Kişilik & Karakter konusunda 11,8b cevap paylaştı.
Yapmam dediğim şeyleri yapmaya başladığım an benim değişimim başladı aslında. Çünkü herkes herşeyi yaparken sen köşende sa kendi başına bir şeylere yetmeye çabalıyorsun. Ama ne yaparsan yap yetmiyor. Bu yüzden o hayat seni ister istemez değiştiriyor. İşte o zaman değişim başlıyor..
Maneviyata önem vermek ona yönelmek çok köklü ve derinden sarsılarak yaptığınızda tüm hayatınız aileniz dostlarınız alışkanlıklarınız aklınıza gelebilecek her şey sil baştan Allah’ın rızası yönünde oluyor bunu eğer geçerli bir meslek kazançla aynı anda yürütemezseniz hayatta başarısız oluyorsunuz en büyük yıkımı ailede çevrede ve evlenememekle hele hele de yaş ilerlediyse acı acı yaşıyorsunuz maalesef iş bu seviyeye gelince yapayalnız kalıyorsunuz artık hiç kimseniz olmuyor. Allah’tan başka tabii ki tüm kapıları o açıyor ama oda adetullah kanunlarıyla kayıtlı olduğu için önünüze gelen muhteşem iş için yetersiz kalıyorsunuz çünkü dünya işleri için kendinizi yetiştirmemişsiniz ancak çok çaba gayret olursa değişir birde geriye dincilerle takılıp liyakatsiz kadrolaşmanın bir parçası olmak var oda kul hakkına gaspa göz yummaktan geçiyor maalesef … Parası geçerli işi olmayan evliya dahi olsa ölüme terkedilir. bu çok özel soruya çok özel bir deneyim paylaştım sözlerim bir tanıdığımın hayat hikayesidir Fahri olarak bir vakıfta yıllarca fedakarlık yapmış birisidir. Bazı sözler anlaşılmaz okuyanlar kusura bakmasın sözün özü şu ki köklü değişimler orta kararda olmalı ve kontrol tetkik mekanizmaları akıl mantık süzgeci içerisinde olmalı uzun oldu umarım sıkılmazsınız
yani fiziksel olarak bir ara 43 kiloya kadar düşüp geberme limanına yelken açıyordum , bide saçımda oldu büyük değişimim belimin sonuna gelen saçlarımı birden küt yaptım bu iki değişimle herkes şok geçirdi😀
Sağol hocam. Bugün kendimi onbeş gibi hissediyorum. Dün i kadar dedim gençlik iksirini fazla enjekte etmeyin diye.🤣🤣🤣 Diğer yarısı belki kalmaz belli olmaz. Bakarsın kör kurşun gelir bulur hocam. 😃
İnsanların hayatında çok keskin değişimler olmadı için büyük yıkımlar ve ilhamlar uaşaması gerektiğini inanıyorum süreç içinde ben çok değiştim her insan gibi ama öyle önce sonralık bir şey yaşamadım