İcabında kırılmış olduğum hâlde çok sevdiğim için görmezden gelenim, umursamayanım..
İcabında da bana ve en kıymetlilerime yapılan haksızlıklara karşı hiçbir şekilde unutmayan, affetmeyen, ilahi adalete sığınanım hem de mahkeme -i Kübra'ya dek..
Bana intikamcı demek haksızlık olur. Kin tutmakla beslenmiyorum çünkü. Tek hareket merkezim adalet. Haksızlığın her türlüsünün karşısındayım..🍀🍀
Kişilik & Karakter konusunda 14,4b cevap paylaştı.
Ne umursamazım ne de intikam alma çabası içinde olurum. İzlerim ve o insan daha önce hiç var olmamış gibi davranırım. Taa ki bana yaşattığın yaşadığına rast gelinceye dek. O zaman keyifle izlerim o anı. Ben mudehale etmem. Ama muhakkak o belasını bulur.
Kişilik & Karakter konusunda 19,5b cevap paylaştı.
İntikam alacak kadar değer vermem. Çünkü intikam için o kişiye daha çok zaman ayırmak, planlar yapmak ve düşünmek lazım. Bana karşı hata yapan kişi ölüdür, bir daha var saymam.
Ne umursamazım ne de intikam alan. Bana yapılan hiçbir kötülüğü yoksaymam. Ama buna karşılık da intikam planları kurmam. İntikam almak ancak o kişi kadar kötü kalpli biri yapar beni. Ben sadece mesafeli koyup o kişiyi hayatımdan çıkartırım. Bunu da diyorum ama çok çabuk ikna olan ve yumuşayan biriyim. Tekrar tekrar aynı kişiden zarar görebilirim. Yine de bu beni intikam almaya itmez. Bir şekilde o kişiye karşı duruşum değişir sonunda.
Bos vermek degil bence sadece onunla ugrasacak kadar onemli kabul etmiyorum. Bana zarar verdiyse hayatimdan çıkarıyorum. Benim olmadigim bi bayat yeterince zulum olur zaten. Zordur tertemiz sevip sadakatle bagli kalani bulmak. Kaybeden kendi yansin. Benden zerre yok artik kötülük bile yok benden gidene.
İntikamcı bir karaktere sahibim. Önceki zamanlarda da intikamımı alır ya da almak için enerji harcadım. Zaman geçtikçe farkettim ki intikamla uğraştığım insanlar bir daha gelmeyecek zamanımdan önemli değil. Ve intikam duygumu törpülemeye başladım. umursamaz değilim ancak kimse intikamımı hak etmiyor.
Duruma göre değişir. Gerçi intikam almak acizlerin işidir. İntikam alacak kadar hem kendime, hem de başkasına kötü olamıyorum. Çok ağlasam da zırlasam da bir süre sonra umursamam ve görmezden gelirim en fazla.
Koç burcu yükselen burcu Akrep olan insan mesela bir haksızlığa uğradımı o kişinin ipliğini pazara çıkarır. Bir kere biri bana ihanet etmişti ben sınava çalışırken ayet okuyup üç harflileri başına salmıştım.😄 Hiç pişman değilim sor :d
Eskiden intikam alırdım. Çok kin beslerdim.. Tabi fiziksel olarak değil ama psikolojik bir şiddet uygulardım diyelim. Son 3-4 yıldır gamsızın önde gideniyim. :D
Birisine karşı intikam almaya tenezzül etmemek ona karşı ağır intikamdan çok daha acı vericidir. Yok sayılmaz, uğraşılmaya değer olmamak hissi çok daha ağır yara açar.
İkiside değilim. Umursamaz olacak kadar gamsız olamadım maalesef. Yapılanı unutmam. Ama bu intikam duygusu doğuracak kadar da kindar biri yapmaz beni. Sadece çok düşüncelerimi meşgul ettiği için bana zarar verir. Yani başkalarıda, kendimde el birliğiyle bana kötülük yapıyo 😅
İntikam almam. İntikam kötü bir duygu. Karşı tarafa zarar vermekten çok kendine zarar verir insan ama farkında olmaz... Umursamaz bir yapım da yok valla. Aksine çok umursarim herşeyi. 🙈