduğum ismi asla unutmam, "benim amca oğlunun arkadaşı" diye bile birini tanıtsalar ismi aklımda kalır. Ama işin komik tarafı bi insanın yüzünü tanımam için en az 2 kez görmem gerek😂 bir gün önce tanışıp ertesi gün okul kantininde direkt masama oturan arkadaşın suratına bön bön bakmıştım, hala dalga geçer benle😂
#SelamGençlik 🍀🍀
Bende değeri ve kıymeti olan her insanın ismini severek hatırlarım her daim.. 🍀🍀
#EnDoğruÂnda ❤️❤️
#TubaSueda 🍀🍀
#AşklaBaşla ❤️❤️
Normalde insanlar simadan tanır ismini unutur ama bende tam tersi. Yüzleri hatırlamam isimleri hatırlarım😂
Cevap
22Cevap
Şimdi yalan yok dikkatimi çekenlerin isimlerini unutmam.
Evet iyi
Çok iyi değil. Bu sitede tanıştığım arkadaşlarımın birçoğunun ismini unuturdum, hâlâ daha unutuyorum. Neyse ki eskisi kadar insan tanımıyorum.
İyidir ve benim için isimle hitap önemlidir. Kişiye kendini değerli ve özel hissettirdiğini düşünüyorum. İletişim bağını kuvvetlendirdiğini ve iyi izlenim sağladığını düşünüyorum. O yüzden bu konuda kendime de karşımdakine de hassas davranırım.
İsim hafızam iyidirde bazen görüntülrri karıstırıyorum 😅🤦🏻♀️ ben bunuuu nerden hatırlıyordum diyorum 🤷🏻♀️😅
Kızım seni Ali'ye vereyim mi?
İstemem babacım istemem..
Onun adı Ali, eder beni deli..
İstemem babacım istemem.
Maalesef iyi değil ya. Görsel olarak hiç unutmam. Hep gördüğüm şekilde tarif ederek anlatmaya çalışırım o kişiyi. 😂
Öyle bir hafızamı var daha yeni haberim oldu Allah'tan ara sıra adımla sesleniyorlar yoksa kesin unuturum
Mümkün değil aklımda tutamıyorum. Yüzleri hatirlayabiliyorum ama isimler maalesef ki kalmıyor. Gerçi bende genel bi unutkanlık var😅
değişiyor ya bazen çok iyi oluyor bazen de aşırı zayıf
İsim hafızam pek iyi sayılmaz ama görsel hafızam çok iyidir
Bonsoir!
İyidir ama hatırlamak istemediğimi hatırlamam. <3
Bugün kurstaki Büşra olan kıza Cansu demem, asıl ismini bir kaç saniye düşünmem 😂
Bende o yok hiç tanımadığım adamın adını tak diye çıkarırım
Tanırsın ama o isim aklina gelmesi için baya ugrasıyorum yüz tanıma zekam baya iyi...
Hayır görsel hafızam iyi sima olarak hatırlarım ama isim olarak değil
Evet hatta kişilerin telefon numarasını bile aklımda tutarım.
Yok artık? Bu nasıl bir hafıza cidden?
İnan bilmiyorum ama bir çok kişinin ve firmaların numarası aklımda 🤔
Tek seferde ezberleyip unutmuyorsun cidden helal olsun. Maşallah diyim de şimdi bir şey falan olur 😂
2 kere okuduğum zaman ya da 2 kere aradıklarında göreyim unutmuyorum kolay kolay. Kafama tahtayla vururlarsa aklıma sen geleceksin padısahınkızı 😂
Zehir gibi zehiiiir... Keşke benim olsaaa...😂
Yarın show haber: Kafasına inşaat tuglasi düşen genç, acilen hastaneye kaldırıldı. 🙄
Allah korusun ya, maşallah maşallah 😂🧿
Ölüm senaryomda yazıldı ohhh mis 😂
Hafızam çok iyidir ama gerçekten bazen isimleri unutuyorum
Hafızam kötü
hayır görsel daha iyi
Gördüğüm an hatırlarım
Berbaaat. 🙄
Hiç iyi değil.
İyi desem yalan olur 😂
Evet iyidir unutmam ben. İsimleri
Dilimin ucuna bile gelmiyo o kadar kotu
Evet ve bir işe yaramıyor :D