Bugün pederle sohbet ederken sanki askerlik arkadaşımmış gibi dalgınlığa gelip ağzımdan küfür kaçırdım. 5 sn falan bi sessizlik oldu. Semiallahülümenhamideh diyip ayrıldım yanından hahah. Küfür sanattır, iyi eserlerim var.. 🦁
Büyüklerinizin yanında ağzınızdan küfür kaçıyor mu?
Normal gündelik konuşmam da küfür etmiyorum zaten sadece bazen oyun vs oynarken hileye denk gelirsem biraz öfkelenip 3 5 bir şey söyleyebiliyorum onun dışında pek küfürlü, argo kelimeler kullanmam yani ailemin yanında da bu tarz sorunlar yaşamıyorum zaten ailemde küfür vs yoktu yani çok abes bir durum olurdu.
Sadece büyüklerimin yanında değil hiç bir ortamda kullanmam , bundan dolayı da kaçırma olasılığım söz konusu olamaz. Kullanan insanlardan da hiç haz etmem hatta direkt nefret ederkim hele ki toplum içinde ayrı bir sinir oluyorum , özellikle de karşı cinste daha da bir itici duruyor. Topyekun benden ırak olsunlar.
Kişilik & Karakter konusunda 22,5b cevap paylaştı.
Genelde evet oluyor arada hatta babam o gün benle dalga geçti😂 bana diyor ki gülüyorsun gülüyorsun boş boş daha sonra telefonun ekranına bakıp fu**k diyorsun 🤣
Argonun bile nadiren kullanıldığı, düzgün konuşmaya önem verilen bir evde büyüdüğüm için hiç küfür alışkanlığım olmadı. Dolayısıyla böyle bir durum yaşamıyorum.
Elimden geldiği kadar dikkat etmeye gayret ediyorum. Fakat insanlık hali bazen oluyor. Bir kere rahmetli babaannem sütünü içtin mi diye sormuştu. Bende... bile koydum demiştim.
😂aslan kükremiş heyt be. Amca sessizliği ile en büyük cevabı vermiş helal olsun. Sessizliği asaletindendir Ben küfür kullanmıyorum hayatımda sorun yok o yüzden
Trafikte arkadasim ve babam arabadayken babamin arabada olduğunu unutup sinyal vermeden aniden önüme kıran y*vsaga sinirlenip bağırarak baya bi kalaylamistim. Babam arkada oturduğu icin aklimdan cikmis. Arkadasim dürtünce mevzuya uyandim ve yol boyu arabada derin bir sessizlik vardi.
Ağzımı küfüre alıştırmadığım için kaçmadı hiç. Annemin en ağır küfürü eşşolubeşkulaktır (anlamını çocukluğumdan beri merak ediyorum) , böyle yetiştik biz
Genel olarak kaçmaz, düşünmeden konuşan bir yapım yok. Fakat Kardeş Payında, bu sahnedeki küfür seansı efsaneydi 😂😂😂 Elemanın en sonda Ahmet Kural’ ın Gondiklesinler mi? Sorusuna Goğyndiklesinglerrrrr demesi fenaydı ☺️…
kaçmamalı ama kaçıyor maalesef bazen durduramıyoruz. çağın vebası küfür ve hakaret içerikli konuşmalar sanki. Yine de saygıyı korumak adına kendimizi mutlaka frenlemeliyiz.
Ben korkarken bi anda küfür çikar ağzımdan, kız isteme merasiminde tam konu ciddiye varacakken üzerime örümcek atlamişti anani * diye bağırmıştım. Evde Karanlıkda birden karşimda babam belirir ve “lan ağzın tükürüm” diye bi anda ağzından çikiyor işte korkarken :D
Genel olarak küfür eden biri değilim zaten ama olsaydım etmeye çekinmezdim gibi. Babama bağıran ve ''Mağaradan mı çıktın?'' gibi sorular sormaya çekinmeyen biriyim.