Kişilik & Karakter konusunda 11,8b cevap paylaştı.
Bir konu var gerçekten çok darlıyor beni. Çünkü içinde bir belirsizlik var ve ben hiç sevmem belirsizliği. Az kaldı. Sırf bu belirsizlik yüzünden o konuyu hayatımdan çıkarmak istiyorum..
İnsanlığın halı... Birbirimize zerre inanç yok- her şey alay konusu olabiliyor (mahremiyet bile) - herkes herkesin arkasından konuşup yüzüne çok güzel samimiyet ile gülüyor - saygısızlık had safhada yalakalık nirvanada- maddi ve zevk çıkarına herkes herkesi satıyor. Durum böyle iken aldığımız nefese can sıkılıyor
Sınav stresi, ailem mezuna kalınca ne tepki verir düşüncesi, ya babam mezuna kalmama izin vermezse, ya çalışmadın derse anksiyetesi. Yeminle karnıma ağrılar giriyor şu an bile
Darlayan ne varsa hepsini geride bıraktım. Gereken konuşmaları yaptım ve gereken mesajlar gerekli yerlere verildi. Daralma darlanma ne varsa hepsi bitti.
Evet:/ hiç evlenesim yok. Onunla da konuştum yan yanayken bir şekilde yumuşadım ikna etti ama şimdi gene kararsızım aslında evlenesim yok büyük çoğunlukla. Napmalıyım bilmiyorum
mekanda dumduz bira icmek 60 lira olmus misirli köleler piramitleri arpa ve bira karsiligi yapmisti sicagin altinda ama yaninda ekmek var bizimkiler popcorn bile getirmiyo artik
Ankara 'nın saçma hava durumu. Sıcak mi soğuk mu anlayamıyorum 🤧 Dışarı soğuk diye mont ve şemsiye ile çıkıyorum bir anda sıcacık oluyor. Giymediğim zamanda yağmur yağıyor 😑
Kararsızlık; zor ve kolay yollar arasında. (Ne kadar didineceğim ve ne yapmak istediğim, hayattan ne istediğim, beklediğim konusunda ve hangi konuma gelmek istediğim konusunda). Belki daha doğrusu fazla düşünmek de olabilir aslında.
Derecesi yine yükseldi doktora gitmem gerek ve çerçevem mahfoldu burnum berbat halde kullanamyrm kör gibi geziyorum teyzeler gibi telefona yapışıp yazmam gerek