Hayaller! En büyük hayal kırıklıklarının sebebidir.. Gerçekleştiğinde ise en büyük mutlulukların.. Çoğu yalnızca hayal olarak kalmaya mahkumdurlar.. Genelde o kadar çok hayal kurulur ki.. Gerçekleştirmeye ne derman kalır, ne istek kalır, ne de zaman.. #54srp
Kişilik & Karakter konusunda 13,4b cevap paylaştı.
Muhakkak vardır.. Herkesin derininde bir şeyler.. Hayallerim eskimiyor aslında sadece zaman geçiyor.. Ben yine aynı deli aynı gülen kadın olarak kaldığım sürece sorun yok.. Yaşıyorsak hala umut vardır.. Keyifli günler..
Hepsi... Bütün hayallerimi bir poşete doldurup çöpe attım. Yenileri de yok... Hani, "var bi hayalimiz" diye paylaşılan anonim fotoğraflar var ya... O fotoğraflara bile bakmıyorum, bakamıyorum artık... Hayaller ölünce, insan da ölürmüş, ama içinden ölürmüş, nefes aldığı halde... Bazı ağaçaların dışı sapasağlamdır da, içi kurumuş olur ya, öyle... 😢
Evet bende de fazlasıyla isteyen hayaller var. Bunların hepsini tozlu raflara kaldırdım. İnsan artık belli bir süre sonra hayal bile kurmak istemiyor. Gerçekleşmeyecek hayallerin peşinden koşmak zaman kaybı gibi geliyor.
Hayallerim Hala Olduğu Gibi Duruyor. Sadece Kurulan Hayallerin Gerçekleşmeyeceğini Anladığımda O Gerçekleşmesi Muhtemel, Ama Gerçekleşmeyen Hayallerin Cam Kırıntıları Canımı Çok Yaktı. Bunun Bedelini Onlarca Duygumu Bastırarak Ve Hissiyatımı Kaybederek Ödediğimden Beri, Tamamen Doğru Kişi Olduğuna İnanmadan Hayal Mayal Kurmamaya Dair Kendime Söz Verdim. Zira Akabinde Canımın Ne Denli Yandığını Haykırabilseydim, Çığlığım Tüm Arşı Sarsardı.
15-20 yıl önceden kurduğum düşler var. Hatta beyin haritamı çıkarmış kağıda dökmüştüm. Zaman, mekan, koşullara ıygun olarak gerçekleştirme yönünde ilerliyorum.
Belki eksik yönüm süreci bu kadar uzatmamam gerekirdi ama işte ama zaman, mekan, koşullar nedeniyle uzadı.
Gerçekleşir, gerçekleşmez, yenileri gelir gider kısaca henüz eskimedi büyük çoğunluğu. Hepsi plan dahilinde bekleniyor.. Olur olmaz nasip diyelim.
Uzaya gitmek isterdim hep hala da istiyorum ve süper kahraman olmak isterim çok zengin olmak uçabilmek masal dünyasında yaşamak isterdim sihirli güçlere sahip olmak falan
Var arkadaşım. Şöyle şehirden insanlardan uzak biryerde 4+1 2 katlı ev yapmak.6 7 senedir hayalini kuruyorum. Sıkıldım bazı insanlardan şehirden, hoş hiç alışamadım şehre gerçi. Bi umut işte.