Güzel soru gerçekten soruyu okuduktan sonra aslında kafamda uzun bir liste olduğunu anladım. Ben yakın çevremden ya da arkadaşlarımdan değil de genelde bu ülkeyi yönetenlerin kabus olmak isterdim. Bu kadar mazlumun ve garibanın intikamını bu şekilde almak güzel olurdu. Gecelerini ve uykuların haram etmek harika bir düşünce. Bunun dışında aklıma gelen herhangi biri yok.
Öncelikle Jokeri nedense seviyorum ben yani belki de insanın içindeki kötülük kavramını bu kadar net bir şekilde yansıtan en iyi karakter olabilir. Psikolojik açıdan da özellikle merak edip incelediğim bir çizgi roman figürüydü. Neyse, soruya gelirsem kabus etkisi olur mu bilmiyorum ama yok saydığım kişinin istemsizce rüyasına girecek kadar zamanında kendimi cidden sevdirdiğimi de biliyorum. Belki de Jokeri o yüzden seviyorum biz kendimizi gizliyoruz o ise sevilmiyor ama kendini de gizlemiyor ve bir kalıpta kalmıyor. Heh işte olmazların olması dikkat çekiyor. Daha doğrusu içimizdeki o "çekememezlik" ten onu itici görüyoruz sorun sanırım bu. :D (Yine bir soruyla kendi kendime daha beyin fırtınası yaptım. Hepte sana denk geliyor üstat kusuruma da bakma ama soruların kaliteli biz napalım. :) )
Olduğumuzu yansıtmanın utanılacak bir yanı olduğunu düşünmüyorum ben başkanım. Bazen fark edilerek bazen de fark edilmeden de olsa kazanıyoruz ama en güzeli de bu değil mi zaten kaybetsek te kazanıyoruz. :D
Önce kaybedersin ya da kaybettiğini zannedersin sonra kazandığını fark edersin. Zamanın ve suyun akışı her şeyi netleştirir. Bunu benden çok daha iyi biliyorsun sana da işini öğretemem çünkü ben de rütbemi biliyorum. :D
Sevdiğim erkeğin karabasanlarına dalıp onu üzen herkesi yokederim kabusuna girersem de cadı kostümü giyip şaka yaparım sonra kabusu güzel bir konsepte dönüştürürüm kıyamam sevdiceğime ben korkutmam O'nun pamucuk kâlbini 😅😅🍀🍀
wednesday martinez jamie soyadı bilmem ne unuttum saotsuki kuuki hana hook ve başka birileri daha var da adlarını hatırlamıyorum tam ama şu yazdıklarımdan özellikle de sonda ki 2 sinin kabusu olmak çok isterdim zira 2 sine karşı beslediğim kin ve nefret hayal edebileceğinizden daha fazla ha bir de araştırmaya falan kalkmayın kaldı ki liste aslında çok çok daha geniş de benim isim olarak hatırlayabildiklerim bunlar yoksa o geri kalanlar da nefretime sahipler hepsi de intikamıma dahiller.
Herkesin, yolda geçerken bile görmüş olanların tanıdıklarımın tanımadıklarının kabusu olmak isterdim, kötü niyetten değil de belki herkes uzak durmak ister huzur içinde yaşarım diye
Babamı doya doya sevemedim o evlendiği 2. ci kişi yüzünden. Işte onun rüyalarına girip onun kabusu olmak isterdim. Babamın şimdi mezarini sevmek zorunda kalıyorum