Yorum yapan herkese ayrı ayrı teşekkür ediyorum ve iyi geceler diliyorum.
Bu prensesin de uykusunu alması lazım 🌸
Buraya yazacak bir yorum bulamadım cidden yapılan yorumları ve cevapları okudum gözümden yaş geldi gülmekten :)
Eğlenceniz bol olsun neşeniz daim olsun :) espirileriniz sürekli artsın :)
Ama çok güzel gözlem yapmışsınız :)
Yaaa çok mutlu oldummm. Seni yerim ki tatlımm ❤️
Hahhaha bir dahisiniz bu konuda :)
Egoist 😂
aa kusura bakma cidden. Kendim olsaydım. Son söz senden çıkmaz bu övgüne kibar bir adam olarak gerekli dönüşü en güzel şekilde yapar ve iyi dileklerle sonlandırırdım.
Lakin bu kurguda buna yer yok. Rol gereği görüldü atmıştım sadece 😀
Bir kurgu kurbanı olmadığım kalmıştı şu hayatta 😂😂😂😂
Bunu deme işte kadın. Her şeye rağmen, herkese inat sen yine de gülümse. Bak bu adam da kafasını bazı düşüncelerden uzaklaştırmak için nasıl yırtınıyor aslında. Bu esprilerin arkasına gizlenmiş karamsar ve üzgün modu kimse bilemeyecek mesela.
Eşlik ettiğin için çok teşekkür ederim sana.
Gelecek güzel günler seni sıcacık ve sımsıkı sarsın ve bir daha bırakmasın. İyi geceler
Vaovvv iyi geceler deşmek isterdim ama mümkün değil sanırım iyi geceler yabancı:)
...
Buyrun Bayan Olric. Sefiller romanını okurken aklınıza gelmiş olamam herhalde dogru mu? 😀
Kürek mahkumu birisi değilim...
O kitabı okumadım cahilliğime veriniz:)
Hofff ne kadar cahilll bir kızsınnnnn benim sevgilimin arabası var bi kerem. Hem yakışıklı git basımdan şimdi
Ama benim kendi arabam var ve senin gibi sevgili arabasıyla hava atmıyorum 😂😂😂
Ba na ne. Um rum da mı
😂😂😂😂😂😂 ama haksızlık var:)
Ahahah sizi kendi silahinizla vurmak ne guzel bir olay ya haha
Çok mızıkçısın 😂
ivit ihihihi
Neden gizlisin ki? Özgüven problemi mi yaşıyorsun? 😂
Bu karakteri canlandıran hetero 92 kilo ayıcık bir erkeğin ifsa olmasını istememem gayet doğal bence.
Eeee bu kadar gözlem yeteneği yüksek espirili birinin kendiyle barışta olması gerekşr :)
Kendimle barışığım zaten. En azından çogu zaman.
Zaten bu hayatta güvendigim bir kendim var ona da sarılmayı bırakırsam cok zorlanırım
En güvenilir kişiyi bulmanızı tebrik ediyorum:)
Umarım öyledir 🙂
Bence öyle :)
Çok derin bir konu bu bence. ama sen de kabul edersin ki her zaman kendine sarılmak sana gercekten güven veren birinin sarılmasinın yerini asla tutmaz. Ama dediğim gibi derin konular. ikimizde cerrah olmadığımıza göre o neşteri elimize alıp bu konuya kesik atmamak lazım
Bu kadar mantıklı olmayı nasıl öğrendiniz?
Mantık diyemem. Yaşanmışlıkların kattığı birtakım "şey"ler diyelim.
Herkesin yaşanmışlıkları ve burdan çıkarılan şeyler var ama mantık bence farklı bir şey yabancı :)
Keşke mantıklı birisi olabilseydim ama mantığın hislere yenildiği çok şey yaşamdım. Sen de yasadın. Bu sitedekilerde yaşadı.
