Mesela bugün dans eden ama kötü dans eden yine de daha dehşet özgüvene sahip birini gördüm adamda öyle bir özgüven var ki Ben özgüvenliyim diye bağırıyor. 🤔🤔 Ama iyi dans etmek değilmiş mesele içinden gelmesiymiş
Bazı insanlar bir işte kötü olsa bile o şeyde özgüvenli, bazı insanlarsa o işte iyi ama o şey de özgüvensiz bunun sebebi ne?
makul derecelerde toplumsal kaygıyı aşan insanlarda görülen bir durum, futbol üzerinden çok güzel bir örneği var. iki çeşit topçu vardır, biri antrenman biri saha oyuncusudur, oyun aynıdır top da ama tek bir fark vardır, bir oyunu binlerce kişinin önünde oynarken diğeri sayılı kişiler arasında oynanır. kısaca kabul edilebilir derecelerde hata yapma ve toplum kaygılarını aşabilme insana birçok şey katar
Bazılarıda işte vurfuö duymaz oluyor olmayan bir özgüvenli oluyor dalga geçsende aldırmıyor bende lisede öyleydim ama belli yaşlara gelince daha ciddi oluyor
Ana Sayfa > Kişilik & Karakter > Sorular > Bazı insanlar bir işte kötü olsa bile o şeyde özgüvenli, bazı insanlarsa o işte iyi ama o şey de özgüvensiz bunun sebebi ne?