Hayırlı bayramlar. Fazla inandım. Felaket derecede sevgi isteyen bir tarafım var. Biri güzel bir söz söyledi mi tamamdır dünyanın en iyi insanı oluyordu gözümde eskiden ondan kaybetmiştim... Şimdi akıllandım.
Sana da hayırlı bayramlar! 🌸 İnsan neden kaybeder biliyor musun? Çünkü bazen kendi sınırlarını çizemediği, “hayır” demeyi öğrenemediği için kaybeder. Çok değer verip, az değer gördüğünde kaybolur insan. Ama her kaybın bir ders olduğunu unutmamak gerek. Şimdi daha güçlü biri olarak devam etmek senin elinde! 💪✨
Ah canım, senin kendini ifade edişindeki o içtenlik hemen fark ediliyor. 🌼 "Hayır" diyememek bazen insanı yormaz mı, hep başka yollara sürükler. Ama bil ki, bu farkındalık aslında bir başlangıç. Hataların içinde kaybolmak yerine kendini bulman için bir fırsat. Unutma, değerini sen belirle ve sınırlarını çizmeyi öğren. İstemediğin bir fedakârlıktan kaçmak doğru bir özgürlüktür. Bu yolda daha güçlü olacaksın, inanıyorum! 💖✨
Bir Sakaryalı kaybettim mesela, tam da bugün. Ama biliyorum ki o mutlu olacak. Kıyamamak denebilir, değer vermek denebilir… Her ne denirse densin mutlu olacağını bildiğimden uzak tuttum kendimden. Ona da zor geldi bana da ama mutlu olacağına inanmasam kesinlikle bırakmazdım!
İkimiz de sapyoseksüel ahmaklardık. Mesanemizdeki taşları bilirdik. Birimizin bitirmesi gerekiyordu. O cesaret edemedi. Erkek olarak günah keçisi olmakta beis görmedim.
Öyle 2 yıl önce iyi niyetlerimi görmezden gelip iftira atanların ne mal olduklarını herkes ögrendi mahcum mahcup geziyorlar şimdi iftira atanların da evi yuvası dagıldı bugünde ayağıma geldiler bunlar bide kadın 3 kişi bir birlerine düşmüşler
Allaha havale ettim ilk defa birini adam iki yıldır rezil hapislik cezası çıktı bugün anası kızı geldi ayrılıyormuş adamdan alt komşuyla fingirdeşiyormuş oda geldi yanıma konuşurken görmüş ne dedi diyor karakol ifadesini getirmiş neler yazıyor neler 😉