Kişilik & Karakter Gözün kapalı kime güvenirsin? Huzurummmmmmmm Takip Et Yoda Yaş: 43 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Güvenebileceğin kimler var? Güncellemeler+1 yıl Güven🍀 Gözün kapalı kime güvenirsin? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,8b cevap paylaştı. Sadece kendime güveniyorum 1 0 Yorumla
bejkadın Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 98% +1 yıl Allah dışında kimseye güvenmem annem de olsa asla 2 0 Yorumla
χάσμα Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 39% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,4b cevap paylaştı. Kimseye güvenemeyeceğime güvenirim 1 0 Yorumla
sosyopsikopatadam1 Takip Et Bilge Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Sana 1 1 Yorumla Huzurummmmmmmm +1 yıl 👍 Yorumla
sevdayadahil Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 799 cevap paylaştı. Kimseye güvenmem 1 0 Yorumla
emineh Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 969 cevap paylaştı. annem 1 0 Yorumla
Eyylül_ Takip Et Bilge Yaş: 29 , eic 96% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 372 cevap paylaştı. sevgilime 1 0 Yorumla
MySensizlik Takip Et Guru Yaş: 105 , eic 97% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 667 cevap paylaştı. Kimse 1 0 Yorumla
GelPcPcc Takip Et Guru Yaş: 30 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,8b cevap paylaştı. Ördeğim Remziye 1 0 Yorumla
Asude-m Takip Et Guru Yaş: 46 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 569 cevap paylaştı. kendime güvenirim. 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Sadece kendime güveniyorum
Allah dışında kimseye güvenmem annem de olsa asla
Kimseye güvenemeyeceğime güvenirim
Biri vardı o da gitti 😑
Sana
👍
Aileme sadece..
Kimseye güvenmem
Rabbime