Konu hiç fark etmiyor, böyle iki farklı örnek ile başlamak istedim..
Samimiyetsizliğini belli eden insanlar alkışlanır ama belli etmeyenler de işte mesele... Uygulamadan anlamak mesele...
Peki siz samimiyetsiz insanları nasıl tanırsınız?

Ben dobrayım şöyleyim beni bilen bilir ağzıyla konuşan kişileri genelde samimiyetsiz buluyorum. Bir de kendisine övgü yağdırılmasını isteyen tipler var. Buna ek olarak dediğin gibi ilgi görmek için kırk kılığa girip istediği ilgiyi göremeyince saçma sapan triplere giren insanlar
İmalı bir soru... Açıkçası verdiğim değerin gramıni görmezsem karşı taraftan direkt anlıyorum artık... Örnek verecek olursak... Özel günde karşımdaki insan için çok şey yapmışsam fakat o sadece "aaa Teşekkür ederim" demekle yetiniyorsa kusura bakmasin samimiyetsizdir.. Başkalarına konuşup vakit ayıracak dili ve zamanı varsa bana da ayirmasini beklerim.
Aynı şekilde herşeyimi anlatıp paylastigim insan hep yüzeysel cevaplar verirse ve benimle dost olmak için çabalamazsa samimiyetsiz grubuna girer.
Mimiklerinden, vücut dilinden anlıyorsun samimiyetsizliklerini. Bu insanlar her türlü belli ediyor kendini. Ben onların gizlemeye çalıştıkları gerçek niyetlerini görebilmek için hiç de zorlanmıyorum.
Cevap
4Cevap
Valla kendilerini bir süre sonra belli ediyorlar işte ve midem bulanıyor bu insanlardan yıldım artık ve uzak duruyorum.
Konuşmalarından
Sürekli beni övüyorsa
Veya sürekli kendi hayatndan başarılarndan vb bahsediyorsa
Yapmacık şekil geleni anlıyorum ya tarifi ne desen cevap veremem belki ama o an ortamda anlıyorum
Gözler belli ediyor gerçekten. O bakışlardan anliyorsun
Gözünden
ben samimiyetsizim ben insan sevmiyim
Tanımam
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?