Bu ikizler burcu neden bu kadar dengesiz? Ya insanın hiç mi normal karakteri olamaz mı? Hayatımda böyle illet bir burç görmedim. Siz neler düşünüyorsunuz?
Cevabın nedir?
+1 yılİltifatlar için teşekkür ediyorum. Bir ikizler burcu bayanı olarak söylüyorum bunları oldukça dengesizizdir günlerimiz boş geçmez boş konuşmayız illaki bir bildiğimiz vardır sezgilerimizve algılarımız kuvvetlidir. Dün bunalımdaysam yarın gülmekten kırılırım yaşadıgımız onca seyin üstüne hic bir sey olmamis gibi devam edebiliriz. Evet cok sıkılırız her seyden kolayca bıkabiliriz. He bide daldan dala konma gibi bir olaylar var. Evet öyle aldatmaya en meyilli burçtur.
İkier olmak zordur herkes beceremez.
Çogu insan tarafından sevilmeyiz yalnız dolasiriz az ve öz arkadasimiz vardır. En anormal burc olarak biliniriz ve egosu en yüksek olan burç olarakta.
Yazdıklarımın hepsi dogru insan önce kendinj bilmeli.
Saygılar45 Yorumla
Başak+1 yılTebrik ediyorum gerçekten... Aynen öylesiniz
Başak+1 yıl@Rhine abartma :D biz gömüyoruz :D
İkizler+1 yılİkizler olmak bir ayrıcalıktır
Başak+1 yılikizler olmak ayrıcalık değildee, lanetlenmiş gibisiniz işte :D
En İyi Cevaplar
+1 yılBen ikizler burcu olarak kaç kez kafayı yeme noktasına geldim. Sürekli benlik arayışı içindedir ikizler. Eğer sabreder ve onlara yardım ederseniz bulabileceğiniz en sadık insanlardan olduğunu görürsün sadece bekle ve sabret. Çünkü ikizler nasılsa bu da gidici diyerek yüzeysel davranır samimileştikçe inanılmaz bir insan halini alır
17 Yorumla
Başak+1 yıliyideee ben bir adım attıkça o bin adım kaçıyorr :D nasıl sabredeyim valla sabır taşı olsa çatlardı :D
Koç+1 yılİşte yanıldığın konu bu kaçıyor çünkü güvenmiyor ve korkuyor, ikizler böyledir insanlara güveni sıfırdır her ne kadar çok konuşkan görünse de yüzeysel kalır insanlarla
Başak+1 yıleee ne yapmak lazım o zaman?
Koç+1 yılOna farklı biraçıdan yaklaşmalısın, farklı bir muhabbetten samimi ve içten davran düşündüğün neyse aynen onu söyle ve onu da dinle gerçekten dinle, sorunlarına ortak olursan v bu aşamada önemli olan aklına mantığına yatkın cevaplarverebilmen. Klişeler onu sarmaz sonrasında o zaten seni sever
Başak+1 yılya aslında durum biraz farklı
Koç+1 yılSeni sever i durumu bilmediğimden dedim
Başak+1 yılanlatıcam durumu
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılİkizler çok kişiliklidir dengesiz olan terazidir. Çok kişilikli olması sebebiyle farklı karakterleri yansıtırlar.
00 Yorumla
+1 yılikizler burcuyum, dengesiz değilim. He bir an mutlu bir an üzgün olabilirim ama insanlara karşı dengesiz olmam
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
19
Cevap
5Cevap
İkizler yapı itibari ile her ortama uyum sağlayan, çabuk değişen kişiler oldukları için ruh hali değişimleri bundan kaynaklanıyor. Değişim sık olduğundan denge yok gibi görünebilir fakat elbet bir denge var.
01 Yorumla
Başak+1 yılbiz neden göremedik o dengeleri :D
+1 yılYine ne istiyorsunuz bizden? Pehh. bir rahat vermediniz ikizlere ha. Zaten dünyanın bütün kötülükleri ya ikizlerden ya da akreplerden geliyordur. Vurun bizi yerden yere.
03 Yorumla
Başak+1 yılakreplere laf yokkk. bende akrebimmm :D ama ikizler illet bir burç :D
İkizler+1 yılAkrepsen git kendine bir yengeç falan bul. İkizleri de rahat bırak. Zaten hep bu akrepler takılıyor peşimize. Pehh.
