Ruh halim üzgünlüğe asla uymasa da sırf şu görseli kullanmak için bu soruyu sizlere layık gördüm😅Yanımda glossum olsun ben stajdan yürüyerek de dönerim😅
Çok sevdiğim İngilizce bir kelime var hatta bir filmde kullanılmıştı o sahne bende onlu yaşlarımda dramatik bir iz bırakmıştı şimdi aklıma geldi bak film Demir Maskeli Adam ve baloda dans sahnesinde devam ederken "continue" yani "devam et" deniyor derin dram olan o sahne sonrasında kendime şunu diyorum;
💗Kâlbinden ağlasan da zihninden düşünmeye devam et 💗Nefes alabiliyorsan inanmaya devam et 💗Şimdi varsan ertelemeden şimdi çabalamaya devam et 💗Rüzgârı hissedebiliyorsan hareket etmeye devam et 💗 Ellerine kelepçe takanlar mı var? Kâlbini açarak dua etmeye devam et 💗Acı çikolata yemeye devam et 💗Kedileri sevmeye devam et 💗Gülümsemeye devam et.. 🍀🍀
Mutluluk insandan insana göre değişiyor çünkü insanların sağlık durumu kişilik yapısı hayat şartları yaşam deneyimleri amaçları istekleri arzuları zevkleri farklı ama ben en azla yetinerek en küçük şeylerle mutlu olmasını biliyorum gerçi genel olarak üzgünüm mutlu bir hayatım yok ama umutlar ve küçük mutluluklar beni ayakta tutuyor