Karışık konular. Ama yazdığında haklısın. Ve yine ama ne kadar haklı olsan da duygusuz robotlar değiliz o mantığın devre dışı kalması çok kolay bir olay
Mantığın devre dışı kalmasının kolaylığına inanmasam da haklısınız bilge yabancı
Bak bu da derin bir konu 🙂
İyi de ben yüzme bilmiyorum burası nasıl bir yer ne tarafa başımı çevirsem derin 😂
Bilemem. Belki yuzmeyi bilmemen güzel bir olaydı aslında.
Beraber yüzerek gittiginiz derinlerde oylece bir basına bırakılsaydın.
Beynim kısa devre yaptı acı ve şu zavallı Allah kuluna :)
Diyorum ki;
Belki de seni derinlere cekecek ve mantığını devre dısı birakacak bir insana denk gelmemen belki iyi idi. Sen sadece kıyıdan acaba o derinlerde ne var diye sakince izliyorsundur.
Belkide derinlerde ne olduğunu biliyorumdur kendi gözümle de görmek istiyorumdur ama su fobim vardır.
Belkide o yüzden yüzme bilmiyorumdur.
Derinlere yüzdüğün kişiyle alakalı her şey. Umarım bu fobini gerçekten seni derinlere yavaş yavaş çektikten sonra elini bırakmayan birisi ile olursan çok güzel olur. Derinler hem güzel hem tehlikeli
Bu devirde babama bile güvenmem ben ne yazık ki :)
Hayatlar, hayaller.
Yaşamlar, umutlar...
Bu cümlede tek gerçek yaşam ve hayat hayal kurmam umut etmem
Hmmm. Bak bu hem ilgi cekici hem derin bir konu.
İlginizi çekecek bir konuya imza atmanın gururunu yaşıyorum derinlikten illallah ediyorım ;)
Ya uff bir kahve yapta içip, fal bakalım icim bayıldı şekerim bu konulardan
Vay böylede kaçarım diyorsunuz:)
ivit
Bu beni üzer :)
Deme öyle kadın. Ne yapmalıyım ki bu noktada
Bilge olan sensin yabancı ben cahil bir kadınım ;)
Seni tanımiyorum ama cahil birisi olmadığını gösterdin. Ama biraz meraklı birisi oldugun belli.
Düşünce için teşekkür ederim ama meraklı kişiliğim 100 km öteden kendini belli eder. :)
Son mu :)
Ben gizliden çıkmam.
Eline neşteri almana ve kesik atmana da izin vermem. Derinlerde yalnız başıma kalmak zor olsa da kimseyi oraya çekmem.
Bu yuzden meraklı yanını tatmin edecek biri değilim zaten. Böyle bak olaya.
"Ayy ivit ihihhihi"
Kimliğinizi açık etmek istesdydiniz kendi iradenizle bunu yapardınız zaten o yüzden böyle bir talepte asla bulunmadım bulunmamda.
Neşter olayına gelirsekte göründüğüm kadar kırılgan değilim ruha atılan ve ya bedene atılan neşter acısını bilirim.
Kimsenin yalnızlığını çalmak ve ya saygısızlık etmek gibi bir düşüncemde asla yok.
Merak ettiğimiz her şeyide öğrenemiyoruz.
Benim kimliğim belli bilge yabancı
Her şey için teşekkür ederim
Keşke onore ettiğiniz kadar "Bilge" olsam. Veya sizin kadar mantık insanı olabilsem.
Sohbet arkadaşlığınız gerçekten çok güzeldi. Ben çok teşekkür ederim arkadaşlığınız için. Güzellikler sizinle olsun.
Mantık konusunda kendinizi küçümsememenizi öneririm bilgelik benim yakıştırmam
😊
Bu son yazdığını görmemiş olmak için sileceğim. Sana içten, taaa derinlerden kocaman, sıcak bir tebessüm göndermiştim oysa. Tekrardan iyi akşamlar diliyorum.
