Yok ameliyattı yok istirahatti derken afakanlar bastı bana bugün, hadi dedim bizimkilere kaçırın beni buralardan iki ağaç, börtü böcek, çiçek göreyim de gönlüm şenlensin yahu! Eldeki imkanlarla ancak bu kadar oluyor kafa nereye ben oraya ama olsundu, buna da şükürdü bence. :))
Bizi sonsuz bir döngüye sokmadan gideyim ben, bak sakın bir yorum daha yapma :D yazasım geliyor :D çek ellerini klavyeden, çek bakim, paradoksa sokturtuosun bana ameliyatlı kadını :D
Bugün dehşet bir gıcıklık hakim ruh halime desem, tersine tebbet bir kişiliğe büründüm falan? :D Ama neyse, bundan sonra yazmayacağım görüşlerinize, söz. ://
Şimdi şöyle söyleyeyim efendim, soruyu beğenir ya da beğenmezsiniz sonsuz saygı duyarım ve fakat işi hakarete vardırırsanız emin olun gönül koyar, kırılırım gerçekten. Çünkü kimse size davetiye göndermedi soruya gelmeniz için ya da yorum yapmanız için değil mi? Netice itibariyle zaten bunalmışım, iki kafa dağıtmak için girmişim şuraya neden tadımız kaçsın ki?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
maalesef diyemiyorum iş çalışıyorum:)
bir kaç kısa kaçamağım olacak bu yaz için planladığım bakalım
Hayırdır ne ameliyatı? 🙄 Geçmiş olsun!
Ama kafa nereye ben oraya şu an yok bende, yıllık izin vermiyorlar :D
Teşekkür ediyorum, açık fıtık ameliyatı oldum en illetinden. :D
Üzüldüm valla, senelik izne bolcana gezmeler o zaman. ://
Çok geçmiş olsun tekrardan o halde 🙏🙏🙏
Tekrardan teşekkür ediyorum o halde.:)
Bizi sonsuz bir döngüye sokmadan gideyim ben, bak sakın bir yorum daha yapma :D yazasım geliyor :D çek ellerini klavyeden, çek bakim, paradoksa sokturtuosun bana ameliyatlı kadını :D
Bugün dehşet bir gıcıklık hakim ruh halime desem, tersine tebbet bir kişiliğe büründüm falan? :D
Ama neyse, bundan sonra yazmayacağım görüşlerinize, söz. ://
Sen yazınca yine bir geçmiş olsun tekrardan o halde yazarken buldum kendimi :D Gelecek cevap teşekkür ederim o halde olacaktı :D
Bugün beynimin yarısı yok, aynı yerde döner dururum, kaç kurtar kendini diye dedim 🙄
Benide kimse tutamaz normalde ama idare ediyorum. Allah şifalar versin
Amin, inşallah.
Teşekkür ediyorum.:)
Rica ederim
yıllardır öyleyim ben kimse bana nereye gidiyorsun diye soramaz.
Diyemiyoruz iş güç çalışmaya devam
Diyemiyoruz:// sen mis gibi yerdesin biz ://
Memleketimde olsam çok daha mis olurdu ama, buna da şükür cancağızım. ://
İyi tarafından bakmak lazım bazenleri ama dimi: )))
Pollyanna halt etsin yanımda zatii. 😅
Tahtından mı ettin yoksa cancağızım : )))
Dedim sen çekil kenara, artık benim zamanım geldi. ://
Heyytt bee cancağızıma 🥳
💃💃🤭
ee yani kafa başka gt başka yere gidemez😂ortada buluşcaklar
Neden böyle yapıyorsunuz ki ama? ://
😂naaptımki valla güldiye hastayım yazmışın😔
Hıı, peki çokça gülmüş gibi yaptım o zaman.🙄
gecmisolsun bolga 🤭😭
Teşekkür ediyorum Sayın gizli, sağ olasın.🤷♀️
😔
N'oldu ki? ://
üzüldüm birazdaha iyimisin 😱
Daha iyiyim çok şükür.
Adabı muaşeret gereğince ben de sorayım mı nasılsınız diye? Bilemedim valla. ://
boşver sen iyi olda 😔
Peki.
Bir zamanlar çok dedim. Artık hayat kısıtlıyor.
Diyemiyoruz bu dönemde
Derim yeter ki kafam essin🙄
Bu soru da dolar ya şimdi
Şimdi şöyle söyleyeyim efendim, soruyu beğenir ya da beğenmezsiniz sonsuz saygı duyarım ve fakat işi hakarete vardırırsanız emin olun gönül koyar, kırılırım gerçekten. Çünkü kimse size davetiye göndermedi soruya gelmeniz için ya da yorum yapmanız için değil mi?
Netice itibariyle zaten bunalmışım, iki kafa dağıtmak için girmişim şuraya neden tadımız kaçsın ki?
Özur dilerim yürekten, utandırdin kurban. Benim kafam bulanık demekki ozür
Estağfurullah, özür gerektiren bir durum yok ortada. Anlaşabildiysek ne mutlu bana.
Kafaya nereye, hayat eve sığar diyebiliyorum
Diyemiyom
Derim😏
Geçmiş olsun, derim