Başak+1 yılzıt kutuplar birbirini çekiyormuşş napalım :D
+1 yılKurşuna dizdirseydin bide bizi
Yok yok elektrikli sandalye
Hatta daha iyisin taksimde sallandırın
töbe töbe ya12 Yorumla
Başak+1 yılo da olacak sabret :D:D:D
İkizler+1 yılBelkide böyle yaparak bizi dengesizleştiren senin gibiler oluyordur
+1 yıliki yuzlu olur derler ve malsf cevremde var artık dıyorum sen kesın ıkızler burcusun dıye burclara ınanmam ama ıkızler burcu bı baska :D
012 Yorumla
Başak+1 yılneresi başka bildiğin dengesiz :D
Boğa+1 yıl:))) tamm hadı oyle olsun
Başak+1 yılizin verdi bideee :D:D:D teşekkürler olsun bakalım arkadaşım :D
Boğa+1 yıltabısııı :D rıca ederım arkadasım herzamn gelıp ızın alabılırsın
Başak+1 yılteşekkür ederim arkadaşımm :D mutlaka gelicem :D
Boğa+1 yıl:) anlastıkk
Başak+1 yılanlaşabildik hayret :D
Boğa+1 yıl:))) sen sorun cıkarttın napım oysa ben senı destekler yorum yapmıstım :) ıkızlerden bulastı sanrm
Başak+1 yıltamam tamam anlaştık sonunda ona bak sen :D
Boğa+1 yılheheh evet basarabıldık :)
Başak+1 yılbütün izinlerimi senden alcam artıkk yandınnn :D
Boğa+1 yılhehehhe :)) tamm kabul sen yandn
Sevin biziiii iyi insanlariz bizlerrr hayata kendimizi nasil kabul ettirebilirz :(
011 Yorumla
Başak+1 yıldengesiz olmayın normal insan olun biz sizi her zaman kabul ederiz :D
Başak+1 yılişte sorunda buuu sizler kimsiniz? :D kendinizi çok ayrı bir yerde tutuyorsunuz :D
Başak+1 yılyaa ne demezsin :D
Başak+1 yılben kendi halinde masumane bir akrebim...
Başak+1 yılneyimizi gördünüz be :D
İkizler+1 yılBir kere sadakat yok... İki miy miy konusurlar sanirsin lord basbasa kaldiginda cingen adnan :) ikili oynamasini bilirler islerine nasil yararsa ole davranirlar akillari zehir gibi calisir yonetici pozisyonuna getir gozun arkanda kalmasin devletin basina koy siyasetin dik alasini yaparlar o dilleriyle :) kisacasi disarida elizabeth taylor içeride cingen sebayad :)
Başak+1 yıldışarda elizabeth taylor mu :D:D:D:DD::D tamam zekiyizzz eyvallah ama bazı konularda çok salladın ya :D o kadarda değilizzz, tamam yönetici iyi olur siyasetide iyi yaparızdaaa başbaşaykende gayet iyi konuşuruz. kötü yanımız yok pek :D
Astroloji & Burçlar konusunda 683 cevap paylaştı. Biraz öyleler maalesef, pek tersine rastlamadım ikizlerde :)
05 Yorumla
Başak+1 yılbiraz mı? :D
Başak+1 yılaynen öylelerrr hay ağzına çikolata süreyim :D
Başak+1 yılilletlerrr :D
Gizli Üye(30-35)+1 yılBence de en illet burç dengesizliğini çok görmedim ama egolarından geçilmiyor hepsi aynı değildir tabi veya bu kadar kötü değildir
03 Yorumla
Başak+1 yılyok yok hepsi aynı
Cevap sahibi+1 yılBüyük ihtimal :D Bende daha olmayanına rastlamadım zaten :D
Başak+1 yılaynen katılıyorum :D
Bende ikizlerim ben bile bazen nasıl bir insanım diyorum :) ama bir ikizleri kazanırsan asla kaybetmezsin ;)
06 Yorumla
Başak+1 yılsizi kazanmak mı? pehhhh :D
Başak+1 yılkazanılcak gibi değilsiniz :D
Başak+1 yılhemde nasıl bir bilsen :D
Gardaşım deşme yaramı, bu burca iyice gıcık oluyorum zaten neyse sinirlenmek yok dedi doktor.