Kötü bir şey dediğimi düşünmüyorum yalnız ben sadece öz eleştiri yaptım kendimce yoksa içtenliğiniz konusunda bir şüphem yok
Ozeleştiri yaparken biraz sert davrandınız kendinize o yüzden sildim 🙂
Eeee özeleştiri zaten olanı olduğu gibi görmek değil mi kibar birisiniz belli biraz ısrarcı oldum ve konuşma benim yüzümden uzadı. Haddimi aşmaktan kastım buydu. Halbuki kartlar ne kadar gizli görünse de açık :)
Zorla konuşmadım beni tanımıyordunuz.
Her şey aslında "bir kurgu kurbanı olmadığım kalmıştı" demeniz benim melankolik ve hafif çakır keyif olduğum ana denk geldi. Farkında olmadan kırdığımı düşündüğüm için ben açtım bu konuları sadece. Yoksa burada yine şaskoloz taklitlerle güldürmeye devam edecektim. Neyse.
Öyle bir sey olmadı. Ben uzattım.
Teşekkürler Bayan Olric. Özeleştiri iyidir ama kendine biraz iyi sarılarak olanı.
Kendine iyi davran kadın...
😂😂😂😂 hayatımda hiç bu kadar kadın denmemişti bana :)
Ben sert davranıp kendimi nasırlaşrıyım da dış darbe hafif gelirse oh çekerim:)
İçimde kalırsa patlarım özür dileyerek bir şey sorabilir miyim?
Lütfen
Sorabilirsin
Çok teşekkür ederim.
Diyelim rolleri değiştirdik. (Mümkün değil de ben hemcinslerimin taklidini bu kadar iyi yapamam) çokta meraklı bir kişisiniz bende gizli bir profil nasıl merakınızı giderirdiniz.
Ben yeter be kadın demezdim 😂😂😂
Coktan gidermiş olurdum. Çünkü karşımdaki adam bana;
Karşında göreceğin kişi gerçekten merakını giderecek birisi değil demişti. Bu espriler sanal bir kurgudan ibaret. Komik ve renkli ama gerçek ruh hali siyah-beyaz, renk yok ve puslu 😊
Sanal kurguda komiklik yapmak her babayiğidin harcı değil bilin istedim :)
Her siyah beyazda sıkıcı değildir. Merakımı giderecek kişi olup olmadığına da ben karar veriyim isterim :)
?
Sen yüzme bilmiyorsun ve bulunduğunuz kıyı buradan çok uzak görülüyor.
"Daha sir ağda yapıp, saçlarıma krem surmem gerekiyor sekerim yarın işe hazır bir prenses olmam lağğzıım 🌸🌸🌸"
Olayın içine iş girdiği için şu an azad ediyorum ama bugünün yarını var.
Ha eğer sıkıntı benim yüzme bilmememse ve kıyının uzaklığıysa o iş kolay hiç dert etmeye gerek yok çözümü basit :)
Anlaştık mı?
'Yarınları' hiç sevmeyen bir adama yarınla ilgili anlaşma yapmaya çalışıyorsun. Anlaşmadık tabii ki.
Sizi kırmak istemiyorum ama eğer çok istiyorsanız bu yorumda neden anlaşamayacağımı çok kısa özet gecerek bahsedip bu konusmalarıda sileceğim ve hic tanismamis olacagiz. Siz de merakinizi gidermis olursunuz kabul mü?
Peki boşa kürek çekmek istemem 😭
Anlayışın için çok teşekkür ederim. Konusma sonlandıysa gorusu kaldirayım mı gizliye mi gecersin. Kararı tabii ki size danisiyorum
Gizliye nasıl geçileceğini söylersiniz geçebilirim
Tamam buldum
Evet buldunuz.
Ve sahne kapanır. Karakterler kulise yönelir ve evkerine gitmek için sahne kiyafetlerini çıkarırlar.
Her sey gönlünce olsun Kadın.
Umarım bir hayranınızı meraktan öldürdüğünüz için mutlusunuzdur bilge yabancı tekrar karşılaşıp sohbet etmeyi isterim ama imkanın olmadığını bilecek kadar gerçekçi bakış açısındayım.
