Kendinize yapma, etme dediğiniz şeyi inatla yapıyor musunuz yoksa kendinize söz geçirmek insanlara söz geçirmekten daha mı kolay?

Genelde iradem kuvvetlidir bir şeyi yapmam yanlışsa yani kötü hissediyorsam ya da iyi hissediyorsam fark etmez yapmam ama bazı durumlar ve anlarda söz geçiremeyedebiliyorum tabi.
Cevap
15Cevap
Geçmiyor, geçiremiyorum. Kendimi akışa bırakmışım hani o derece.
Kendime söz geçirmeye ihtiyaç duymuyorum, sevdiğim şeyleri yapıyorum sevmediğim şeyleri zaten yapmak istemiyorum
Çoğu zaman söz geçiriyorum kendime. Neyi yapıp neyi yapmamam gerektiğini artık biliyorum bu da kendimi kontrol edebilmem için yardımcı oluyor.
İradeniz kendinizde değil mi, söz mü geçirmek zorundasınız? İsterseniz yaparsınız, yapamıyorsanız gerçekten istemiyorsunuz demektir.
Sanırım cıks... Hani insan kendine siz geçiremez mi? Yok arkadaş olmuyor
Geçiriyorum.. Mantığımı duygularımın önüne koymayı son 2-3 yıl içinde çok iyi öğrendim.
Bazen geçirebiliyorum ama bazen de istemediğim davranışlara devam, otomatikleşmiş
Konunun ne olduğuna bağlı değişkenlik gösteriyor. Tabiki söz geçirdiğim zamanlar daha çoktur diyebilirim.
Kendimi dövmesim geliyor bazen
Kendime söz geçirebiliyorum
Kendime söz geçirmek her şeyden daha zor. Duvara bile söz geçerde benim kendime olan sözüm asla geçmez
Kendime her zaman söz geçirebilirim, başkalarına söz geçirmeye asla çalışmam.
Kendime söz geçiremiyorum.
İçimdeki ses çoğu zaman baskın gelir
Yemek yeme konusu dışında evett
Hele konu vicdansa aslaa
Evet geçirebiliyorum ama bazen
Bu aralar iradem zayıf
Geçiremiyorum ve bu artık beni yoruyor
Bir çok konuda söz geçiriyorum kendime.
Her gün kavga ediyoruz
Kanlı bıçaklı olduk
Evet inat yapıyorum hiç akıllanmıyorum
Evet Kendime Söz Geçirebiliyorum Tabikide