Bir sürü var ama en güzelini söyleyeyim. 2 Bomonti içmiştim yalnız parkta Tanrı kafamın içinden konuşmaya başladı karşıklı evreni sorguladık durum değerlendirmesi yaptık 4 saat boyunca sürdü. Tanrı ile konuşunca Bomonti değil uyuşturucu etkisi gibi oldu böyle bir kendimi dünyanın en ünlüsü gibi hissettim ne saatlerdi be.
04 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
- 1 ay
Hiç sarhoş olmadım ama biraz fazla viski votka falan içince gözlerim, göz hareketlerim istem dışı kaymaya başlıyor bir de agzimi yaya yaya konuşmaya başlıyorum, kahkaha krizi geliyor. Saçma şeylere gülüyorum.
Bir keresinde sahilde arkadaşlarla sadece bira icerken, az daha altima kaciriyordum, komik bir aynıydı.. tuvalet bulamadım. Bulduğumda ise, ellerim vucudum titriyordu, titremekten fermuarimi açamadım tuvalette😬 azıcık altına kaçırmış olabilirim 😬😏 o günden sonra tuvaletin olmadığı yerde bira falan içmem😃10 Yorumla Diğer konusunda 2b cevap paylaştı. Var. İş yerinde arkadaşlarla yılbaşı partisi yaptık ve orada bir yudum kırmızı şarap içtim. İş yerinden çıktım; ama yolda doğru düzgün yürüyemiyorum, ikide bir sağa sola gidiyorum. Yolun yarısına ulaşmışken, kahvenin önünde manevra yapan dolmuş taksinin birisi az daha bana çarpıyordu! Ne olduysa son anda kendimi kurtarmışım. Eve gittim, bir güzel uyudum. Ertesi gün anlamadığım bir şekilde kaya gibi uyandım.
10 Yorumla- 1 ay
Evet var ama hoş olanı yok, olsa anlatırdım 😂
İçkileri karıştırmayın, boş mideye içmeyin ve midenizi çalkalamayın arkadaşlar. Zor yollardan öğrenildi, şiddetle tavsiye edilir. Ve daha içerken bile yanında devamlı su için. Sonra teşekkür edersiniz 🙂25 Yorumla- 1 ay
🚗🤢 🛏️🤮
Al özetledim birini 😂 - 1 ay
Arabayı yeni almış olmasalar iyiydi 😂 Tek bana oldu diyen mi var? En anlatılabiliteli olanı buydu. Kendimi rezil etmedim tabi ama sarhoş olmadım da değil. Olsun geçmişte kaldı o günler umuyorum 🙂
- Gizli Üye(18-24)1 ay
Yaklaşık 2 3 saat önce yaşandı
Kolumda yara izleri var ne ara oldu hatırlamıyorum
Yere yapıştığımı hatırlıyorum ve deli gibi müzik açıp oynadığımı26 Yorumla- Cevap sahibi1 ay
Hatırlamıyorum ama düştüğümü çok net hatırlıyorum
- Cevap sahibi1 ay
İyiyim, kendime geldim ancak uykum kaçtı neden böyle oldu anlamadım uyumam gerekmiyor muydu
- Cevap sahibi1 ay
Neyse geçti zaten
- Gizli Üye(25-29)1 ay
19 yaşında ben sarhoş değilim diye sokak ortasında köpeğe sarılıp ağlamıştım…
22 Yorumla- 1 ay
:) köpek de senin kokundan sarhoş olmuştu
Sonra seni köpeğin yanına bağlamıştık
Sabaha kadar havlamıstiniz beraber
Ne günlerdi ya
- 1 ay
Ne yazık kii😂 o gün bugündür alkol almıyorum dermişim ava var kendimi kaybedecek kadar olmasa da saçma sapan güldüğüm öyle bir anım oldu😂🙈
10 Yorumla - 1 ay
Hayır, hiç sarhoş olmadığım için o tarz anılarım yok.
10 Yorumla - Gizli Üye(18-24)1 ay
İlk defa amcamin galiba biraz sahte ickisinden ve shotlarindan ictim sarhos edecek seyler degildi ama cok uykusuz kalmistim ondan cok sarhos oldum ve 2 hafta önce tanistigim bi kiza asık oldugumu söyledim ondan 2 hafta sonra kıza asık oldum 3 yil acisini çektim skhfkshfkshfjf
Daha da alkol almadin belki bir iki kere sarhos olmayacak kadar almisimdir10 Yorumla İşim gücüm sarhoş avutmakla geçiyor.
21 Yorumla- 1 ay
annemi ısırmıştım saygılar valide
13 Yorumla- 1 ay
birazcık yazık
sahilde gece içerken büyük çöpler var deniz sanıp içine atlamıştım
12 Yorumla- 1 ay
😂😂😂😂😂 ofsesli guldum
- Gizli Üye(25-29)1 ay
Yok çünkü hiç icmedim
21 Yorumla - 1 ay
Hergün serhosum ( demir eksikliğim var ne kadar ayaga kalksam basim dönüyor )
111 Yorumla- 1 ay
Evet ama kötü bir şey ya yere yapışıyorsun
- 1 ay
Onun simsiyah oluyor
- 1 ay
Vala benimki öyle
- 1 ay
E yani
- 1 ay
Oluyor ama ben uğraşamam doktor falan ufff
- 1 ay
Genelde içerken temkinliyim
20 Yorumla - 1 ay
Hiç sarhoş olmadım. Aşk sarhoşu bile dkjdkdjdjd
10 Yorumla - 1 ay
Şiddetli baş ağrısı ile bitiyor !
10 Yorumla - 1 ay
Yaviz gitsin anlatırım😂
10 Yorumla - 1 ay
Hiç sarhoş olmadım, olmamda
10 Yorumla Diğer konusunda 1,1b cevap paylaştı. alkol kullanmam bu yüzden yok
10 Yorumla- Gizli Üye(18-24)1 ay
ilk alkolüm 2 kutu tuborgla yaptım hiç bir şey olmadı sonra öyle sarhoş olmazsın al viski iç dediler 3 bardak içtim yine bir şey olmadı ben sarhoş olmivaksam niye para veriom mk
10 Yorumla Uykusuzluktan vs olabiliyor
10 YorumlaAşk sarhoşu geçerli midir hocam 🤷♀️🥲
10 Yorumla- 1 ay
İçmeden sarhoş olanlar butonuyum
11 Yorumla Maalesef milyonlarca ugkjkjh
03 Yorumla- 1 ay
Hayır, hiç yok ⛔
00 Yorumla Diğer konusunda 607 cevap paylaştı. Alkol almiyorum
20 YorumlaYok, alkol tüketmem.
10 YorumlaDiğer konusunda 844 cevap paylaştı. hayır yok
10 YorumlaSevgilime küfür etmişim 😂😂😂
10 Yorumla- 1 ay