Çok içip sarhoş olduğunuzda yaptığınız hareketi veya konuşmayı hatırlar mısınız?
Cevabın nedir?
Gizli Üye(30-35)+1 yılHepsini hatırlarım. Teker teker kimin ne dediğini kimin benden ne laf çıkarmaya çalıştığını hatırlarım ve içimden gülerim. Yarım şişe vodka içsemde bir şişe rakı içsemde hatırlarım fakat yanımdaki arkadaş olacak tilkiler bunun mümkün olmadığını sanıp kendilerini çok güzel açığa verirler. Zehir gibi aklım var alkol beni kesmez
16 Yorumla
Soran+1 yılAynı ben gibisin genelde bende öyleyim :)
Cevap sahibi+1 yılEvet sonra asli neden bu kadar sinirli asli neden bu kadar fesat diyorlar. Iyyy bak yine sinirlendim
Soran+1 yılBoşver ya kendi pisliklerinde boğulsunlar
Cevap sahibi+1 yılAynen ya zaten bu yüzlerini gördükten sonra bir. ikim vermiyorum onlara. Salaklar
Soran+1 yılBende öyleyim (:
Cevap sahibi+1 yılEn güzeli canım.
En İyi Cevaplar
+1 yılevet. bir keresinde ruslar tarafından kovalanmıştım. tekrar iki tane rus adam sarhoş olduğumu anlayıp her önümden geçişlerinde alman olduğumu sanıp gute nacht demişti. aynı şekilde karşılık vermiştim. sarhoş olduğumu gören kuzenim koşa koşa 7 şekerli kahve getirmişti herkesi kendi gibi sanıyor tatlı kömüşüm
09 Yorumla
Soran+1 yılOh masallah :D
- +1 yıl
:D :D el mahkum içtim bir de :D ayılamadım da o şekerin iğrenç tadıyla kaldım :D
Soran+1 yılBanada konserden sonra 3 tane sade getirmişlerdi içmeyip su şişene koymuştum :D
- +1 yıl
ziyan hep :D
Soran+1 yıl:D :D birindede mnotuma dökülmüştü takılarımı kaybettim çalındı demiştim :D
- +1 yıl
Aaa neden :D
Soran+1 yılArkdasim telefonumu caldi diye kekana aratmisim telefonu ondan sonra Takılarım kaybolmustu onlara taktim kahve getirdiler icceken dokuldu 😂
- +1 yıl
tesekkur ederim :D
Soran+1 yılRica ederim canım :)
Alkolün 1 mcg beyine ulast8gindiginda etkisini gostermeye doz arttikca hareket ve denge kabiliyetini yitirmeye başlar. Ama hafiza her zaman ki gibi islemine devam eder.. On bellek Önemli olaylari kayıt eder. Siradan olaylari siler.
012 Yorumla
Soran+1 yılAtıyorum bir kız arkadaşını dudağından öptün hatırlar mısın?
Soran+1 yılPeki neden öperdin mesela
Soran+1 yılPeki öylesine midir yoksa birşey var mıdır içinde :)
Soran+1 yılzatn düşüncelere giremem bir daha göremeceğim :)
Soran+1 yılSadece bana hatıra kaldı o hatırlamaz belkide (:
Soran+1 yılBana herşeyi hoştu ama unutur beni :)
+1 yılSarhoştum hatırlamıyorum yüzyılın yalanıdır.
Koy bakalım sarhoş adamın önüne bir tabak dışkı, yanına da bir adet çatal bıçak yiyecek mi afiyetle?01 Yorumla
Soran+1 yılYemez 😊
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
34
Cevap
53Cevap
Valla 1 kere sarhos oldum bir arkadasimi sevgilisi aldatmisti o zaman icmistik tesaduf cocuk aramisti arkadasimi telefonu alip kufur edip sisko falan demişim ama hatirlamiyorum zaten hatirlasam demem cunku bende kiloluyum yanu ama hatirlamiyorum :D
02 Yorumla
Soran+1 yıl😂😄😄😄😄😄😄 ben babam beni kaciriyor demisim 😄
+1 yılherseyi noktasına kadar hatırlarım :) yılların içicisiyim sağlamda içerim. alkollüydüm hatırlamıyorum diyen kişi şişenin arkasına saklanan aciz insandır. ben bunu bilir bunu söylerim
023 Yorumla
Soran+1 yılHım atıyorum bir kızı öptün yanağından hatırlar mısın ?
