Çok içime kapanığım ne yapmalıyım?

Merhaba hepinize ben 18 yaşında bir erkeğim şimdi ben sürekli içime kapanığım çok asosyalim öz güvenim sıfır hiç yok hiç arkadaşım bile yok hatta okulu bile şu an evde açıkta bilgisayar üzeri okuyorum liseyi yani sürekli evdeyim hiç dışarı çıkmıyorum hiç çevrem bile yok birde ben yapı olarak çok sessiz kimseye karışmayan kendi halinde biriyim yani hiç bir zaman derdimi kimseye anlatmam sürekli her şeyi içimde tutarım içimde çözmeye çalışırım yani mesela ben hiç sosyal medya da kullanmıyorum sadece whatsappı kullanıyorum bir tek whatsapp yüklü telefonumda başka da bir şey yok hatta telefon rehberimde bile şu an sadece 20 kişi var onlarda annem babam abim teyzelerim Halalarım ve Dayılarımın numarası var sadece mesela ben en son 3 ay önce Ankara ya psikiyatri doktoruna gittim 3 kez bana anksiyete bozukluğu tanısı kondu orada ve doktor bana bir antidepresan hap verdi şu an o hapı kullanıyorum her gün 3 aydır kullanıyorum ama bende çok uyku yapıyor mesela günde 16 saat uyuyorum her gün ve daha çok uyumak istiyorum. Sizce Ne yapmalıyım? Size içimi döktüm. Lütfen Cevaplarsanız sevinirim.
Çok içime kapanığım ne yapmalıyım?