11 Yorumla
Başak+1 yılyakında bende doktorluk olacam bu gidişle :D
çok tanımam etmem kendilerini. ama dengeli bir burç var mı allasen. hem bunlar tırı vırı işler ben inanmıyorum :D
123 Yorumla
Başak+1 yılbende inanmıyordum amaaa artık bilim bunu ispat etmiş oldu. test ettim onayladım sevgili un kurabiyem :D:D vallaha dengesizler yaaa... dengeli burç arıyosan AKREP tabii ki :D:D:D
Başak+1 yılbunca yıllık akrebim hiç fena olduğumu hatırlamıyorum :D iyi insanlarız :D
Başak+1 yılakrepler masum ama kabullen bunu :(
Başak+1 yılsesin de güzel değilmiş zaten :D:D:D
Başak+1 yılşarkı söylerken duydum berbat ötesi :D
Başak+1 yılmasum değiliz hiçbirimizi söylemedin mi az önce sen? :D sende de bir dengesizlik var demek kii :D
Başak+1 yılakrep demiştim bende sana :D
Başak+1 yılsıkışınca kaç tabiiii :D korkakkk tavukkk :D
Başak+1 yılhadi hadi yeme beniii :D
Başak+1 yılböyle değildi derken? :S
Başak+1 yılowwwwwwww... ben o anlamda dememiştim ki yaaa... senin aklın baya fesattt çalışıyorrr... utandırdın şimdi beni :D
Başak+1 yıluyuzsun işte :D
+1 yıll*n bende ikizlerim dengesiz degilim lam ben keserim sizi
00 Yorumla- Astroloji & Burçlar konusunda 6,3b cevap paylaştı.
+1 yılAllah insanı ikizler burcundan korusun.. :)
11 Yorumla
Başak+1 yılaminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
- Astroloji & Burçlar konusunda 765 cevap paylaştı.
+1 yılruh halimiz çok çabuk değişir ondan
01 Yorumla
Başak+1 yılbelli zaten ama çok dengesizsiniz ya. konuşulmuyor bile
İyi bir ikizler yok uzak durmalı net.
00 Yorumlabnde aynen knk derim dengesizliğin bu kadarı :)
025 Yorumla
Başak+1 yılkanka mı :D
Başak+1 yılkızların erkeklere kanka demesi itici geliyorda sevmiyorum :D
Başak+1 yılaferin :D
Başak+1 yılalış o zaman :D
Başak+1 yılla mı? :D:D:D alışacaksın dedim sana :D
Başak+1 yılaferin baby :D
Başak+1 yılmuah baby :D
Başak+1 yıltamam baby :D
Başak+1 yılmerak etmeyen yok ki zatennn :D merak iyidirrrr :D:D bol bol merak et beni baby :P :D
Başak+1 yılhayır söylemiyorum :D söylemek zorundamıyım allalaa :D manyak mısın :D
Başak+1 yılayberk diye isim mi olur bee :D Allaha şükür adam gibi ismimiz var :D
Başak+1 yıltamam tamam yok bişey baby... uzamaya başladı :D:D
Başak+1 yılvar aslında da burdan söyleyemem şimdi millet görür onlarda ister :D
+1 yılBenim ikizim var ama yanlış yerdeyim galiba :D
00 Yorumla
+1 yılmalesef değişken bir ruh halimiz var:)
01 Yorumla
Başak+1 yılhemde baya değişken. illallah ettiriyorsunuz
+1 yılof bır gıt ruh hastası
03 Yorumla
Başak+1 yıldüzgün konuş be dengesiz mahluk
İkizler+1 yılmahluk hahahahaah tarzım bole
Başak+1 yılbelli zaten...
+1 yılTeraziler dengesiz ikizler degil :))
06 Yorumla
Başak+1 yılhayır ikizler dengesiz :D kabullen :D
İkizler+1 yılHayir ya cidden teraziler dengesiz 😛
Başak+1 yılHayır ikizler :D
İkizler+1 yılHayir teraziler :)
Başak+1 yılikizler dedim o kadar :P :D
İkizler+1 yılTerazi dedim nokta. :)
Evet cok kararsizim ikizler burcuyum -,-
03 Yorumla
Başak+1 yıldeğiştir burcunu :D
Başak+1 yıldengesiz :D
Olmuyor ama :/
09 Yorumla
Başak+1 yılohooo buraya da ikizlerin gelesi tuttu :D:D ama öylesiniz napayımmm
Başak+1 yılaslında bir nevi öylesiniz... birde karşınızdaki insanı suçlarsınız :D
Başak+1 yılgerçekçi olmak lazım arkadaşım :))
Başak+1 yılama burçlarla ilgisi olduğuna artık inandım ve kabullendim :D
Başak+1 yılteşekkür ederim arkadaşım sağol :)
