Seni neden kaybederler?

Selamlar,
Allah bana öyle bir yetenek vermiş ki samimiyetsizliğin kokusunu kilometrelerce öteden alabiliyorum. Bu şekilde hissettiğim zaman karşındaki insan ya da insanlardan çok çabuk bir şekilde soğuyabiliyorum. Çünkü bir insanda en tahammül edemedim şeylerin başında samimiyetsiz olması geliyor. Bunu sezdiğim anda direkt olarak insanlar beni kaybediyor.
Bunun için belirli bir nedenim yok. Hayatıma girmek isteyen insan şunu her daim bilmeli; Ben yalnızlığı nefes alan bir insandan daha çok severim.
Karşı taraf bana fazla bağlanmamalı veya beni bu yönde bağlamaya çalışmamalı. Çünkü ben baskı altında kalmak istemem veya hiçbir insana bağlı kalmak istemem. Açıkçası yalnızlığımın bozulmasını istemem.
Bu yüzden her daim mesafemi korurum. Mesafeyi azaltmaya çalışan bir insanla, anında iletişimimi keserim.
Ruh halim ayrılmak isterse, buna bende dahil kimse engel olamaz.
Genelde ben sıkılır giderim.. Beni kaybeden biri ise ya aldatmıştır ya da bana değersiz hissettirmiştir..
Biraz önce ki sorumuz da bundan mı türedi?
Esinlendim😂
Hee 😬
Teşekkür ederim
Rica ederim
Empati yoksunluğundan, yalandan kaybediyorlar
Cevap
8Cevap
İyi davrandığım için
Eğer bana anlayış göstermiyorsa, saygısızlık yapıyorsa, güven vermiyorsa, yalan söylüyorsa, mesafeyi koruyamıyorsa, değer vermiyorsa, çıkar sağlıyorsa, arkamdan konuşuyorsa, yanarlı-dönerli ise, ne istediğini bilmiyorsa, kalbi kötü ise, bana veyahut bir başkasına zararı oluyorsa, edep kavramından uzaksa, ayrımcılık yapıyorsa, hak ve adalet terazisi yoksa vs vs vs. bu sebeplerden ötürü kaybeder. İlla hepsi olacak değil bir tanesi dahi olsa kaybeder..!
Beni sevgisizlik ilgisizlik ve neticesi sadakatsizlik bitiriyor.
Hayatinda biri varsa baskasinin dusuncesine bile tahammulum yokken benden baska herkesle vakit geciren biri beni kaybetmeyi goze almis demektir zorlamaya gerek görmem sessizce yok olurum anlamaz bile. Zaten ilgisiz insan hayatindan gideni farketmez bile sonra noldu der sadece
Ne ben birini, ne de birileri beni kaybediyor. Uzun süredir hayatımda çıkışa yürüyen birileri olmadı. Biri beni kaybedecekse de yaptığı yanlışlar sebebiyle kaybeder.
Önce bir kazansınlar da ondan sonra neden kaybettiklerini anlarız. 😂 Belki de kaybetmeyecek birisi çıkar. 😄
Doğru 😃
İyi niyetimi ve nazik olmamı suistimal ediyorlar ılımli biriyim tartısmayi sevmiyorum ben alttan alıyorum aliyorum birden siliyorum bu kezde ben suçlu oluyorum yani bundanda insan kuser mi diyorlar ama birikmis oluyor içimde sabrım taşmış oluyor
Olduğum gibi olunca ya fazla geliyorum ya da eksik kalıyorum kesinlikle bence o yüzden ama takılmıyorum çünkü doğru insanlar birbirlerini değiştirmek istemezler birbirlerinin kusurlarını hoş görürler. Benim için kaybetmek aslında kazanmaktır.. 💫
Fazla rahatlığa ve genişliğe gelemiyorum.. Ondan sanırım..
Beni kaybeden biri varsa o beni hiç kazanmamıştır. Detayda dediğin gibi güven çok önemli bir unsur, bende yaşadıklarımdan dolayı insanlara kolay güvenen bir yapıya sahip değilim, çok kolay sarsılır.
Bazen fazla uzaklaşıyorum herşeyden herkesten bu sebepten benden kacıyorlar ben mi kaybediyorum onlar mı bilmiyorum 🤷♀️
İticilik, soğukluk, samimiyetsizlik, güvensizlik...
yalan söyledikleri için , arkamdan iş çevirdikleri için ve aldattıkları için vs vs
iyi niyetimin suistimal edilmesi, bile bile uyarmama rağmen çizgilerimin aşılması, bana karşı saçma sapan davranışlar bu tarz...
Kimse bir şey kaybetmez, alternatifi her zaman bulunur. Tercihini o yönde kullanmak istemiştir ya da ağır geldiği taşıyıp kaldıramacağı için
insan olmadıkları için ajs
Çok doğru ffjfk
Planların uyuşmamasından
İhmal ettiklerinde ve bunu umursamadıklarında
Empatisi yoksa kibar değilse kaybolur gider
İhanetten.
Muhabbeti sıkıyorsa ben kaçarım.
Kazanamıyor ki kaybetsin asdasjjjj
Kaybetmiyorlar işleri bitince çıkartıyorlar
Kurallarıma uymadıkları için
Ekstra saygısızlık ve anlayışsızlık
hata yaptıkları için...