Sok dakikaya kadar ertelerim.. sonra iki ayağım bir pabuca girer vaziyette çabalar dururum..😃 ama yapılması gerekenide yapmış olurum. sanırım rahatlığı sevmiyorum.😀
Türk insanın gensel aktarımı gibi bir şeydir bu. Hatta tavuğun poposunda yumurta deyimini Türkler bulmuştur.. Geçici çözüm sunan ama kalıcı sonuçlar vermeyen eylem olarakda adledilebilir. şöyle ki, son ana bırakılan işlerin her zaman başına bir iş gelir, olması gerekenler olmaz, gecikme olur, eksikler olur. Son ana bırakılan iş tamamlansa bile ortaya çıkan sonuç insanı hayal kırıklığına uğratır çünkü olabilecek en iyi sonuç değildir. Özellikle devlet dairelerinde son dakika olan yığılmalardan kaynaklı sistem kopmalarımda yaa neden tek gişe çalışıyor veryansını başlar insanımızda..
Valla bırakırım , 2 örgün 1 aöf bitirdiğim dönemlerde bile benzer şekilde yaşadım hep. Son dakika ucu ucuna. Sonra bıraktım haliyle okul bitti iş hayatı başladı , onda da son dakika istekleri , ani gelişen durumlar ve olaylar hepten bu durumu kanıksattı.
Son dakikaya kalıyor. Diyelim ki son ana kalmasın diye önceden başlıyorsun o işi yapmaya bu sefer de karar verme sürem uzuyor gene son dakikaya kadar sarkıyor.