Yoo bence biz superiz :D
00 YorumlaDengesiz derken?
027 Yorumla
Başak+1 yılbildiğin dengesiz... bir dedikleri bir dediklerini tutmuyor. söyledikleri farklı yaptıkları farklı. tutarsızlar
Başak+1 yılya hayırrr çok farklı bir ruh haliniz var sizin saniyede değişiyorsunuz :S
Başak+1 yılyaa sevdiğiniz biriyle konuşurken bile bir anda babanızın katiliyle konuşuyor gibi oluyorsunuz. sakin olamıyorsunuz sürekli bir suçluluk psikolojisi var sizde
Başak+1 yılama insan soruyor neyin var diyee verilen cevap sanane :D:D:D böyle bir dengesizliğin insan neyini kabullenir kii? :D
Başak+1 yılal iştee :D hepiniz aynısınız :D
Başak+1 yılnerden biliyorsun? anlatmayı denemiyorsunuz kiii hiççç
Başak+1 yılvalla hiç anlatmadınız bana :D anlatsa zaten anlayacam daaaa anlatma yok ki. sadece sananeeee varrr
Başak+1 yılhala sanane diyor yaaa :D uyuz ve gıcıksınız :D
Başak+1 yılhiçte ölmezdik.. sizden önce gayet iyiydim benn. sizi bir tanıdım dünyam tersine döndüü :D hastalık gibisiniz :D
Başak+1 yılne alaka be :D
Başak+1 yılvallaha da billaha da yok.. kız dengesiz cidden.. ömrümü yedii
Başak+1 yılyahu kız uzaklaşıyorrrr... neyin var diyorum sanane diyorr.. tamam diyorum aradan zaman geçiyorr nasılsın diyorum sanane diyor... istemiyorsan gideyim diyorum rahatsız oluyorsan söyle diyorum. yok öyle bişey saçmalama diyor.. konuşmak istermisin diyorum ne konuşucaz diyor. ne istersen diyorum keyfim yok diyor.. nasıl yaklaşıncaki buna :D
Başak+1 yılhala ne var diyorrr :D siz harbi dengesizsiniz :D manyak mısınız siz yaa :D sinirlerimi bozacaksın şimdii :D
Başak+1 yılyaw he he ondan :D
+1 yılÖylemiymişler:))
031 Yorumla
Başak+1 yılaynen öylemişmişlerrrrr canım :D yoksa sende mi ikizlersin :D
Kova+1 yılYok akrep ben:)
Başak+1 yılhayret bende akrebim ama senin gibi tutarsız değilim :D ilginçç :D
Kova+1 yıl:)) yükselenin farklıdır.
Başak+1 yılsende de bir ikizler burcu havası var... egon yüksek, iplemez tavırlar felan :D iticii :D
Kova+1 yılOlabilir bilmiyorım yükselenimi:))
Başak+1 yılben biliyorum kesin ikizlerrrr... yoksa bu kadar uyuz olma ihtimalin yokkk :D
Kova+1 yılHepinizmi uyuz dersiniz yaa:D
Başak+1 yılama öylesinnn.. akrep olduğun için birçekiciliğin var herkesi üstüne çekiyor olabilirsin ama insanlar seni tanıdıkça uyuzluğunu görüyorlar... sonradan da soğuyorlar sanırım :d ben soğuyorum çünkü :D
Kova+1 yıl@affedilmeyen
Ne diyo buu şirinbabaa:))?
Kova+1 yılİyi herkesi ısıtmak zorunda degilim :))
Başak+1 yılmilleti etiketleyip prim mi yapıyorsun?
Kova+1 yılYapıyorum sende yap canın cektiyse:)
Başak+1 yılsenin kadar şey olmadım ben daha...
Kova+1 yılSen kendin kadr şeysin zaten benim gibi olamazsın.
Başak+1 yılsenin gibi istesemde olamam kii... sen artık profesyonel olmuşsun arkadaşım :)
Kova+1 yılbir sus yaa
Olmayada calışma zaten
Başak+1 yılzoruna mı gittiiii urfalı :D
Kova+1 yılAllam yaa
Başak+1 yıltamam hoşlanıyor olabilirsin benden amaa daha fazlası olmaz üzgünüm :D neyse iyi akşamlar sana arkadaşımmmmmm :D
Kova+1 yılCok komikdi
Kova+1 yılOkadr komikdiki gülmeyi unuttuum ahahahahahahaaa:D:D
Başak+1 yılsayemde gülebiliyorsun :P değerimi bill o haldeee :D
Kova+1 yılSende olmasan somurtkan şirine benzicem iyice
Başak+1 yılbensizlik sana iyi gelmiyor nedense... kendini kaybediyorsun ben olmadan :D
Kova+1 yılHahahaha bak yine güldüm
Başak+1 yılçünkü benimle var oluyorsun... bensiz alamsızsın sende biliyorsun :D
Kova+1 yılSaçmalama tamm yeter bu kadr cok güldüm
Zayıflamak istemiyorum.
Başak+1 yılbirazcık zayıflasan fena olmaz hani :D
Kova+1 yılİyim böyle kalsın
Başak+1 yılkal o zaman öyle :D:D:D ahahah
Devamını Gör(9)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi