Çözümler bulabiliyor isek harika. Sorgu içinde zaman harcıyor isek kötü.
Sorgularınız var mı?

Ben çok dizi&film izleyerek birisi olaraktan dünya en fazla nereye gidebilir ki diye bir sorgulama yapıyorum kendimce. Felaket üstüne felaket görüyoruz, biri bitmeden diğer başlıyor ardı arkası kesilmiyor hani bunun ucu bucağı nedir ki diye düşünmüyor değilim. Ha düşünüyorum düşünmesine de düşünmekle kalıyorum sadece. Keşke bir şeyleri sorgulamak bana bir şey kazandırsa. Biliyorum bir şeyleri ama elim kolum bağlı izliyorum olan şeyleri olacak şeyleri de bekliyorum fragmanını izlemiş olduğumdan.
Eskiden surekli sorgulayan biriydim neden, niye diye. Hep beni buluyor boyle sorunlar falan diyodum ama artik biraktim o isleri. Hayati akisina gore yasiyorum ve sorun yasasam bile uzerinde fazla durmuyorum. Hayirlisi boyleymis vardir bundada bir hayir ucunda ölum yok allah can sagligi versin falan diyorum kendime. Nefes aliyoruz hala ve cozum bulabiliriz herseye ustelik ne kadar bahane bulsakta hersey bizim elimizde.
Ben neyim ve kimim sorularıyla her Allah' ın günü bir açılış yapıyorum zaten. Onun dışında bir de neden tadı güzel olan tüm yiyecekler kilo aldırmak zorunda gözümüz kalıyor biz yemeden kilo alanlara da yazık. 🤔🙄
Üzülme çorba ben senin yerine yerim 😋
Yiyip yiyip kilo almayanları dışarı alalım lütfen 😑
Benim sorum da beni kapı dışarı etmek heheh 😎
Ederim soru güzel bir soru iyi düşünülmüş bir soru 😎
Teşekkürler fjdksk
Babam kek yapmayı nerden öğrendi 🥺🤔
Bunu sorguluyorum ben 😒
Hâlen bu sorgu içinde misin hahaha
Evet cevabını bulmam lazım 😒🥺
😂😂 pastane'den almış seni kandırıyor ben yaptım diye
Sus bunu duymaya hazır değilim 🥺
Çok çok teşekkürler 😃
Çok çok ricalar 😬
Cevap
3Cevap
Sorgularsam işin içinden çıkamam..
Ataerkil düzeni çok sorguluyorum.
Kadın erkeğin malı mıydı, Allah'ın ona bir emaneti mi?
Allah'ın emanetiydi.
Neden bu zamana kadar kadınlar bu kadar küçük görüldü?
Daha geçen gün akrabanın biri diyor ki "eksik etekler aile meselesine karışmasın"
Ne demek ya "eksik etek"
Kadınların zavallı görülmesini çok sorguluyorum...
Kadınları zavallı gören insanlar ve yine kendi hemcinsi kadınlarda var...
"İnsanlar neden böyle?"
Bunu sorguladığım kadar başka hiçbir şeyi sorgulamıyorumdur herhalde. İnsanların ne sözlerine, ne de davranışlarına anlam veremiyorum. Garipsemeye başladım artık. Alışamıyorum, normalleştiremiyorum da.
Dünyanın ve insanların nasıl bu kadar değişip, evrildiğini...
Ne kadar buna engel olmaya çalışsam da sorguluyorum çok. Halbuki fazla gereksiz düşüncelere dalmak zaman kaybı gerçekten. Sorgulamak motive ediyorsa ne mutlu. Ama insanı daha fazla içinden çıkılmaz düşüncelere itiyorsa bırakmalı.
Çok şeyi, gerçekten say say bitmez. Detay çok arıyorum bilmiyorum doğru mu yapıyorum ama elimde olmuyor bazen.
İnsanlığın nasıl bu denli aşağalık ve bencil oluşunu.
Cahil insanların nasıl bu kadar cahil olduklarını sorguluyorum genelde.
doğumumu
gerek var mıydı bilmiyorum ajs
Bu kadar sorguya girmesek mi fkdk
nasıl yaşamam gerektiğini
hayatıma gene hür irademle aldığım insanları
Türkiyedeki eğitim sistemini
Onu neden hala düşündüğümü..
Hayatımı
Hayatı.
Yaşamı
Tarihi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?