Kişilik & Karakter Hiç eve nasıl gittiğinizi hatırlamayacak kadar sarhoş oldunuz mu? dangers1709 Takip Et Xper 6 Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Benim zamanında başıma öyle bir olay gelmişti ertesi gün kuzenim bana anlatıyordu bunlar ne ara yaşandı oğlum diyordum 😃😃 Hiç eve nasıl gittiğinizi hatırlamayacak kadar sarhoş oldunuz mu? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et
BayanOlric Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Alkolle aram yok hatta tüketiyorum diyecek kadar ama illa tüketeceksem sınırımı bilirim üstünü aşmam Zaten dışarda içmek gibi bir huyumda yok Kendimi kaybetmeden ağzımla içerim 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Bir kere oldu kendimdeydim aslında o kafayla sevgilimin yanına kadar gidebilmişim sonra evimize gitmişiz. Ama bende kesit kesitti her şey. 0 2 Yorumla dangers1709 +1 yıl Sana da geçmiş olsun 😃 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sağol Yorumla
SIIN_ Takip Et Xper 5 Yaş: 38 +1 yıl Evet 😀 0 3 Yorumla dangers1709 +1 yıl Bundan gayet hoşnut gibisn 😃 Yorumla SIIN_ +1 yıl Olmuş bikere Yorumla dangers1709 +1 yıl Geçmiş olsun 😃 Yorumla