Sende durumlar nedir? Rahatlama oluyor mu?

Anlatınca rahatlamıyorum asla.. Anlatırken daha da kötü oluyorum. Hemen boğazıma bir yumru oturuyor.. Anlatırken olayı tekrar yaşıyorum sanki.. Bazı insanlar oat oat rahatça anlatabiliyor, aşırı kıskanıyorum. Ben hemen başlıyorum ağlamaya😂
Pat pat**
Kim o?
"Bazı insanlar" , aile icimde pek yok ailecek duygusalız :)
Hayır, pat pat konusunda mizaha vurdum ama pek vuramamışım anlaşılan 😃
Diyorum her görüşümde köşeli diye😂 Kanıtlamış oldum bu defa😄
😂😂 Bırak köşeliyi, jeton makinesini bozacak bir jeton var sende.
Ay deme deme, bak kırılırım😂
Tamam tamam 🤐
Başka bir zaman devam ederiz Jeton 😃 KS de günün sonuna gelmiş bulunmaktayım.
İyi geceler 🛑
İyi gecelerr
Sorunlarımı paylaşınca kendimi rahatlamış değil de daha çok çıplak gibi hissediyorum. Hiçbir özelim kalmamış gibi, her şeyim ortaya serilmiş gibi.. Ve bu beni fazlasıyla strese sokar, daha çok çıkmaza girerim o yüzden anlatmamayı tercih ederim ama iyi dinleyiciyimdir. Anlatmam ama dinlerim.
Burcun nedir
Balık ama alakam yok
Anladım. İyi akşamlar balık
Teşekkür, sana da @Abdurrahman00t
Ben değer verdiğim insanların sorunlarını dinlemeyi severim. Psikolog gibi tıpkı. Belki bir çözümüm olmaz ama ona daha iyi hissettiririm. Sorunlarımı anlatırım. Anlatmazsam bir gün boğazıma gelir ve beni boğar.
kimseye kolay kolay bişey anlatmam
Bu güven sorununu fazla abartmıyor muyuz 😐
hayır abartmıyorum bence , çok nadir güvenirim güvenince anlatırım
Anladımm 😬
Cevap
11Cevap
Kimse anlamıyor kendime saklıyorum
Kimseye anlatmam, ya içimde çözerim ya da içime gömerim. Bundan en yakınlarımın bile haberi olmaz, haberlerinin olmasını istemem. Bu yüzden (sorunlarımı onlara anlatmamamdan dolayı) bana darılanlar, küsenler bile oldu ama benim tarzım bu kimseye sorunlarımı anlatamam.
Kişisel alanım, sosyal alanım ve dışarısı olarak kendimi üç mesafeye ayırıyorum. Aileme ve sevdiklerime sosyal alanımdaki çerçevede sorunlarımı paylaşırım. Kişisel alanım bana özeldir kimseyle paylaşmam. Tabiiki sıkıntılar paylaşıldıkça azalır. Fakat normal olarak bir insana güvenirsem şayet çizdiğim sosyal alanıma alırım ama o güveni hissedemezsem dışarıda kaldığını her şekilde fark edecektir.
Anlatmama taraftarıyım. Beni anlayacağını düşündüğüm insanlarla bile paylaşmak istemiyorum bazen. Anlatınca insan daha da çok yorulduğunu, canının sıkıldığını fark ediyor...
Ben sorunlarımı genelde kendi içimde yaşar, aşarım. En yakın dostum var bir tane onunla dertleşiyorum bazen de dediğim gibi daha çok kendi içimde yaşayıp, aşma taraftarıyım. Sorunlarımı anlatırken bile yorulup, dibe çöktüğümü fark ediyorum çünkü. Ama anlatmanın da yer yer faydaları oluyor kişiye.
Soruya ilk okuduğumda "ne sorunu anlatacağım da bu kadar insan cevap vermiş" Dedim. Sonra detayı gördüm. 🤦♀️
Genelde pek anlatmam. Anlatırsam ya anneme ya babama. Kimsenin bilmesine de gerek yok başka.
O zaman bu şarkı tüm annelere gelsin fjdks
https://youtu.be/CGFKOU9YQBc
Bu sayfanın abonesi misin yoksaaa 😂😂😂 Ne gülerim hahah fhchdh
Yok yeğenlere dinletiyordum 😃 abone de olurum yeğenler için fkdkd
😂 keyifli dinlemeler
Sağ ol 😃
Birine değilde kendi kendime anlatmayı ya da günlüğüme yazarım. Youtubedanda motivasyon videoları izlerim sonrada rap dinlerim sonra geçer. Bu aralar kendimi hiç iyi hişsetmiyorum o ölme hissi geldi yani
Kendine gel ve o hissi at 🏹
Okuldaki arkadaşlarım tarafından binbir türlü zorbalığa uğruyorum çok canımı sıkıyolar hadi bir kişi olsa git konuşda hepsi birden üstüme gelince bişey yapamıyorum oda stres sıkıntı yapıyo 😔
Bu durumda ne yapıyoruz? Herkesin içinde birine haddini bildiriyoruz; bağıra çağıra diğerleri ibret alacak bu durumdan.
Kimseye kendinizi ezdirmeyin korkusuzca durun derim ben.
2. Seçenek; hiç duymamazlıktan gelin ve gülün geçin hiç bir şey duymamış gibi umarsız olun. Bir süre sonra uğraşmazlar...
2. yi uyguluyorum daha çok 1. taktikte kavga laf dalisina girdik ooo falan demelere başladılar hocaya söyledim oda tınlamadı. diğerlerinde disiplin kınama falan Bu lafları duymak veya söylemek istemiyorum xsiktirx edicem bunlarla uğraşmak için mi buraya geliyorum ben iyi bi üniversite kazanayımda hayatımı kurayım gelip geçici insanalar ya
O halde geçici insanlar yüzünden hiç kendini üzme.
