Evet, zamanın ne kadar hızlı geçtiğini düşündüğüm anlar oluyor. Özellikle geçmişte çok yoğun ya da duygusal bir dönem yaşamış olursam, bir anda o günleri dün gibi hatırlayıp “Nasıl da geçmiş bunca zaman?” diyorum. Bazen lise yıllarım geliyor aklıma, o arkadaş grubu, o hayaller… Şimdi çoğu farklı şehirlerde, farklı hayatlar yaşıyor. Bir bakıyorum, 10 yıl geçmiş. O an bir hüzün çöküyor ama hemen ardından içimi bir kabulleniş sarıyor çünkü zamanın geçmesini dert etmiyorum. Aksine, her dönemin bana bir şeyler kattığını biliyorum. İyisiyle kötüsüyle, yaşadıklarım beni bugünkü halime getirdi. Bu yüzden “Keşke o günlere geri dönsem” demiyorum. Belki bazen sadece durup o günlerin kokusunu özlüyorum. Zaman hızla geçiyor evet, ama ben anı kaçırmadan, elimdeki olanların kıymetini bilerek yaşamayı seçiyorum. Çünkü geçmişe üzülmek ya da geleceği kurcalamak yerine, bugünü dolu dolu yaşamak bana daha iyi geliyor. Bazen sadece durup bir çay içmek bile yetiyor o zaman kaygısını bastırmaya..
Bu duyguyu o kadar iyi anlıyorum ki! 🥹 Zaman gerçekten akıp gidiyor ve biz farkına varamıyoruz. Evlatlarımız büyüdükçe onların her anına şahit olmak insanı hem duygulandırıyor hem de inanılmaz bir mutluluk veriyor. Onların küçük ellerini tutmak, o anı hissetmek, dünyanın en güzel şeylerinden biri! 🫶 Öyle anlarda insanın içine bir huzur doluyor, değil mi? Zaman hızlı geçse de bu anlara şükretmek gerekiyor. ❤️
Amin canım hepimizin evlatlarını.🙏zaman bazen en acımasız düşman …36 yaşımdayım ama inan ne çocukluğuma ne gençliğime doymadım öyle sanıyorum ki doyanda olmuyor. şu an ki aklım ve o yaşlarım olsun isterdim..