Herkesle samimi olmak sanırım. Bunun kadar mantıksız gelen başka bir şey daha yok. Herkesle samimi olunmaz arkadaşlar. En büyük samimiyetsizlik budur. Herkes, herkesle iyi anlaşamaz. Anlaşıyorsa kişi kendinden taviz veriyor demektir. Böyle insanları da mantıksız buluyorum işte...
Önceden aklı var fikri yok derlerdi bazı insanlar için. Bam göre şu an bazı grupların hem aklı hem fikri yok ama ordinaryus gibi havalar anlatmalar kendine güveni tam. Ama tam bir deli saçması oysaki. Bilimle ya da tarihle ilgili okumamış ama duymuş ya da duyduğunu kendi yorumlamış insanlar ya da cahil ama bunun farkında olmayan insanlar
Cumartesi günü çalışmak çok mantıksız geliyor ne gereği var dediğim şeylerden biri de bu. Sorunu gayet medeni ve iş etiği çerçevesinde imza toplayarak halledelim dedik ama patron çıldırdı misali sonuç nafile ve yine hüsran...
Beyaz yaka kanunu der ki; "Sen alacağını alıyorsun zaten gözün doysun cahil mesai senin neyine, sen ne anlarsın mavi yakaya bile kanunda olmasa zor veririz. Otur oturduğun yerde." :D (Çok şükür gözümüz bizim tok ama yine de hak ettiğimizi almıyoruz.)
Şu an halihazırda ülkemizde olan yaşanan ve söylenen her şeyi aşırı derece mantıksız geliyor. Her şeyden önce bu ülkede yaşayan insanların kendi nerede bir mantık yok ki söylediklerine mantık olsun. İnsanların ağzından sürekli bir hayal dünyası ve fantezi ürünlerinden oluşan cümleler.
Birbirini seven iki masum insanin sevgisine inanmayip araya giren aile büyüklerinin din iman edep ahlak üzerine soyledikleri mantiksiz gelir. Sadece çok sevdigi işi yapmayi hayal eden bir kadina "bacım" diyip şarkı söylemesine engel olan zihniyetler mantiksiz gelir. Sevdadan tutkudan gram anlamayan insanların sevgilim dediği insanlarla vicik vicik ilişkisini her yerde paylaşması mantiksiz gelir. Yillarini esine ve cocuklarina vermis fedakar bir annenin yorulduğu zaman yemek yapamadigi için eşim dediği insandan dayak yemesi mantiksiz gelir.
Çok şey yaşanıyor mantiksiz olarak kabul ettiğim çok şey var. Yazarsam destan olur üstat.
Annemle en çok kapıştığımız konu marul 😂 Ya şu marulu önce yikayalım bütünken yaprak yaprak, sonra doğrarız. Yok diyor önce doğrayalım sonra yıkarız. Aşırı mantıksız geliyor ve sürekli takılıyoruz bu konuda..
Halaya davet var mı? 😃 Bende üç aylık sezon tatili yapsam mı diyorum. Arkadaş çeşmeye davet etti. Kaç yıldır tatil yapmıyorum. Hem orada iş yaparsın dedi. 😃 Kararsızım bu yıl bahtım açıldı. 🤣🤣🤣
Didim' e çok gittim. Uğrarım zamanım olursa. 😃 İmkan var kardeşim bakalım da ben de niyet ne olacak. Günlük iyi kazanç sundular bakalım. Baya iyi para.
Evlenirken yapılan düğün masrafı evlenirken yapılan adetler gelenekler görenekler diye alınan gereksiz eşyalar, kadınlara dini nikah mehri haricinde takılan bir ton gereksiz altın var
Tramvaydan inerken benim inememi beklemeden milletin hemen atlaması. Bunu bilmek için matematik edebiyat vs. bir derse ihtiyaç yok mantığı olan bilir önce inecekler iner sonra binersin