- +1 yıl
evet herseyi hatırlarım
Soran+1 yılNe güzel (:
- +1 yıl
bak 16 yasımdan beri alkol içerim. yeri geldiğinde 1 şişe 70 lik içerim tek basıma ama yine de noktası vrigülüne konuştğumu yaptıklarımı hatırlarım. ve adım kadar eminim hatırlamıyorum diyen şişenin arkasına saklanan yaptığından utanan aciz kişilerdir
Soran+1 yılPeki erkeklerin çoğu hatırlar mı yaptığını :)
- +1 yıl
evet hatırlar hatırlamıyorum derse işine gelmiyordur
Soran+1 yılGerçi ben ona sormadım bile (:
- +1 yıl
sor dene işte :)
Soran+1 yılZaten onu bir daha görme imkanım yok gibi unutur (:
- +1 yıl
aman aman :)) yasandı bitti diyosun
Soran+1 yılBenden zaten 3 yaş küçük ki ama hoşlantısı vardı eminim (:
- +1 yıl
hımm barda falan mı yaşandı bu olay
Soran+1 yılCafe / bar tarzı bir yerde ama ben içmedim ramazan diye.
- +1 yıl
seninde hoşuna gitmiş olmalı ki aklında soru kalmış :))
Soran+1 yılBana hoştu çünkü çok tatlı biri yaşı küçük olmasa sevgilim olsun isterdim. (:
- +1 yıl
:)) kkaç yaş küçüktü peki
Soran+1 yıl3 ama yarın memleketine dönüyor bir daha göremem ve kardesimin okul arkadası (:
- +1 yıl
:)) ay kıyamam ben sana yaa olsun önümüzdeki maçlara bakalım o zaman
Soran+1 yılAma bugün bana çok içten sarıldı çok hoştu ama onu tersledim vedaları çünkü ben sevmm yerden yere vurdum onu (:
- +1 yıl
ooo daha iyi yaa büyük aşklar kavgayla başlar :))
Soran+1 yılGöremem ki onu ben zaten bir daha zor :)
- +1 yıl
belli olmaz o da bişeyler hissettiyse sana ulaşır belki sosyal medyadan ya da o gelir :))
Soran+1 yılGelmeyebilir cunku uzun bir iliskisi olmus kendinden buyuk biriyle sonra o istememis ayrilmislar ama kizin profilinde resimleri duruyo
+1 yılhatırlanır ama sarhoşken bazen size söylenen birşeyi umursamayıp duymayabiliyorsunuz yani bazı davranışlar hatırlanmayabilir
07 Yorumla
Soran+1 yılNe gibi mesela adam arkamdan gelsene dedi ama kız içmemiş gitmedi yanına bu nedir :)
- +1 yıl
mesela kafan çok güzel eğleniyorsun birisi ortamda bişey söyledi ve çok ilgini çekmedi bunu hatırlamayabilirsin ama direk bana söylenen birşeyi kesin hatırlarım yani söylenen özel birşeyse muhakkak hatırlarım
Soran+1 yılAma neden arkamdan gelsene gibi bir cümle kurarsın (:
- +1 yıl
başbaşayken bişey söylemek istemiş olabilir öpmek istemiş olabilir evde devam edelim demek istemiş olabilir o an ortamdan tepki çekmemek için arkamdan gel demiştir
Soran+1 yılGerçi gece sounda şöyle oldu onlar kasadayken ben o fark etmesin diye gerçekten yanlış birşey omlasın diye wc ye gittim işimde vardı. O da gelmiş arkamdan ben lavabodan çıkınca birden onu görünce korktum hatta sonra geldi pat öptü ama 3 saniye falan sürdü bu hatırlamaz tahminim :)
- +1 yıl
emin ol hatırlar ulan birini öpücen hatırlamıcan yok öyle bir dünya
Soran+1 yılSanmam ben ama :)
sevgilim yaninda tuvaletimi yapmistim heryerimi gormustu rezillikdi ya. sonra yerlere kusmustum yerleri temizlemisti cocuk. d
01 Yorumla
Soran+1 yıl😁😁😁😁😁 o da iyimis
Alkol almam ki. Bir kere sarhoş olmak isterim ama merak ediyorum.
