Tekrar dünyaya geleceğimi bilsem ve bana deseler ki bir daha yaşamak istiyor musun? Kesinlikle hayır. Benden bu kadar yeter derim. Başka bir hayat da yaşamak istemem
Yaşamın garantisi yoktur ya tekrar dünyaya gelsende aynı hayatı yaşayacağınında garantisi yoktur farklı olurdu çünki zamandır yaşamı şekillendiren aynı zaman dilimindemi 30 uzay yılı sonramı? :)
Bazen saf canım bir insan olsamda ahmak değilim çok şükür. O yüzden kendi seçeceğim bir hayatı yaşamak isterdim. Bu hayatı bir kere yaşıyorum zaten ikinci kere yaşamaya gerek yok.
şu anki aklımda en baştan yaşayacak olsam ve akışı değiştirebilecek olsam isterdim ama aynı biçimiyle yaşayacaksam bu hayatı asla asla bir daha gelmek istemezdim…
Kesinlikle hayır acı dert dolu yaşantım var eksik olsun baba kaderim bu çekecez dertleri yapacak bir şey yok inşallah bundan sonra her şey iyi olur ama şansım yok bundan sonra da acılara devam ke
Doğrudur güzel ülke ben de rusyada niye rusya dersen rus kızlara türkçe öğretirdim çok iyi insanım yav maşallah bana maksat iyilik olsun iyilik kazanacak kötülük kaybedecek