27 yaş beni neden zorluyor?

Her yaşın ayrı bir zorluğu var.
Bazısı çok erken yaşta çoğu şeyin farkına varıyor, bazısı ilerleyen yaşlarında.
Hayat bazen bizi erken olgunlaştırıyor.
Yaşanmışlıklar, kaybolan umutlarımız, kalbimizin kırılması ve en önemlisi gülümsemizin kaybolması hepsi bizi daha da zorluyor hayata devam etmek için.
Herkes farklı bir yerden vuruyor seni.
Hırslanıyorsun.
Sana yaşatılanlardan dolayı herkese ve her şeye karşı kinleniyorsun.
Çünkü sana yaşatılanların bedelini ödetmek istiyorsun.
Ne yaparsan yap geçmiyor içinde ki acı.
İster intikam al, ister kır dök geçmiyor.
Sadece bitmek için zamanını bekliyor.
27 yaşla alakalı değildir senin meselen bence. Muhtemelen kişilik gelişimin farklı bir evreye girdi, bilinç seviyen değişti, algıların ve yargıların değişti. Buna bağlı olarak da geçmişte yaptığın veya yapmadığın şeylere, aldığın veya almadığın kararlara, çevrene aldığın veya almadığın insanlara karşı bakışın değişti. Kendinde hatalı bulduğun şeyler çoğaldı. Sonuçta da bir rahatsızlık duyuyırsun.
Çözüme gelince: Seni sen yapanlar geçmişinde yaptığın ve yaşadığın herşeydir. İyi şeyler seni iyi yapar da kötü şeyler olmasa da olur gibi bir şey söz konusu olamaz. Eğrisiyle doğrusuyla her şey sensin, senin geçmişine dair her şey sensin.
Kendinle barışık olmayı öğrenmelisin.
Merhaba, aslında ben de geçen sene sizin yaşınızdayken birçok şeyin farkına vardım yani 25 yaşından sonra da ciddi bir olgunluk geçirmiştim ama 27 yaşından sonra da birçok şeyin farkına daha çok vardım sizin gibi. Kötü şeyler çok üst üste geldi ve hayatın gerçekten acımasız olduğunun çok net bir şekilde gözlemleme fırsatını buldum. Bu yaş çok kritik bir yaş yani tam anlamıyla olgunlaştınız artık. Her şeyin gönlünüzce olması dilelğiyle...
27 yaş insanların yarısından fazlasının olgunlaştığı, hayatı anlamaya ve daha fazla sorumluluk göğüslemeye çalıştığı bir yaş. Evlilik, çocuk, kariyer gibi büyük sorumlulukların başladığı yaşlar. Hayatı en çok anladığın, hayatın zorluğunu en ağır farkettiğin yaşın ilk demleri. Sizde bu yaş sendromuna girmiş olmalısınız.
27 yaş öncelikle sizi neden zorluyor bunu bilmelisiniz. Evlenecek doğru insanı bulamadığınız için ve yaşınız geldiği için bir telaş mı var, yoksa yoğun bir iş temposunun ortasına mı düştünüz, ya da ağır sorumluluk sahibi misiniz? Bunu tespit etmek iyi olur.
Diğer Görüşler İçin Aşağı Kaydır
Senin Görüşün Nedir? Hemen Üye Ol!Selamlar,
Seni aslında zorlayan 27 yaş değil. Genel olarak hayatın kendisi. Büyük ihtimalle 27 yaşına kadar çok sıkıntılar ve zorluklar yaşadın. Bu birikim ise bu yaşına denk geldi. Final olarak artık taşımayamaz bir yük halinde oldu.
Ben 25 ama beni de zorluyor gerçekten sorumluluklardan sanırım Bir de hayattan keyif almak lazım Sorunlar olduğu müddetçe Buda mümkün olmuyor
Büyüdük. 😌
Olgun bir yaşa erişmenin verdiği farkına varma hissi tamamen...
27 yaş değil seni zorlayan.. Yaşadıkların..
Hangi yaşında olursa olsun bir insan; bazı yaşananlar düşünceleri ve davranışları etkiliyor..
Bunun yaşla bi alakası yok bence.
Zamanla geçerciler gelmeden... sebeplerini bulup çözümlerine odaklanacaksın. Çözümleri deneyerek sonuçlara odaklanacaksın. Sonuç iyi hissettiriyorsa devam edeceksin, kötü hissettiriyorsa başka çözüm deneyeceksin. Deneyerek deneyimleyeceksin. 27 yaş az değil ama geçte değil.
Detaya inseydin iyiydi. Bence detayları güncellemeye yaz ki daha zengin görüşler gelsin. Ben de yoruma yazarım güncellemeye istinaden olan cevabımı.
27 yaş bi eşik galiba, beni de biraz zorladığı söylenebilir.
Ablam tam olarak derdin ne onu anlayamadım ki nasıl geçeceğini söyleyeyim
Geçmiş olsun detay nedir
Bende aynıtım 27 yim zaman zaman hüzün geliyor
Gerçek dünyaya hoş geldin evlat
bende 27 olacam ama zorlamıyor :D
psikolojik destek alabilirsin
Anlatmak ister misin
E yak
Ne gibi
28 olunca
hayat zorluyor yaş değil
Bi aydınlanma oluyor dimi birden...