14 Yorumla
Soran+1 yılIcimde ne varsa bir anda dokuyorsun 😊
Soran+1 yılDene ama onunda dozu olsun 😃
Gizli Üye(30-35)+1 yılHatırlarım. Herkeste hatırlıyo bence. Sadece insan cok fazla gevsıyo ne yaparsam yapaym dıyo ama ne yaptıgınıda gayet iyi biliyo kuru sulu karıstır istersen yine bilir yine bilir bilmıyorum dıyen yalan syle
01 Yorumla
Soran+1 yılBanada öyle geliyor.
+1 yılkesit kesitte olsa tamamına yakınını zil zurna olsamda hatırlarım yaparken anlam veremezsin ama ertesi gün hatırlarım , sarhoştum hatırlamıorm olayı nadir olur bana göre
00 Yorumla
+1 yılHatırlarım ve sarhoşken yaptığım her şeyin farkındayımdır ama kendimi kontrol edemem..
11 Yorumla
Soran+1 yılBen kendime biraz hakimim 😂
Gizli Üye(36-45)+1 yılYakin bir arkadasim sarhostuu. Kendinden gecmis gibiydi... Beraber uyuduk sevistik... Sabah bisi hatirlamaz diye duaunuyodum ama. Her detay aklindaydi yani.
043 Yorumla
Soran+1 yılOoo o da iyiymis benimde ben sarhos degildim icmedim o icti sonrada optu beni ama saniyelik hatirlamaz sanirim
Cevap sahibi+1 yılBizdde ben icmemistim.. hatta bunlar yilbasinda taksi bulamislar beni aradilar. Bizi alirmisin diye.. zil zurna sarhostu ya... Eve ben goturdum...
Soran+1 yılHım anladım ama o beni unutur eminim :)
Cevap sahibi+1 yılBuyum ihtimalle unutur sanirim. Sen karsilik verdinmi ona
Soran+1 yılO öpünce öptüm bende zaten diyorum ya 3-5 snylikti :)
Cevap sahibi+1 yılHimmm. Devamii gelmedimiii
Soran+1 yılYok gelmedi çünkü oradan çıktık evlere dağıldık. Ama dün yine görüştük zaten normalde kardeşimin arkadası 3 yaş küçük benden ama çok hoş biri çokta tatlı :) Dünde peşimden geldi ama öpüşmedik neden uyuzluk ediyorsun dedi. Bende bilmem dedim ve zaten son görüşümdü :)
Cevap sahibi+1 yılO olay ne zaman oldunyaaa... Dunde sarhosmuydu...
Cevap sahibi+1 yılSenden kucukle napcn yaa. Adamin amaci opmek. emmek... Otesi olabilirmi
Soran+1 yılAma tanısan hiç küçük değil dersin gerçekten kafa olarak olgun biri yaşı küçük sadece. Geçen hafta yasanmıştı o olay dediğim gibi. Kafaca olgun olmasa uzun bir ilişkisi olmazdı kendinden 3 yaş büyük biriymiş o da mesela (:
Cevap sahibi+1 yılSen bunla seevismekmi istiyon yoksaa
Soran+1 yılYok öyle ibr amacım olsa o bana arkamdan gel dediğinde giderdim gitmedim :)
Cevap sahibi+1 yılArkasindan nereye cagirdiki seni
Soran+1 yılLavabonun oraya ama gitmedim.
Cevap sahibi+1 yılBar lavabosunda halletcekti sanirim😃😃😃
Yaslariniz kac.
Soran+1 yılBen 26 o 23 küçük yani beni halledemezdi çünkü öyle bir fırsatı vermedim kimseye ;)
Cevap sahibi+1 yılEnazindan uzerinde kesfe cikardi😊😊
Soran+1 yılZaten bir daha görme şansım yok denecek kadar az sabiyelik bişe bana hatıra oldu o hatırlamasada olur (:
Cevap sahibi+1 yılHatrlamasin tabi yaa... Benimide hatrlamasaydi iyiydi..
