Zaman hızla akıp geçiyor. Tutamıyorsun elinde. Günler için değil, yıllar için geçerli bir durum. Günler bir türlü geçip bilmezken, nasıl oluyor da yıllar bu kadar hızlı geçebiliyor? #54srp
Sana zamanın hızlı aktığını hatırlatan son olay neydi?
Geçenlerde öyle bir çocukluk fotoğraflarıma baktım yaklaşık 25 sene önceki fotoğraflarda bunlar. Baktıkça iç geçirdim sanki henüz dün gibi sanki hala çocuğum. Zaman gerçekten çok hızlı ve acımasız bir şekilde geçiyor biz bunun farkında bile olmuyoruz.
büyüdüğüm mahelleye en son ziyaretimde bahçede top oynarken çarptığım ufak fidanlar büyümüş kocaman olmuş dibinde gölgesinde oturulacak hal almış birlikte oyun oynadığım arkadaşlarım çoluk çocuğa karışmış saçları beyazlamış. bahçede dolaşırken gözlerim doldu ağlayacaktım zor tuttum kendimi ne kadar acı ki zaman bi çok şeyi benden alıp götürmüş. en zoruma gidende çocukluğumdan geriye sadece anılarım kalmış.
Kişilik & Karakter konusunda 13,6b cevap paylaştı.
Bunu her an biliyorum zaten ve hatırlamaya gerek görmüyorum açıkçası.. Hayat zaten akıp geçiyor bir şekilde ve ne kadar ağır geçerse geçsin, güzel zamanlar hep kısa sürer derler.. Çünkü insana yetmez hiç bir şekilde.. Keyifli günler.. O zaman şu şarkı gelsin baby :D
Geçen hafta kuzenim şehir dışından gelmişti. 15 yıldır görmemiştim. Son gördüğümde oyuncaklarla oynayan bir çocuktu şimdi ise yağız bir delikanlı vardı karşımda. Zaman su gibi akmış. Gün dediğin geçmezken, Ömür dediğin koşuyor.
Apartmanın küçük civcivlerinin liseli olduğunu fark ettiğimde çok şaşırmıştım 😮
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
Mezuna kaldim. Geçen sene bu zamanlar sınav telaşı çekiyordum. Şimdi yine telaştayım. Bakıyorum da su gibi geçmiş zaman. Neredeyse bir yıl oldu ama hiç bir yıl değilmiş daha dünmüş gibi.