Günleriniz güzel geçsin ve bir Olric var diye içinizden ara ara geçsin;)
Abartmayın ne hayranı. Derinlerde, yalnız ve sarhoş bir adam sadece. Evet imkan yok çünkü derinlerde kimse benimle birlikte bogulsun istemedigimden kimseyi yanıma yaklaştırmıyorum. Merak edilecek birisi değil meraktan ölmenize gerek yok o yüzden. Ben çıkıyorum. Güle güle 👋
Merhaba
Beni bu beceremediğim teknoloji illetiyle uğraşmaktan kurtardığınız için teşekkür ederim
Neden kaldırmamı istediniz anlamadım ama nasıl kaldırılır bilmiyorum.
İlk yaptığınız yorum kalsın isterim.
Müsaadeniz varsa
Bu size ayrı bir çekicilik katıyor. Böyle şeylere ben bilmiyorum diyebilmeniz güzel bir şey. Ama bilerekte yapıyor olabilirsiniz. Ah siz...
Gerçekten siteyle alakalı çoğu şeyi bilmiyorum çünkü yorum özellikleriyle alâkalı şeyleri kullanmak zorunda kalmadım. Dün gizlenmeyi bile oraya buraya basarak buldum
Kendimle alakalı en sevmediğim özellik yalan söyleyememem
Hiç soeun değil. Kaldırmanızı istememin sebebi sizinle muhatap olmak istemiyormusum gibi gozuktu. Sizin için istedim. Inan nasıl isterseniz
Ayrıca bir şeyi bilmemek nasıl çekicilik katar tam bir cahillik benimkisi
Bilmedigini açıkca söylemenden bahsediyorum.. şu cahil olayını kapatalım lütfen artık.
Tamam söylemicem bir daha sinir yapmayalım 😎
Bu arada ne kadar çok konuşmuşuz. Son yazıya gelebilmek için ekranı kaydır kaydır bitmiyor 😀
Evet ben girip okudum arada :) dün :)
Uygulamada direk en son yoruma geliyor
Derinlerimi merak ettin? Neden tekrar okumak istedin ki
Benimle ilgili bence birçok şeyi çözdün bay yabancı örnek meraklı yapım ama en önemli sebebi tebessüm etmek;)
Bu arada nostalji ile ilgili tüm başlıklarda görüyorum seni. Kuzine yorumunu görmüştüm mesela. Bugünde başka bir başlıkta. Görüslerin çok hoşuma gitti ama begenemedim anlarsin diye. Çünkü profilim açık ve yazım tarzımdan anlarsın diye
Diğer soruda salçalı ekmek olabilir:)
Keşke böyle bir iyilik yapmış olsaydın ve ayrıca teşekkür ederim belki bende seni görüyorumdur haberim yoktur:)
Evet salçalı ekmek.
Bilmem ki görüyor olabilirsin ama genelde gizliyim sitedeki super botla uğraşıyorum ben genelde çalışma mantığını çözmeye çalışıyorum.
Bak onu biliyorum yeni öğrendim genelde yorumsuz ve ya az yorumlu sorularda uzun ve mantıklı cevap verince sistem seçiyor.
Kişilik ve karakter başlığıyla alakalı çabalarım var ve bunuda öyle öğrendim:)
Peki neden sürekli gizli yorumlar atıyorsun
Sitede çok genc arkadas var birebir diyaloga girmek istemiyorum. Bu arada kisilik&karakter en sevdigim başlıktır. Kesin bana denk gelmissindir bence
Hatta süphelendim şu an beni kesin gormussundur 😀
Daha fazla bu kızı nasıl meraktan gebertirim diye düşünüyor olabilirsin yabancı 😉😂😂😂😂
Genelde kişilik karakter sorunları soruyorum ve cevaplıyorum
Merak edecek bir sey yok bence kadın. aciklarsam konusmaya devam etmeyiz ama goruslerimi okuyabilirsin istersen. Cunku takipci kabul etmiyorum ve mesajım kapalı
Ama kesin bana denk gelmissindir. Demek ki hicbir gorusumu sevmemissin ki begenmemişsin ama 😃
Tüm görüşleri okumuyorum her zaman:)
Ufak bir sakarlık yaptım hememçn geliyorum
Tamam acele etme hallet isini
Geldim 🙈🙈
Önemli bir şey degildir umarım
Küçük bir sakarlık ortalığı batırdı 🙈
Olabilir insanlık hali
Bir şey sorabilir miyim
Haydi sor, sor
Bir neden konuşmaya devam etmeyiz?
