Ben 27 yaşındayım önümüzdeki ay 28 olcam ilk okulda ödevlerimi annem erkenden yaptırırdı. En son o zaman son dakikaya kalmıyordum. Genelde yumurta ağaza gelince tutuşurum ama hallederim o yüzden bazen çok kasmaya gerek yok hayati bir mesele değilse tabii ki :)
Kendini ödüllendirerek Aşırı sevdiğin bişiyi alarak Birde motivasyon müziği ekle Bu fıransız bir şarkıda olabilir Motivasyon müzikleri her zaman hareketli olur
Sağlanır ve gider Yalnız dolabından magnum eksik etmicen Harry potter tarzı filmler izlicen Filmlerini yabancı diziyi belgesellerini izlicen Eğlenceli kitaplar okucan Müzik eşliğinde denizi gezicen bol bol Sahilde mangal yapcan evdede yapabilirsin Mutlaka şarap viski içicen müzikle Tarihe göz atıcan merak edersen eğer
Havalar ısınıyor. Belki bir rehavet çökmüş olabilir. İnsanlık halidir. Zaman zaman olur. Esas olan bize emanet edilene hıyanet etmeyip işimizi tastamam etmektir.
Sıkıntı şu yapmadım ışte En kötü özelliğim bu olabilir işte. O stresle de insan kafa yiyor. Üzgünüm cidden paylaşmayayım. Bana şimdi iyi bir laf söylerdiniz de bende kalakalırdım.