Hayır önyargı olmasın yeter ki. Eleştiriye açığım, dikkate alırım almam orası ayrı. Her eleştiriyi de üstüne alınmamak gerekiyor, bazı kişilerin cahilliğine vereceksiniz. Eleştiren kişi tarafımdan değerli olduğu sürece sorun olmadan dikkate alırım, sıradan kişi ise dinler geçerim.
aslan burcuyum ama olumlu eleştirilmek istemem, çünkü ben de başka zaman bir şeyi olumsuz eleştirdigim zaman bir yerim kalktı zannediliyor. anneme bir ay erken doguraydın da beni şu aslan burcu etiketinden kurtarsaydın diye eleştiri yapmak durumunda kalmayım yine. 😂
Tanıdıklarımdan olumsuz eleştirileri severim, uzun vadede bende olması gereken ek ayarlarım hakkında ipucu veriyor, uyanık tutar çok işime yarar. Bilip bilmeden eleştiren olursa da ister istemez gülüyorum, hayatıma mı dönüp bakim ona haklısın mı diyim ☺️
Kişilik & Karakter konusunda 21,7b cevap paylaştı.
İnsanların ne dediği veya ne düşündüğü zerre umrumda değil. Benim kararlarım, benim hayatım, benim doğrularım ve yanlışlarım. Herkes kendini eleştirsin, kendini geliştirsin.. oturup mahalle teyzeleri gibi, onu bunu eleştirip kendilerine çekirdeklik malzeme çıkarmalarına tilt oluyorum :D
Ölçüsünde yapılan eleştiriye açığım ama attığım her adım, yaptığım her iş eleştiriliyorsa orada huzursuz olurum çünkü hareket alanı kısıtlanır bu sefer hep başkalarını düşünerek yaşamaya başlarız ki çağın en büyük hastalığı hep başkalarını düşünerek yaşamamız.
Eleştirmek için eleştiren olur ve haddini aşarsa. Korkutma demeyimde çok kaale almam. Birde sürekli seni eleştirip eleştirip sen onu eleştirdiğinde tırnaklarını çıkarıyorsa umursamam. Yerli yerinde bir eleştiri olursa eyvallah...
Kişilik & Karakter konusunda 11,8b cevap paylaştı.
Hayır korkutmaz ama dönüp kendine bakmayıp beni eleştiren olduğu zaman uyuz oluyorum. Ya bi sen kendine bak, sonra gel beni eleştir. Onun dışında bir sıkıntı değil benim için.
Hayır, korkutmaz. Eleştirilmek aksine hoşuma gider. Bunlardan ders alırım ve kendimi geliştirmeye gayret ederim. Fakat içi boş eleştirileri dikkate dahi almam.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Eleştirilmekten hoşlanmıyorum. Ben herkesi olduğu gibi kabul eden biriyken, karşımdaki insanın beni küçültme anlamında eleştirmesinden nefret ediyorum. İnsanların da beni olduğum gibi kabul etmesini bekliyorum ama genelde öyle olmuyor ve sonu, evde sinir krizi geçirmemle bitiyor
Eleştiri beni korkutmaz. Hatta bilakis severim yanlışlarımın söylenmesini ama söyleyen kişi de haddini, üslubunu bilerek söylemeli. Beni herkesin içinde ikaz ederse, niyeti beni rencide etmek, utandırmak olursa ben değil o korksun
Benim bu hayatta insandan gelecek şeylerden korkun olmadı. Sadece bu yönden bakarsam kimin neyi ne şekilde söylediğine bakarım. Önyargı varsa umrumda olmaz. Diğer türlü kendimi törpülerim tabi. Sonuç olarak dört dörtlük değilim.
Merhaba hayır eleştirilmekten asla korkmam ve eleştiriye açık saygılı bir bireyim bu yüzden hep bir adım önde oluyorum hatalarımı görerek :) eleştirmenlere teşekkür ediyorum 😅
Zevk alıyorum eleştirmek ve eleştirilmekten. Kırılmaktan da korkmuyorum. Çünkü kimse beni aynı yerden iki defa kıramaz. Küllkerimden tekrar doğuyorum bebeğim 🤟
hayır aksine hoşuma gidiyor kendim hakkındaki başka görüşler beni daha iyi bir yere getirebilir ki şimdiye kadar hep böyle oldu dozunu aşmadan yapılan her eleştiriye açığım diğer türlü iyi ya da kötü hakkımda yapılan her fikir belirtisi eleştiri değil hadsizliktir
Hayır tam tersi çok hoşuma gider ama diğer insanlar bunu pek hakkı ile yapmadıkları gibi kırıcı olurken kendilerinin en ufak bir eleştiriye açık olmadığını gördükçe tiksiniyorum.
Hiçte korkutmaz herkes istediğini söyleyebilir. Cevap verecek ve insanları kelimelerle ağlatacak zekam var. Ama coğu durumda sessiz ve hissiz kalıp insanları görmezden gelmeyi tercih ediyorum.