Kişilik & Karakter Kafa nereye ben oraya diyebiliyor musun? HeartofFire Takip Et FenomenMaster Yaş: 32 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 36 Yapay Zekaya Sor Aşkına da, işine de, viran olmuş düşüne de, yerli yersiz sözüme de, dövmediğim dizime de... 😎🤘 Keyifli günler.. 🥂🚬https://m.youtube.com/watch?v=2NSOvjbCbDk"Kafa nereye biz oraya.."#heartoffire Kafa nereye ben oraya diyebiliyor musun? Cevapla Dizi Soruları İş Soruları Dövme Soruları Beğen Paylaş Takip Et 9 kişi beğendi
BayanOlric Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Ayaklarımın yere basması gerektiğine inanıyorum. Öyle her aklıma geleni yapmıyorum o yüzden sonuçlarını düşünüp ona göre karar veriyorum.Sonra o sonuçlara katlanacak kişi yine benim 1 0 Yorumla
-Felaketce- Takip Et Master Yaş: 37 , eic 100% +1 yıl Dersem iyi olmaz böyle iyi iki elimin arasında dursun😅 1 1 Yorumla -Felaketce- +1 yıl Teşekkürler lokumum💋 Yorumla
97Kerim97 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 97% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,6b cevap paylaştı. Diyorum neden diyorum.Yaptığım iş kumarbazlık istediğimde yat kalk istediğim kadar uyu sadece günlük kar istediğim baremde olunca duruyorum bu bana yetiyor. 1 0 Yorumla
Pulsarr Takip Et FenomenMaster Yaş: 36 +1 yıl Yok diyemiyorum 2 2 Yorumla Pulsarr +1 yıl Teşekkürler babe :D Yorumla HeartofFire +1 yıl Rica ederim bebeim :D Yorumla
AşkıÖldürmek Takip Et FenomenMaster Yaş: 32 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 14,5b cevap paylaştı. Hayır diyemiyorum. Çünkü o kafam kırılabilir sonra 🤣 1 2 Yorumla HeartofFire +1 yıl 😄 aman aman kafalar da kalpler de kırılmasın 🙏🖤 AşkıÖldürmek +1 yıl Aynen öyle🤣
54srp Takip Et FenomenMaster Yaş: 44 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 11,8b cevap paylaştı. Hayır diyemiyorum. Demiş olsaydım nerde olurdum meçhul 😬😂 1 1 Yorumla Darbeli_Hilti +1 yıl Nereyi istersen oraya git kendine prangalar vurma? Yorumla
nordun_gadasi Takip Et Efsane Yaş: 36 , eic 31% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 20,2b cevap paylaştı. Selam gadası 🙃Yeter ki gidecek boş vaktim olsun. Canım nereye isterse oraya gidiyorum. 1 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204b cevap paylaştı. Genelde mantığım beni takip ediyor 1 0 Yorumla
mkccc01 Takip Et Xper 5 Yaş: 45 , eic 79% +1 yıl Biraz geç olsa da artık öyle yapıyorum hayatımın geri kalanını insanların standartlarına göre yaşayamam 1 0 Yorumla
etkindusunceler Takip Et Xper 6 Yaş: 47 , eic 98% +1 yıl Bir suredir böyle yaşıyorum zaten, keyifli ama yalnız olunca zor, bir zamandan sonra.. 1 0 Yorumla
LALOGLAN Takip Et Guru Yaş: 110 , eic 61% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,2b cevap paylaştı. Bu aksam kafam nere eserse ora gitmeyi dusunuyorum. Arabami hazirladim bile. 1 0 Yorumla
Gezginn34566 Takip Et Master Yaş: 46 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,5b cevap paylaştı. Eskiden çok derdim ama mazot olmuş 22 lira nereye diyorsun şimdi 1 0 Yorumla
Dördüncümurat4 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 98% +1 yıl Yani mecburen.. kafasız yaşayamayız ki 🤷🏻♀️ Bu nasıl soru 🫣 1 0 Yorumla
skyseahawk Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl maalesef diyemiyorum bunu sorumsuzluk olarak görürüm 0 0 Yorumla
Emrah_81 Takip Et Bilge Yaş: 39 , eic 100% +1 yıl 10 km sınırları içersinde 😂😂 yakıt malum 1 0 Yorumla
_Maidetta_ Takip Et FenomenMaster Yaş: 40 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,3b cevap paylaştı. Evet diyebiliyorum. 1 0 Yorumla
единорог Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 96% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 373 cevap paylaştı. Uğraşıyorum bunun için 1 0 Yorumla
Darbeli_Hilti Takip Et Guru Yaş: 45 , eic 87% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 649 cevap paylaştı. Çoğu zaman geçen gün kendimi. Eskişehir'de buldum 0 0 Yorumla
Sefaumut Takip Et Yoda Yaş: 39 , eic 72% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 621 cevap paylaştı. Hic acimam derim 1 0 Yorumla
Ehlivukuf Takip Et Mentor Yaş: 34 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 18,4b cevap paylaştı. Diyemiyorum 1 0 Yorumla