Ve biri bana gelecek bir şey diyecek düşüncesi ile zihnini hiç meşgul etme.
Düşündüğün şeyleri çekersin bunu unutma. Bir zaman sonra yok olup gidecekler
Çok haklısın teşekkür ederim hakkımızda en hayırlısı neyse o olsun
Amin. Mutlu kal, mutluluk sensin.
Bazen kimseye asla anlatmam, bazen de paylaşma ihtiyacı duyarım ama çoğu zaman paylaşmama taraftarıyım.
Al benden sana gelsin fkdl
https://youtu.be/uTCDcXN5pzQ
Çok yakın gördüğüme özet geçerim. Değişken tavırlar içine girerse bir daha anlatmam.
Yakın arkadaşım yok anlatacak, ailemle de paylaşmam, sevdiceğimle paylaşabilirim, paylaşırım.
Ben ben 🧐 nerede arkadaşlık 🤨
Sen kardeştin ya 😅
Kardeşe de anlatılır 🤨
Olursa anlatırız kardeş 🤨
Olmaz İnşaAllah derdim, sıkıntım 😐
Bak bak nasıl toparlıyor. İnşAllah olmaz tabii ki 🌸
Amin, ecmain
Gerçekten iyi niyetine güvendiğim biri olursa anlatırım onu da üstü kapalı bir şekilde. Güvenilecek insan çok az çünkü, bazen derdimi anlattığımda ellerine koz vermişim gibi hissediyorum.
Şöyle söyleyeyim... Eğer o sorun beni boğuyorsa gerçekten ne yapacağımı bilemiyorsam birisine ihtiyaç duyuyorum fakat her sorunumu anlatmam. Bazıları ile yalnız boğuşurum.
Ben anlatmam kolay kolay sevmiyorum. Eger basima kotu bi olay olduysa yakin arkadasima anlatirim sadece
anlatmam çoğunlukla ama çok doldugumda istemsiz anlatırken buluyorum kendimi
Anlatmak istiyorum ama sonra ne değişecek sanki deyip vazgeçiyorum
aklı başında çıkar yol gösterebilecek arkadaşlarıma anlatıyorum. tavsiyelere açığım
Bazen anlatirim bazen anlatmam. Konuya duruma ve ruhhalime bagli.
Çok anlatmıyorum. Aynı şeyleri tekrar tekrar yaşıyormuş gibi oluyorum anlattıkça...
Anlatırım, anlatırken bir tur daha dertlenir gibi olurum ama sonra hafiflerim
Anlatınca daha rahat oluyorum bende ama güvendiğim insanlara.
Sorunları anlatarak çözemedim hiç bu zamana kadar. Ya üstüne giderim ya da oluruna bırakırım.
Düşünme yetimi kaybetmeye başladım kendi kendimi idare edemiyorum deliriyorum galiba çok cikmazdayim ne doğru ne yanlış anlayamıyorum
Anlatıp anlaşılmıyorsan derdin artar annem hep bunu der ben ona anlatınca rahatlıyorum ama
Anlatmam fakat sinir patlamaları yaşıyorum. Sanırım psikolojik destek alma vakti geldi. ANlatmak gerekir becerebiliniyorsa
Hayır ben kendim hallediyorum
Çok güzel arkadaşlıklarim War anlatıyorum yanımda oluyorlar rahatlıyorum ama arada onlarda dolup bana catiyolar..
Anlatırım bana çok iyi geliyor.
Çünkü sende iyisiin 😬
Anlatınca için bir ferahlıyor diğer diger türlü içim icimi yiyor
Sorunlarımı anlatmayı sevmiyorum..
Anlatamam çünkü az önce başka birine anlattım ve mesajlasarak bile olsa ağlamaya başladım
Bir kere güvendiğin birine anlat diğer türlü ölüyor insan
Kimseye anlatmadığım için rahatlatıyor mu bilmiyorum.
Trilyonerim. Ama harcayamıyorum.
Ve bu sorunumu anlatamam.
Ne kadar da kötü bir durum
Dalga geç istersen çok da umrumda değilsin açıkçası ben samimi hislerimi paylaştım.
Dalga amaçlı söylemedim
Kötü ki kötü dedim
İyi.
Anlattıkçasinirleniyorum ben
hayır, anlatmam. ben genelde dinlerim..
Aynaya ya da içime şaaparım ben
Çok yakın olduğum birisine anlatırım
Ben artık ablatmaya üşeniyorum.
Anlatmam. Sığ tavsiyelere tahammulum yok
Kendime saklamayı tercih ederim hep
zaman geçince anlatırım
Anlatmıyorum, içimde biriktiriyorum hep
Sorunlarımı kolay kolay anlatamam
Bi arkadasim var ona onun dışında kimseye anlatmam
Kendimde saklamayı tercih ederim.
Niye anlatayım?
Fkdkd Arkadaşı dışarı alalım
Evet yeterki biri dinliyormuş gibi yapsın
Güvendiğim sır tutan arkadaşıma anlatırım
Her insanın guvenilir bir arkadaşı mutlaka olmalı 😊👍
@Tatlı_günahlar ama sadece hemcinslerimle erkeklerle konuşmaya çalışınca işin sonu seks muhabbetine gidiyor
Amacı seks olan biriyle konuşulmaz. her şey yerli yerinde olmalı.
Güçlü bir adam az konuşur çok çalışır.
BN anlatmak için avtım uibu hesabı
Gerek yok
Duruma göre
Artık hayır☺️
Kime anlatim ki 😏
Hayır anlatmıyorum
Herkese değil.
Bıraktım daha iyiyim
Anlatmıyorum
Anlatmam
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?