Tacizcileri , tevavüzcüleri , kötü siyasetçileri , çocuk katillerini , Hak yiyenleri , başkasının iyi yolunu kötüye çevirmeye çalışanları , doğaya zarar verenleri bende kapanmayacak yara açanları ve daha niceleri...
Peki ya siz?
Bir karadelik olsaydınız hangi karakterdeki insanları yutmak isterdiniz?
Kişilik & Karakter konusunda 204,2b cevap paylaştı.
O kadar kötüler ki kara deliğe bile atmak istemezdim ama yine de her duyduğuna inanan ön yargılı ve farklı düşüncelere saygısı olmayan insanları atardım
Genelleme yapanları en ayar olduğum bu g***vatlar yok yozgat yobaz yok Konya yobaz ulan ben yozgatliyim kime yobazlık yaptım şehrin geneli öyle olabilir ama tamamı değil
Sonsuz boşluğun içindeki milyarlarca galaksiden herhangi bir tanesinde bir karadelik olucam ve yine insanlarla mı uğraşıcam? Kendinizi fazla önemsiyorsunuz.
Utanın diye söylemedim Olric Hanımefendi. Bir fantezi sorusu oluşturmuşsunuz elbette sınırları olmayan bir hayal dünyası içerisinde geniş yelpazede bir soru sormanız gayet haklı ve normal. Ancak inanın bana siz de bir karadelik olsaydınız ne kendinizi ne de beni önemserdiniz. Bu da benim fantezi yelpazem işte. Karadelikle bile empati kurmaya çalıştım 🙂
Sürekli her konu hakkında derin düşünemezsin. Kimse düşünemez. Bazen de sığ düşünmek gerek zaten. Sorduğun soru da derin düşünmeyi gerektirecek bir soru değildi zaten. Ben evrende toz zerresi kadar bile yer kaplamayan biz insanların kendilerini fazla önemsemesi konusuna takığım sadece. O yüzden daha realist yaklaştım 🙂