İki nasıl görüşleri okucam
Üç neden takipçi kabul etmiyorsun
1. Cünkü sana çok yalnız ve yaralı hallerimi anlattım.
Diger konu ise tanıştığımız bu başlık benim normalde yapmayacagım bir taklit karakterdi.
2. Profilim açık çünkü girersen okuyabilirsin
3. Böylesi daha güzel. Çünkü sanaldan insaar ne kadar istese de birbirine guven veremez. Ozele gectigin zaman sanki sanılıyor ki basbasayiz ve aklına ne gelirse hayatınla ilgili sorma ihtiyacı hissediyorlar
Çizgimi aşmam neyse burdan konuşmanın bana bir zararı yok ;)
Peki profilini nasıl bulcsm hanselle gratel gibi mi 😂
Söyle bulabilirsin. Tamam bu gizli sohbetler beni yordu artık. Profilini goreyim ama sohbetimiz bitsin dersen gorebilirsin
Bu bana haksızlık olmaz mı peki?
Niye hep kendinizi altta görerek cevap yazıyorsunuz ki.
Sorumdan bu nasıl çıktı ki?
Belki de bana haksızlık oluyordur senle konuşamamak. Keşke o kadar derin konulara girmseydim de su an yazsaydım kendisine diyorumdur
Balık hafızalıyım hatırlamıyorum desem eminim inanmazsın o yüzden çabalamıcam ama derin mevzulae için tekrar koca konuşmayı okumam lazım aklımda sadece gülümseten yerler var.
Ayrıca istesende mesaj atamazsın :)
"Uff send atamzsn saten 😤"
Yarın iş yok galiba 😂
Var. seninle sohbet ediyorum
Engel olmak istemem
Engel değilsin zaten işimden bunaldım artık. Gidesim bile yok. KisilikveKarakterde fenomen olmayı mı istiyorsun oyle birsey demistin sanki
Evet ama pek oluru var gibi değil;)
Neden sıkıldın?
Neden oluru olmasın ki bence olabilinir bir sey. Dur bir cilginlik yapayim benim goruslerimi okumani cok isterim gercekten.
Eğer konuşamıcaksak ben istemem
Zor çünkü güzel ve mantıklı soru bulmakta zorlanıyorum.
Uzun cevaplar vermekten de
Benimle konusmak cok buyutulecek bir olay değil. Evet ben de güzel soru bulamıyorum inan ki. Bu arada artık çok geç maalesef. Coktan ifşa ettim sorunu begenerek kendimi haha
Ama ben profil aramayı bilmiyorum ki 😭
Soruna girdigin zaman begenen 6 kisi yazacak parmaginin ucuyla o yazinin ustune tıklarsan kişileri gosterir
Uygulamada olmadı Chrome dan deneyim
Ben senin sorunu görmüştüm ama cevap bulamadım
Cevap yazmamın sebibi uygulamadan yorumlarına bakmak
Aynı soruya görüş atmışız
Evet 😃
Yorum yapıp geçen ben 😂
Enn guzelini yapmışsın.
Eğer yarın konulma bitmeyecekse uyusk olur mu?
