Ruhen ölüyor muyum?

Aynı kaderi paylaşıyoruz senle. Seni çok iyi anlıyorum sarılmak istediğimde yastığa sarılıyorum.
İntihar etmek aciz insanların işidir dedi bir arkadaşım bana. Yani kafan bozulduğunda KS ya soru sor her bildirim geldiğinde mutlu olursun. Yani küçük mutluluklarla yetinmek lazım. Böyle anomin sohbet çok güzel insana mutluluk veriyor. Bide benim gibi uzun yorum yapan kişiler çıktımı daha çok mutlu olursun. Ama gerçek bir insanı tutmaz olsun ilerde kocaman bir ailen olacaktır unutma.
İşte senle sürekli seni motive edecek birileri lazım. Ne bileyim psikologa gidebilirsin bunun üzerine terapiler var
Kaç aydır kullanıyorsun? Bide depresyonu yenmen için dışarıya çıkman lazım. Sonuçta evde birileri ile tanışamazsın. Bide arada sıra da aşırı derecede alışveriş isteği geliyor mu? Para harcamak filan
Okb de olabilir. Bunu doktora bahsettin mi? Bide sana iç açıcı kitapları okumanı bide yazmanı istiyorum. Okumak ve yazmak psikolojik terapi olarak kullanıyor diye biliyorum.
İnan bana dediğin her şeyi yapıyorum. Hem okur hemde yazarım. Her okuduğum kitap hakkında yorum yaptığım bir yazı yayınlıyorum. Ama olmuyor işte. Okb var panik atak var. Ben ölmüşüm arkamdan ağlayanım yok. Etrafa mutluymuşum gibi numara yapıyorum. Etrafım kalabalık hemde acayip şekilde. Ama ben çok yalnızım.
Bu durumu cidden kafanda bitirmen lazım. İstiyorsan sürekli konuşabiliriz senle kitaplar hakkında ben de çok kitap okuyorum.
Diğer Görüşler İçin Aşağı Kaydır
Senin Görüşün Nedir? Hemen Üye Ol!Depresyon bence ve bu hayatta neyi çok istersen olmaz kardeş.
Yalnız olanların kaderi hep yalnız olarak hayatla mücadele etmeyi acıda olsa öğrenmesidir.
Zamanla alışırsın alışınca da hayatın normale girer çünkü daha fazla acı hissetmezsin.
Olanları değiştiremiyorsan değiştirebileceklerine odaklan. Geçmişte olanlara üzülmek sana bir şey kazandırmaz
Öncelikle sakin ol, sabırlı ol, seni bu bunalımdan çıkaracak birini bekliyorsan uzun bir bekleyiş olacak. Kendi başına bir yol bulup mücadele edecekceksin, dertlerini ufak görerek küçülteceksin kafanda. Yoksa seni dipsiz kuyulara bunalımlara çeker
Ya biz malmıyız hepimiz burada aynı şeyi arıyoruz dışarı çıkıp denk gelelim artık
Ayıp bişey değil ki bu neden gizliyosun kendini. Her insanın böyle zamanları olir bence sen bi kız olarak bu boşlukta uanlış kişilere düşme dikkat et bsnce
Dediğimi anladın mı peki canım canım insanlarla yakıla sırf ilgi gösteriyolae diye kullanılırsın
Seni çok iyi anlıyorum. Dilerim bu eksiklerini kendin tamamlarsın o zaman çok güçlü bir insan olacak ve bütün güzel, pozitif şeyleri çekeceksin😌😇
Zamanla bunlara ihtiyaç duymamayi öğreneceksiniz.
Derdini dinleyip yardımcı olayım içine stma
Hangimiz istemiyoruz ki bunları kardeş
Ahir zamanda zor
Yalnız kalıp kendinize yetebilmeyi öğrendiğiniz zaman daha huzurlu olacaksınız ben değer verdiklerim oldu beklenti içinde oldum hep üzüldüm bunu düşünerek hareket edin
Çok zor
En İyi Erkek Görüşü