benim kafayı seksle bozmuşlara ab4zalara, sapıklara, başkalarının karısına kızına göz dikenlere, sadakatsizliğe (her anlamda illa romantik değil) vicdansızlığa, ahlaksızlığa, paragözlüğe, açgözlülüğe, bencilliğe, empati yoksunluğuna ve ş3refsizliğe bir de sapkınlara yok mesela ben eşcinsel insanlara hiç de karşı değilim çünkü aşk aşktır diye düşünüyorum ama swinger grup falan takılanlara açık ilişki yaşayanlara falan azıcık bile tahammülüm yok ki daha önce ki görüşlerimde falanda sebebplerinden bir çoğunu detaylı şekilde anlattım aşk 2 kişilik aşkın özünde ki 6 maddeden 2 si de sahiplenme ve aidiyet bu yüzden bana savaşı cinayeti bile savunursun nefi müdafadır, namus davasıdır ya da kan davasıdır anlarım arkanda da dururum ama kalkıp bana böyle şeyleri savunmaya kalkarsan afedersin de ya en babasından bir boş ver çeker yollarım ya da ağzının ortasına bir tane kapatır öyle yollarım ama her türlü yollarım.
Sevgi saygı aidiyet sahiplenme şehvet ve anlayış bunlardan 1 tanesi bile eksikse geçmiş olsun sakat Bi ilişkin var ve er geç çökmeye mahkum ya da yatkın
İlişkim olursa değerlendireceğim kartal kuzeyli 🙏🏻🙏🏻🙏🏻 Sevgi olacak tamam çok şart zaten. Saygı olmadan sevgi olmaz. Aidiyet evet önemli fazlasıyla aidiyet duygusu kaybedilmemeli. Sahiplenme of müthiş bir madde benim benimdir yaklaşana kara kuşağımı çıkarırım. şehvet önemli tabii karşılıklı bir ateş kardeşim. anlayış bayağı önemli birbirimizi anlamazsak neyi anlayacağız? Hepsi de iyiymiş.😏
Zaten 1 tane si bile eksikse o iş olmaz 2 saattir bir tane allahsız la yazışıgorum sevgilisini sevgilisinin kız arkadaşı da olan abisi ile aldatıyor muş sebep sevgilisini çok seviyormuş ama tensel çekim yokmuş abisi ile karşılıyorum
🤣🤣 senin yazış tarzın çok kafa ahhahahah. 2 saattir ne ediysııınnnn ahhshs Sevgilisini çok seviyor ama tensel çekim yok derde bak aslında o işin özü farklı da neyse...
Düşündüm ve yanlış alınan nefese bile tahammülüm olmadığını fark ettim. Bana göre yanlış olan herhangi bir şeyin yapılmasına tahammülüm yok. Kimseyi yanlış yaptığına ikna etmem ve kimsenin annesi babası değilim yanlışıyla kabul edemem. O yüzden pat soğuyup uzaklaşıyorum. Ondan pek uzun vadede konuştuğum insan olmuyor artık
Çocuk gibi sürekli tiriplenene, sürekli yanlış anlaşılmalara, küçük emrah modundan çıkamayanlara, çocuk gibi davrananlar, ne yaptığını bilmeyenler, aldatanlara ve buna saçma bahane üretenlere, tavsiye istemediğim halede saçma sapan yorumlarda bulunanlar, benim sevmediğim şeyi irdeleyenler, sürekli cinsellik peşinden koşup cinsellik konusu açanlar bir çok şeye tahammülüm yok ölümlü dünya diye elimden geldiğince çabalıyorum sabrım kalmamışken saygılı davranmaya çalışıyorum 😀
Kişilik & Karakter konusunda 21,6b cevap paylaştı.
Akıl vermeye çalışan insanlara tahammülüm yok, huzur istiyorum. Huzur vermeyen kimseye tahammül etmek zorunda değilim. Sürekli negatif olan ve enerjimi aşağı çeken insanlardan ışık hızıyla uzaklaşıyorum
Enerji emici insanlar ruhumu daraltıyor ve ruhun daralması cidden sıkıntılı bir durum Herkes her an neşeli pozitif değil elbette ama enerjiyi emmek vampirin kanı emmesi gibi o insanların sürekli ihtiyaç duyduğu bir şey herhalde
ya boyle senden olmaz , senın neyıne , neyıne guvenıyorsun gıbısınden konusanlar , maddı durumdan vuran kısıler var ya onlarla karsı karsıya geldıgımde ben ben degılım , kırarım ıncıtırım net. Herkes haddını bılecek.
Ben karşımdaki insana karşı nasıl davranıyorsam hangi derecede duruyorsam karşıdan da o samimiyeti ölçüp ona göre davranmasını beklerim aslında çok zor bir şey değil ama yapamayanlar var
Her zaman bu o derece dengeli olamayabilir. Ben mesela samimi biriyim bazen oldukça bunu belli ederim Ama rahatsız ettiğimi biliyorsam daha mesafeli olmaya özen gösteririm. Kimseyi sıcak yanımla boğmak istemem çünkü..
Kendisi ne dediğini bilmeyen ne olursa olsun rahatsız edici. Evet ne anlattığını bilmeyen insanlar bazen rahatsız ediyor. Düşünmeden etmeden olmaz o iş.
Heyy gelecekteki kocam şu an karı kız kovalıyorsa ona çok kötü bir haberim var ben doğduğumdan beri çizgimi bozmadım.😒 Hoşlandık etti bi kere de o da zaten hayatımda yer almadı. 😒
Aynen biz iyi dua edelim. Bak allah korusun yanlış şeyler söyleyip kakara kikiri yaparken aman...🥺🥺🥺🥺🥺 Şöyle sağlam karakterli, aklı başında yanlış yollarda insan kovalamamış bana benim gibi biri olacak. Napıyım dengim olmayani. Yalnız olurum benimle uyuşmayan biriyle olmaktansa. nokta.😃
Zaten senin beddua edeceğin bir tiple ne edeyim ben Aklım başımda olduğu müddetçe o potansiyelde olan insanları ne hayatıma ne de... Yani büyük konuşmaktan da korkuyorum sadece. Aklımın başında olduğunu bilirim. Öyle de kalsın.
Evet temiz biri olarak. seçme hakkım var. Kendime göre birini istemekte haklıyım bu yüzden. Yani kötü biri olup oturduğum yerden temiz geçmişli birini özellikle isteme lüksüm olamazdı Siz beni anladiniz.
Hahahahha Akışa bıraktık ya aramayacaksın yok öyle bir şey. Bu madende aranıp bulunacak hazine gibi değil. Evet hazine kadar kıymetli ama bu yeryüzünde o insan aranılıp bulunan biri olmaz. Beklenmedik bir anda çıkar karşına ansızın.
Aa oraya beni kayıt ettirebilir misiniz beraber yaparız spor 🤭🥰 Ama oraya gelmem zor disney buzlu dağlardan geçip siz prensesin şatosuna gelmem zor olacam 😂
İzin vermezler. Fazla güvenlikli bir şatoda yaşıyorum. Girenler de orada kalıyor benimle. Ama onları da şatodaki şöbalyelerim 🤺 ile ben çok temkinli seçeriz.
Kunduzlar çoookkk sevimli ben severim sen sever misin bir dde koalalar benim bir koalam bir oyuncak ayım var mesela birinin adı eddie birinin adı büdü 🤭🤭🤭🥺🥺🥺
Aşkta değil sorun karşınıza çıkan kişi veya değişimler. Ama evet aşkta yanıltır insanı kontrolünüzden çıkabilir duygularınız. Karman çorman bir hal alabilir.