Müziği alıyım 😎
Kalkıpta mafya baronuna racon kesmezsiniz inş…
Kalkıpta mafya baronuna racon kesmezsiniz inş…

Aslında çok fazla fiziksel açıdan korkan bir insan değilim. Fakat genelde duygusal acılardan korktuğum için giremedigim bazı işler oldu. Eğer bu konuda acı çekmeyecemi bilseydim kesinlikle gözüm kapalı girerdim.
Tehlikeli işlere kalkışıyorsam bunun sebebi muhtemelen adrenalin olurdu. Acı çekme korkusu olmazsa o adrenalin de olmazdı.
Biz üşengeç adamız, dokunmayan yılan bin yaşasın felsefesi ile yine etliye sütlüye karışmayız.
Hayatta kaybedecek şeyleri olan insanlar pisliğe bulaşmazlar tabi beyin loblarını kullanabiliyorlarsa. Aileme zarar gelmeyeceğini bilseydim bende bazı konularda susmak zorunda kalmazdım.
Cevap
8Cevap
Lets goo dırırırım ahah. Girişmem öyle işlere
Tabi ki deadpool gibi ölümsüz olsaydım ve kendimi yenileseydim yapacağım ilk şey intikam olurdu herkes den
Erkek olsam bide aci cekmeyecegimi bilsem mafya babasi olurdum. Gerci kadin olarakta mafya anasi olurdum.
Tehlikeli işler bile benim acı çekmeme sebep olabiliyor. Diğer türlü tehlikeli illerden dolayı korkmamda canımın acımasını düşünmemde
Tehlikeli iş masum birine zarar vermekse o işte olmam. Tam tersi yapanın karşısında olurum. Acı çekmem böyle konularda da.
Acı çektiriyorum kendime ben, asıl acı çekeceksem kalkışıırııım
acı değil de sağlığımı kaybetmeyeceksem kalkışırdım
Tr geri dönerek kendi kuyumu kazdım entry bu kadardi teşekkür.
adamdır kendileri..
evet isterdim..
bıçaklanmak isterdim mesela o hissi merak ediyorum ya da vurulmak..
ya da bir binanın en üst katından atlamak..
Severim adrenalin ve riski. Koç burcuyum ondan olsa gerek
Offf hem de nasıl belalı olurdum fhdhdh
Kalkarım eğlenceli olur
yoo kalkışmazdım. Üşenirdim kesin ona da
Yüksek bi binadan serbest düşüş 🤔
Hayır kalkışmam
Kalkışırdım sdfdfsd
tabikii
Tehlike sevmiyorum
muhakkak kalkışırdım
Evet
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?