Ben iyi değilim?

Öncelikle elimden hiç bir iş gelmez yapamıyorum yani fiziksel anlamda sıfırım ders anlamında da aptallaştim bir şey anlamıyorum yapamıyorum odaklanamiyorum. Kafa durduk yere kaç yıldır insanlar bir söylediğinde falan hiç basmıyor algılayamiyorum "ya bu herif ne anlatıyor" diyorum ama daha sonra durduk yere aklıma geliyor fakat ne kadar basit bir şey demiş meğerse diye şaşırıyorum. İnsanlar benden uzaklaştı, yanımda sadece ailem var ama onlarda beni istemiyorlar. Hiçbir akrabamda benimle konuşmuyor. Dışardan bakıldığında yalnız ve efendi suskun görünüyorum fakat öyle değilim ama insanlar anlamıyor beni inanmıyorlar dediklerime. Ve beni anlamadığım şekilde herkes bana şerefsiz diyor kardeşim diyor. Yani onlara karşı veya başka birine onların yanında bir şey yapsam kabul edicem o lafları ama yapmadım yakıyor olduğum halde adam beni şerefsiz gibi laflarla nitelendiriyor. Aklımdan eski anılarım çıkmıyor. Yeni insanlarla konuşmak istemiyorum insanlar beni takip ediyormuş gibi hissediyorum. Eski okulundaki arkadaşlarımı ve hocalarımı sürekli rüyamda görüyorum her uyandığımda psikolojim alt üst oluyor kendime gelemiyorum. Eski okula gitmek istiyorum ama orada imkanları kısıtlı ama eğitimi iyi.(şehir dışında)
Kimse çıkmıyor aklımdan sürekli dalıyorum kafam gidiyo karar veremiyor hiçbir konuda. Düşünceler peşimi bırakmıyor. Kafamda saçma sapan düşünceler kuruyorum çok fazla hayal kuruyorum sanki mümkün bir şeymiş gibi hayaller içerisindeyim fakat imkansız bunlar adı üstünde hayal. İnsanlarla konuşmaktan korkuyorum bi yandan çünkü saçma sapan kurduğum hayalleri yanlışlıkla ağzımdan kaçırıp birine söyleyeceğim diye. Birine söylersem ilerde başıma bela olur, o kafamda kurduğum imkansız fikirlarimi çalıcaklarmış gibime geliyor. Takintiliyim çok fazla insanların en ufak hareketleri bile beni kendilerinden soğutuyor. Sürekli mükemmeli arıyorum ama öyle bir şey yok maalesef.
Kafam çok karışık ders çalışamıyorum sürekli her gün rüyamda eski arkadaşlarımı görüyorum yardım edinnnnnn
Ben iyi değilim?