Olur
Teşekkür ederim yabancı:)
İyi geceler:)
iyi geceler Kadın
Günaydın yabancı:)
Günaydın. Günün güzel geçsin
Teşekkür ederim yabancı seninde 😂
Bu yabancıyı ısrarla vurgulamanın bir amacı var mıdır peki
Hayır nasıl sen çok son noktaya gelince kadın diyorsun bu da öyle bir şey rahatsız ediyorsa demem bilge yabancı demiştim ya ondan kaynaklı diyorum
Çok güzel acıkladın Kadın. merak ettim sadece
Ben azıcık uyumuşum da geç geldim
😊 benim yerime de dinlenseydin
Bir ayı olsam kış uykusuna girerdim yaz yaz ne uykusu bu kadar 😂
Ayı demeyelim de ona panda diyelim. Özel konu hani bir şeylerden belki kaçış yolundur. Açıkta oldugumuz icin sebebine girmiyorum. Işte ozelde olmamanın guzel yanları
Uykuya fazla düşkünüm bir de dün biraz fazla yoruldum sanırım;)
Tatlı bir yorgunluktu umarım
Ev mis gibi kokunca tatlı yorgunluk oluyor sırt ağrımı saymazsak 😂
Elinize sağlık o zaman. Evde camasir suyu ve deterjan koktugu zaman kendini mutlu hisseden kadın diye bir başlık vardı ekşide o aklıma geldi
Önceden çamaşır suyuydu ama kendimi zehirleyince tuvalet banyo harici kullanmıyorum:(
Çok geçmiş olsun dikkatli ol lütfen
Teşekkür ederim 😂
Hey yabancı
Hoş geldin kadın
İşteyim sabahları geç gelmenin götürüsü hep bunlar
Eee dedim sana yat uyu diye 😂😂😂
Daha güzel bir durumum vardı uyumamak için.
Teşekkür ederim 🙈 bugün gizliden soru paylaştın mı hiç?
Hayır. ikisini kullandım bir soru hakkım daha duruyor. Ne oldu ki. Biriyle mi karıstırdın yoksa
Bir soru denk geldi de senin soru stiline benzeyen
Atar mısın ozelden mesajı açtim. Merak ettim
Nasıl atılıyor dicem ama
Soruya girince yukarıdan adresi kopyalayacaksın. Sonra mesaj girince yapıstıriyorsun.
Cevap
1Cevap
Yap bakalım hahahshhd
Ayy aşkımcım kusura bakma geç cevap verdim. Yeni oje sürmüştüm kurumasını bekledim. 💅
Şu an yeni ojelerimle tık tık sana yazıyorum cok güzel oldu ☺️ Bir kerede öyle güzelbsürdüm ki. Keşke manitle buluşurken de eyelinerla ojeyi söyle bi kerede çekebilsem var ya hofff 😔
Hahahshd ne alaka yaww 😜
Ayy ne bileyim aklım yerimde mi sanki benim. Bu ikizler burcu beni öldurecek bir gün. Napayım bu da benim lanetim askısı ya
Aşko kuşko muyum benn
Sen cok ponçik ve minnaksın anladın mı beni. Evet de kabul et ve ben de yatayım.
evet💅
Senin hatalı olduğunu düşünüyorum..
ok. by
Dme gelsene fıstık 😉😉😉😉😉😉😉😉😉😉
Amcağğğ karını dmye ceksinler amcağğg
Xndmsmskddj
Hadi taklıtler aslını yüceltır;)
Bizim kalitemizin taklidi yok kuzum. Başaramazlar 🌸
Oo güzel taktik :))
Hofff ben de abazan Turk erkeği nerde kaldı demiştim. Pfff
Avcunu yalarsın
Yap.
Ne yapıp ne yapmayacağımı size soracak değilim
Ayy hasbaaam. kemar mahalle yellozuu. Hic muhattap bile almiyorum seni sekerim. Benim sevgilimin boyu 190 anladın mı? Evde kalmış Emir de veririm yolda veririm
Yap hadi bakalım
Yap hadi derkeğğn 😤 sapıklara cevap vermiyorum. Hiç kusura bakma aşko
😂
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?