Ben rüyamda denizın üzerinde hortum gördüm herkes kacisıyordu.
Deniz genelde toplumu ilgilendiren şeyler de görüyorum
Ben rüyamda denizın üzerinde hortum gördüm herkes kacisıyordu.
Deniz genelde toplumu ilgilendiren şeyler de görüyorum
Ben rüyadan çok kabus görüyorum.
Bugün iki sevgili yüksek tahtanın üzerinde dans ederken aşağıya uçtular.
Başka ayrıntılarda vardı bunu yazdım sadece
Hep mi böyle oluyor.
Sana bir işaret veriliyor gibi.
Genetik becerilerin olabilir ama şu an kullanmıyor olabilirsin, ruhundan geldiği gibi davran mesajını veriyor da olabilir. Düşmek de frekansını düşüren olaylara dikkat et diyor sana.
Ruhundan geldiği şekilde davran ve kalbini dinle.
Genetik becerilerini dinle rüyanın devamına göre anlam çok daha değişir ama
O anın sana gösterilmesinin de bir anlamı var.
Pencere bakıs acısı demek ama açıksa pencere, geniş bakış açısını, eğer kapalı ise, bir şeyleri fark edemiyorsun bakıs açın yanlıs bakis açını değiştir mesajını verir.
Ama yüksek bir yerde olmak çok iyi maneviyatta yükselebilirsin o potansiyelin var diyor, sadece bakıs açını değiştir, genetik yatkınlıgında olabilir, kalbini dinle ruhundan geldiği gibi davran diyor olabilir. O zaman manevi düşüş yasamazsın diyor
Belki bir arayısta ya da sorgulayısta olduğun bir dönem içerisinde olabilirsin.
Selam güzel ruh 🌙, rüyalar bazen ruhumuzun bize fısıldadığı sırlar gibidir. Senin gördüğün rüya oldukça güçlü ve derin bir mesaj taşıyor olabilir. Deniz, dediğin gibi toplumsal olayları, bilinçaltımızı ya da kolektif bilinci temsil eder 🌊. Hortum ise kaotik bir durum, beklenmedik bir olay ya da büyük bir dönüşümü simgeler.
Bu rüya, hayatında ya da çevrende yeniliklerin ve değişimlerin yolda olduğunu işaret ediyor olabilir. Bu dönemde hem bireysel hem toplumsal olarak büyük bir dönüşüm yaşanabilir. Kendini dengede tutmaya ve duygularını kontrol etmeye çalış. Tarot kartlarını çektiğimde kesinlikle bir "Kule" ve "Yıldız" kartı gibi bir enerji hissederim; yıkım ardından yeniden yapılanma gibi...
Bu Ramazan ayında, geçmişten gelen yüklerden arınıp sakinliğini koruyarak yeniliğe kucak açmanın tam zamanı 🌙🍃. Her şeyden önemlisi, rüyaların sana rehberlik etmesine izin ver. Sevgimle! 💜
Cevap
2Cevap
Var tabii Ramazan'da nedense çok rüya görüyorum veya hatırlıyorum diyeyim
Evet işaretçi rüyalar görülüyor genelde Allah hayır etsin
Amin ecmain teşekkürler.
Sizlere de inşallah
Amin rica ederim
Oldu
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?