Soran+1 yılben hic biseyi unutmam
Cevap sahibi+1 yılOda unutmamis... Sarhos diye rahat takilmstm😊😊
Soran+1 yılO unutur bence yani beni çünkü bir daha görmicek :)
Cevap sahibi+1 yılSense seni unutsun istemiyo gibisin
Soran+1 yılİstemezdim kim unutulmak ister ki.
Cevap sahibi+1 yılNeee opucukmus yaaa...
Soran+1 yılBen sadece bunu kassetmemiştim genel söyledim lafımı.
Cevap sahibi+1 yılTakiliyorum yaa😊😊😊
Soran+1 yılBenim zaten hoşlandığım biri var ama beni red etti. Bununla sadece iyi anlaşıyoruz :)
Cevap sahibi+1 yılNeden retetti seni... Arayisi neymiski
Soran+1 yılŞöyle birşey oldu. Aralık ayında takıldığım bir cafe var benim çok sevdiğim bir yer o dönemde sevgilimden çok kötü ayrıldım. Ama bu çocuktan 2 yıldır hoşlanıyordum bakmaz diye boşvermiştim. Daha sonrada o bana birden merhaba dedi flan derken tanışma faslı oldu tlfn numaralarımız yok ama birbirimizde sonra oda bana meğilli gibiydi. zaten böyle 5 ay geçti flan ben açıldım yüzüne ama konuşmak istemiyorum seninle dedi. Sonrasındada o bana adım atmaya uğrasıyor gibi oldu böyle kaldı olay.
Cevap sahibi+1 yılOhooooo. Sizinkisi uzadikca uzamis yaa...
Soran+1 yılSence durum nolur.
Cevap sahibi+1 yılYahu bir erkek 5 ay boyunca boyle devam ertiyse bir bkluk var demektir... Ben supelendim..
Soran+1 yılBende umutlanmıyorum zaten artık.
Cevap sahibi+1 yılVaktini oldurme bence artik
Soran+1 yılYok benim zaten sansım yoktur hiçbirseyde :)
Cevap sahibi+1 yılNeden olmasin yaaa bu kadar karamsar olmaa
Soran+1 yıl:)))))
Cevap sahibi+1 yılHangi sehirdesin
Soran+1 yılBursa
Cevap sahibi+1 yılGuzeldir bursa severim. yaa... Biyerde calisiyomsun
Soran+1 yılyok çalışmıyorum.
Cevap sahibi+1 yılEv kizi modumu... Okul vs bitirdinmi..
çakırkeyf olunca içmeyi bırakırım kı zaten cok nadır ıcerım öyle kendimi kaybedecek kadar içmem
01 Yorumla
Soran+1 yılGuzeel 😊
Hatirlamam wallah fil gibi içerim ama yanlış bir şeyde yapmam
04 Yorumla
Soran+1 yılBende yapmadım.
Soran+1 yılEn kötü ağlarım gülerim konuşurum :)
+1 yılEn son sarhoş olduğumda ablama biseksüel olduğumu açıklamıştım. Ve evet genelde hatırlarım.
02 Yorumla- +1 yıl
@FalanYane ablam bir süre itiraf ettiğimi reddederek sarhoşken dalgasına söylediğimi sanmıştı. Sonra akıl baştayken ciddi olarak konuşunca inandı 😄
