AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
bence parasızlıktır.
Sanmam.
Özentilik, başkaları için yaşamak, onaylanma ihtiyacı
Kendiyle barışık birey kimseden onay alma ihtiyacı duymaz oysaki.
Kendiyle barışık olsa her anını hatta ilişkilerini sanalda paylaşıp onay alır mı? İnstagram kullanmayan kaç kişi var ülkede, 10 kişiden belki 1-2’si kullanmıyor, onun haricinde herkes başkaları için yaşıyor. Yazık
Ben instagram kullanırım fakat ailemi, yediğimi içtiğimi nereye gittiğimi paylaşmak huyum değil. Sofralarini kocalarını kocamda kocam der gibi paylaşımları gördükçe sinir oluyorum.
Onlardan bahsediyorum bende. Öz güven sorunları yaşayanlar o kitlelerden çıkıyor
Evet oyle.
İnsanlar boş ego sahibi ve gücün para olduğu düşünüyor oysa güç bilgidir bana göre
Bazıları çevresi tarafından fazla şişirilmiş ukala özgüvenli. ortama kendinden daha ıyi biri girince direkt ona bulasma kıskanma eğiliminde olan insanlar.
Onlar boş insanlardır ya
Hemde cok
Onlarda öyle yapacak bir şey yok değiştiremeyiz
Niye hep beni bulurlar? bizim kyk da çok var
O her yerde var ne yazık ki
Ben bu yuzden yurt değişikliği yaptım. Kız m. al. Salliyorum bir sorun yok ortada gelip gidip bulaşıyor.
Bulaşma boş ver öküz bitmiyor
Aynen
😅🙏🏻
Beğenilecek vê öz güvenli olacak bir tarafım yok çünkü
Niye?
Yok çünkü napıyım
Ne açıdan Fiziki mi yoksa diğer faktörler mi? Niye kendini ezikliyorsun?
Her açıdan
Olanı söylüyorum eziklik mi öyleyse ezik oluyorum
Bunu sen kendine söylüyorsun kimsenin sana öyle dediği yok. Kendi kendini ezikliyorsun bro. Kendini sev. cok şey var diyilecek ama çok uzun gelir.
Sevilecek bş tarafım yok saol
😶😶😒🙄
Yo aksine kendini beğeneni çok görüyorum ben
Bn kendımı begenmıyom cunku zamanında çok özguvenımı karşılar
Evet, var fakat kendini beğenmekle, egolanıp durmak, kendini başkalarından üstün ya da ayrıcalıklıymış gibi görmek ayrı mevzular. Eger bir insan kendini beğenip diğerlerini aşağılama küçümseme halindeyse o kişi zaten özgüvensiz biridir. Öbür türlü kendini beğenmek, sevmek, kabul etmek kendiyle barışık olmaktır. Ama diğer birtakım var ki ( bu bizim ülkede baya var ) onlar kendilerini herkesten çirkin, kötü, başarısız işe yaramaz görüyor. Bu 32 yaşında insanda da var 18 yaşında olandada var.
@cannbeqx kim ne dedi?
O ayrı vardır illa ama öylesine çok az rastladım. Ben daha çok kendinde olmayan şeylerle kendini övenleri gördüm
Çıktığım kozlar mesela
Çok reddedıldım
@cannbeqx çıktığın kızlar sana ne dedi?
Bakımsızsın
@cannbeqx Bir sey diycem bazen gerçekten o kadar canım kızlarla karşılaşıyorum ki. Baktiginda hiçbir niteliği başarısı yok ama Kasım Kasım kasılıyor. Onun güzel dediğide makyaj. Cok çatışmışımdır böyle kızlarla. Hele üniversite ortamında kyk da çok fazlalar.
@cannbeqx canım değil yav he olacak o
@cannbeqx şu an komik bir olay oldu klavye ikisinide yanlış çevirdi. Kusura bakma
Anladım egolu kozlarda çok vr
@cannbeqx bakımsız mısın?
Bakım yapıyom her zaman kılık kıyafet alırım
Traj yapıyom
@cannbeqx e sana bunu diyen kızlar doğal mi makyaj yapıyor mu güzeller mi bakımlı milar? yani seni begenmeyecek kadar neleri var?
Makyaj lı
@cannbeqx ahahaha bak sana ne diyim sende sana öyle diyen kızlara şu suratindakini çıkar gel de bakalım.😂boş ego boş
Mesela bı kızı begeneyım konuşamam o kozla
@cannbeqx sana aynı tepkiyi vereceğini mi düşünüyorsun?
Tanımak ıstesem mesela rededılme korkusu vr
@cannbeqx Ah bu saçma insanlar! Sen kendine değerlisin hayatta senden daha degerlisi yok sümüklünün biri reddetmiş salla gitsin! Kızlar için ağlayan üzülen erkekle erkekler için üzülen kızlar boşuna üzülüyor. Hayatta kız erkek ilişkilerinden çok daha güzel önemli şeyler var.
Tabıkı
@cannbeqx o yüzden boş. Ben bıraktım ilgilenmiyorum. Erkekler gelecekse kendileri gelsin. Ben niye gidiyorum onlar beğensin diye 40 takla atıyorum? onlar atsın.
Mesaj atarsan knslm sohbet edelım
Bn kendımı beğenmiyorum cunku çok kurdular kalbımı özguvenımı
Toplumsal erozyon başaramazlık korku endişe kaygı burası Türkiye
"Burası Türkiye"çok doğru.
Çünkü özgüvensizim..
Niye?
Çünkü gerçekten beğenmiyor
Sebebi basit aslında. Kibir.
Niye atomu mu parçalıyor diğerleri?
Öyle zannediyor o kişiler maalesef. Bilmek erdemde mütevazi olmakta insan olmanın sebebi ama maalesef öyle bir şey kalmadı.
O insanın acizliği
Ailesel faktörler
Mesela?
Çocuğuna herkesin içinde şiddet uygulayan baba