Bazen hemcinsimde olsa boğasım geliyor 🤦🏻♀️ balım, çiçeğim, tatlım canım, bebişim.. bu ne samimiyetsiz tavırlar ya hayır yani benim ismimin suyu mu çıktı niye beni bir şeye benzetmek zorundasın ki
Fazla sevgi pıtırcığı ve fazla pozitif insanlar samimi geliyor mu size?
Ya bazı insanlar gerçekten içinden geldiği ve istediği gibi yaşıyorlar ve bunu da karşısındaki insana fazlasıyla hissettirebiliyorlar. Yani diyorsun ki bu insan bu tarz da bu o yüzden o insanı yargılamıyorsun. Fakat bazıları o kadar yapmacık ve samimiyetsiz olabiliyor ki bunu kilometrelerce öteden hissedebiliyorsun. Tamamen o insanın bana göre hissettirdiği Dduygu ile alakalı bu.
Soru ve detay bana biraz farklı geldi o yüzden ayrı ayrı cevap vermek istiyorum. Laubali insanları sevmem ve hayatımda da bulundurmak istemem tepkimi de sert bir şekilde ortaya koyarım tabii ki bağırıp çağırmam belki küfür etmem kaba konuşmam ancak tek bir bakışım bile yeter çoğu zaman.
Her şeyin fazlası zarar bana göre Sevgi pıtırcığı fazla pozitiflik bunların da fazlası zarar çünkü insanlar gerçekten kopmamalı uzaklaşmamalı. Neticede hayal dünyasında masal dünyasında yaşamıyoruz her şeye bu kadar güzel bakalım. Gerçekleri mantığı devre dışı bırakmadan güzel bakmalıyız Sevgi pıtırcığı olmalıyız.
Yaşamı koyu pembe algılayıp etrafına mutluluk perisi tadında enerji saçmaya çalışan insanların ya zihinsel sıkıntıları vardır ya da maskesiyle gölgelemek istediği yaşanmışlıkları.
Yaşamı olduğu gibi algılasak ortaya çok naturel tablolar çıkar.