+1 yılGenelde %80 lik kısmını hatırlarım ufak ayrıntılar uçar kafamdan
10 YorumlaHatırlarım konuştuğumu da hatırlarım noktası noktasına
00 YorumlaHatırarlarsak zaten sarhoş olmadığmız anlamına gelmez mi?
00 Yorumla- Diğer konusunda 536 cevap paylaştı.
+1 yılSürekli alkol alırım bir iki kez başıma geldi. Ama pişman olmadım içimden geçenleri söylemişim :)
013 Yorumla
Soran+1 yılO da güzelmiş :)
- +1 yıl
Senin başına geldimi :)
Soran+1 yılFena olarak evet de ben hiç anlatmim hiç güzel değil sonu :D
- +1 yıl
Valla merak ettim :) ne seviyosun içki olarak
Soran+1 yılBen genelde bira içerim :)
- +1 yıl
Bende çoğunluk bira ama rakıya da hastayım :) valla karşılıklı maceraları sohbetleri dinlemek isterim iyi bombalar var sezdim :)
Soran+1 yılBana rakı kafa yapmadı bilmiyorum valla :)
- +1 yıl
Rakı içiyosan arkasına bira cila yapacaksın sen kafayı gör ozaman. Heh işte bak ozaman bu sorduğun olay olma ihtimali çok yüksek :))
Soran+1 yılBenim maceram çokta nese :D
- +1 yıl
Valla merak ettim gel anlat bende de bol iki makara yaparız :)
Soran+1 yılBaşka sefere inşallah :)
- +1 yıl
Seni nerden bulucam bidaha gizlisin :)
- +1 yıl
Hani nerelerdesin :)
+1 yılbir gün çok sarhoştum. uyandığımda bir baktım yabancı bir yataktayım bir zenci iki tane de kız var. o günden sonra bıtaktım
01 Yorumla
Soran+1 yılFenaymış :D
Kendimi kaybedecek kadar sarhoş olmadım hiç. Biraz kafam iyi olsun gidip yatarım.
00 Yorumlahepsini hatırlarım. bir keresinde atla konuşmuştum agzsxdhfjköm
05 Yorumla- +1 yıl
Cevap verdi mi bari :D
Soran+1 yıl😂😄😄😄😄😄😄
- +1 yıl
Vermemiş sanırım ;)
- +1 yıl
:D ucuz atlatmışsın
Hatırlamıyorum diyen ya yalan söylüyordur ya da sızıp olayları kaçırmıştır.
00 Yorumla- Diğer konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılbazen kelime kelime harf harf.. bazense kocaman bir boşluk oluyo :D
00 Yorumla
+1 yılHatırlarım. Öyle de pis bir hafızam var işte. :) uyuşmuyor bir türlü. :)
00 YorumlaHarfien noktasi virgulune kadar film kopuklugu yasamadim hic
00 Yorumlaİki kere sarhoş oldum, ikisinde de gayet net hatırlıyorum.
00 YorumlaBen çoğunu hatırlıyorum
02 Yorumla
Soran+1 yıl:) bende çoğunu hatirlarim yarim yarım son olarakta erkek arkdasim icti zil zurna oldu ama icmedim oruc tutuyorum diye o erkek arkdasta normal arkas yani o beni saniyelik optu ama hatirlamaz tahminim
+1 yılİçtiğim dönemlerde daha hatırlamadığım gün olmadı.
03 Yorumla
Soran+1 yılİyimş :)
- +1 yıl
Sarhoştum hatırlamıyorum kısmı yalan.
Soran+1 yılHım anladım :)
Asla sarhoş olmam, çünkü alkol kullanmam :D
02 Yorumla
Soran+1 yılTemiz insan :D
+1 yılgenellikle hatırlamıyorum
10 Yorumlaİkinci şişenin dibini görmediysem hatırlıyorum..
06 Yorumla
Soran+1 yılBen 3 tane 50 lilik ten sonra yokum genelde :D ama hatırlarım az buçuk :)
Soran+1 yılBen önce bir kahkahalarla gülerim sonra yanımda kim varsa atıyorum barmen atıyorum tanımadığım biri konuşuyormuşum genelde sonrada gülüp ağlıyomuşum :D
Soran+1 yılBenim yaralar derin desem yeri kendim eder kendim bulurum gibi birşey ama hep güvenmekten oldu olanlar (:
- +1 yıl
İkinci şişe derken bira şişesi mi?
hertürlü hatırlıyorum zil zurna dahi olsam
00 YorumlaDiğer konusunda 5,4b cevap paylaştı. Kendimi kaybedene kadar hiç içmem
00 Yorumla
+1 yılHiç içmedim sarhoş da olmadım
010 Yorumla
Soran+1 yılEn güzeli :D
- +1 yıl
Kafam rahat 😊 kimseye güven de olmaz artık
Soran+1 yılZaten güvenmek ayrı bir olay.
