Güncellemeler
+1 yıl
Ayrımcılık yapmayı sevmeyen birisiyim buna açıklık getirelim. Lâkin soru-cevap platformunda soru sorarken kategorize edebiliyoruz. Sorunun başlığında karşı cins dedim yani gelip erkekler de hemcinslerime itici buldukları şeyleri yazabilir. Ayrımcılık yapsaydım sadece kızlara özel yapardım soruyu. Eğlenmenize bakın o yüzden.
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
27Cevap
Erkek gibi itici konuşmaları, küfür etmeleri, egoları olmaları,
Ben de bazı kadınların aşırı kadınlık arkasına sığınarak cilveli huyunu gizleyebildigini sanmasını itici bulmamaya imkan bulamıyorum mesela. Öyle şey mi olur ayol felan demedigi kalıyor bir. 🤠
Tamamen akıllarının başka şeyde olmaları ve bütün erkekliginin organı olduğu anlamına getirmeleri.. oysaki erkeklik onlarda tamamen organdan ibadet
Herkes öyle değil işte. Ve aynı kişide bile saatlik değişebiliyor istekli olma modu.
Neden bakımımına dikkat etmesi temiz olmaması kokması karakter vicdan yoksunu ve egolu olması
Temizlik bir ihtiyaç ama zaten şart yani
Bazı insanlar dikkat etmiyor mağlesef
Her iki cinsiyet icinde küfür ama dişil olanlarda ayri itici. sigara aşırı makyaj ve o igrenç parfümleri 🤢🤢
Kızların paylaştığı çoğu fotoda g*tlerinin olması ve böyle kadınların, kadın cinsel obje değildir diye ağlaması
Cinsiyet ayırmadan söylüyorum herşeye negatif bakmak, hep derdi varmış gibi davranmak, nankör ve bencil olmak itici geliyor bana
Cinsiyetçi yaklaşımın yanlış. Bu söylediğini kadınlarda yapıyor. Doğruya doğru.
Kasar olmamalari duzgun olmalari aile kizi olmalari rahat olmamalari cok itici oluyor
Kızların erkek gibi davranmalarını itici buluyorum.
Kadınların her ilgi gösteren erkeğe sapık mauamelesi yapmasını çok itici buluyorm
Sigara ve küfür babayiğit
Bir de erkeksi tavır ve davranışlar
Kendilerini bir şey sanmasını sevmiyorum aynı durum erkek için de geçerli
Hahahah onu giyemezsin derler sonra da askm yhaa nude atsana derler
Ciyak ciyak sakız çiğnemeleri ve dişleri sarı dolaşmaları , guzel olup makyajla kendilerini çirkinleştirmeleri …
Açıktan birine kapalı şekilde sallayanları itici buluyorum. Biz senin sallamalarını okuyup gerilmek zorunda mıyız?
Çok bilmiş olanlara bide her kızla samimi olanlara ha bide bunu sevgilisi olduğu halde yapanlara.
Direkt karsi cins itici
Bence de iticiler ne kadar cok ortak yonumuz yok
Haklı kimsenin saygısızlık yapmaya hakkı yok
Erkek dediğin racon keser
Kızların çocuksu davranmaları
Boş boş triplere girmeleri
Orta Doğulu olması. Hahahaah
@hayccx şaka olduğunı kim söylemişti?
Hahaha @hayccx yazdigin seye guldum kardesim
çocuk taklidinden nefret ederim mesela..
Ağzı yay yaya konuşmak
Koca memeler
Yere tükürmeleri
Saygısızlık
Çok konuşuyorlar
Cahil olan herkes
Kahkaha atılması
Şu anda görüşmem yok
Burnu havada olması
Oluyor tabi bazen