Cahil bir insana sadece tamam demek cidden huzur veriyor, o anlamasa da o an ağırlık gidiyor sanki insanın üzerinden. Sizce en çok neyi yapmak huzur verir ve psikolojiyi sağlıklı tutar?#EdamedaKişiliKarakter ♡︎𝐸𝑑𝑎𝑚𝑒𝑑𝑎♡︎
Gerçekten cahil insanlar ile araya mesafe koyunca insan ister istemez bir huzura eriyor. Çünkü beni en çok yora böyle insanlara laf anlatmak zorunda kalmak. Evlerden ırak olsunlar.
Huzurla pek aramız yok. Uzun bir süredir karşılaşmadık.
Müzik dinlemek, kitap okumak veya bazı konuları araştırmak kendimi iyi hissetmemi sağlıyordu.
Artık hiçbir şey ilgimi çekmiyor. Biraz yatayım diyorum, yatınca kalkmak istiyorum. Kalkıyorum, yatmak istiyorum. Müzik dinlemek için kulaklığımı takıyorum, müzik başlayınca çıkarıp kenara atıyorum. Yemek yapıyorum, iştahım kapanıyor. Kitabın kapağını açıyorum, tekrar kapatıyorum.
Bu yazıyı yazdım, şimdi silmek istiyorum. Paylaşacağım, keşke paylaşmasaydım diyeceğim. Neyse 😅
Cahil veya değil, benim tercihim kendi fikrim aksi de olsa fikrimi açıkça söylemek, hoşuna gider gitmez o kısma takılıp uzatmam. Ama farklı düşündüğümü yeri gelince de hatırlasın isterim bu yüzden tamam sensin de demem. Cahilliğe karşı iki yüzlülükle çözüm üretmeye calışmak veya çözümsüz kalmasını tercih etmek, cahilin o konuda her zaman öyle olmasını doğru kabul etmek yani haklı olduğunu kabul etmektir.
Kedimle birlikte uyanınca sabah bana tesekkur etme sekli kesinlikle.. Ay bir görsen ne hallere giriyo sabahlari.. Elini yuzume koyuyor beni uyandiriyor.. Ben onu opunce de etrafimda 1saat donuyor. Nasil mutlu oluyor. Salt huzur bu olsa gerek..
Tekne ile Balık tutmaya gidince, kimsenin olmadığı sessiz sedasız akan bir derenin kıyısında, Kızım ile birlikte vakit geçirdiğinde, Motorsikletim ile uzun yola çıktığımda,