- +1 yıl
Kesinlikle gelse biri sana sahip olsa bitti yani
Soran+1 yılBen o kadarda değilim ya (:
- +1 yıl
O zaman iyi garantiye al da kendini 😊 ben güvenemezdim kendime de
Soran+1 yılBen zaten öyle bir yaklasımda bulunmam gülerim ağlarım konuşurum o kadarla kalır :)
- +1 yıl
En kötüsünü düşünmek lazım diye demiştim 😊
Soran+1 yılÖyle kötülükler uzak olsun :)
- +1 yıl
Amin ☺
+1 yıliçki içmem dolayısıyla sarhoş olmam :D
00 YorumlaHiç sarhoş olmadım. Ama içmeden unutanlardanım 😂
01 Yorumla
Soran+1 yılEn guzeli 😊
+1 yılBilincimi hic kaybetmem
02 Yorumla
Soran+1 yılBir erkek arkdaşın öptü diyelim hatırlar mısın
- +1 yıl
Evet
- Diğer konusunda 5,6b cevap paylaştı.
+1 yılhiç sarhoş olmadım açıkçası
00 Yorumla
+1 yılİçmediğim için bilemem.
00 Yorumla
+1 yılolmadıkki bilelim allahta oldurmasın
00 Yorumlaİşime geleni hatırlıyorum
07 Yorumla
Soran+1 yılHehehe seni bliyorum zaten ben deli seni :P
Soran+1 yılBen Bursa lı baş sapığın :P
Soran+1 yılHatırlamış olmalısın beni :P
Soran+1 yılAferin sana :P
+1 yılEvet zevkli oluuor makarası 😊
06 Yorumla
Soran+1 yılMesela bir kız arkdasını öptün ama sevgili değilsin o da mı makara olur sana
- +1 yıl
Konuşma için demiştim. Kendimi o kadar kaybetmediğim için bilemem. Yüz yüze bakılacak şekikde bırakırım.
Soran+1 yılAnladım mesela neden öpersin sarhoşken öptün diyelim aklındaki o an nedir
- +1 yıl
Onu elde etmektir. Ama uyandığımdada yüzüne bakarım yine. Cevabın fazlasını istysn mesaj at
Soran+1 yılAma o kadar ileri olmadı ki bu olay sadece öpmeyle kaldı :)
- +1 yıl
☺ no comment
+1 yılÇok şükür hiç ağzıma sürmedim.
00 Yorumla
+1 yılSarhoş olmadım hiç bilmiyorum 😂😂
00 Yorumlaherkes hatırlar aksi yalandır
00 YorumlaNe kadar içtiğine ne yaşadığına bağlı
02 Yorumla
Soran+1 yılAtıyorum sabahtan akşama kadar içtin
+1 yılKesin hatirlamiyorlar😂
00 YorumlaDiğer konusunda 8,8b cevap paylaştı. yaptıgım hareketı hatırlamayacak derece içmedim
01 Yorumla
Soran+1 yılAnladım.
- Diğer konusunda 24,9b cevap paylaştı.
+1 yılİçersem evde içerim. Dışarıda içmeye tövbeliyim.
01 Yorumla
Soran+1 yılKötü birşey gelmiş galiba başına :)
sarhoş olacak kadar içmem
00 Yorumla
+1 yılhatırlarım tabi içmeyi biliriz
00 Yorumlahıc sarhos olmadım kanks
00 Yorumla- Diğer konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılEvet
01 Yorumla
Soran+1 yılsağol :)
+1 yılhemde nasıl :) cok şey yaptım ama
00 YorumlaDiğer konusunda 323 cevap paylaştı. Allah'a şükür sarhoş olmuyorum. :)
00 Yorumla- Diğer konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılHayal meyal:)
02 Yorumla
Soran+1 yılBende etkisinde kaldıklarımı hatırlarım :)
- +1 yıl
Aynen
+1 yılKullanmıyorum haram.
00 Yorumla
+1 yılSarhoş olmam.
00 Yorumla
+1 yılGenelde hep hatırladım
00 Yorumla:D Evet
01 Yorumla
Soran+1 yıl:)))))
Hayir
00 YorumlaEvet hatirlarim.