Kişilik & Karakter Süper güce sahip olmak hayatta avantaj getirir miydi? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Biz insanlar olarak her birimizin bir süper gücü olsaydı hayatta avantajlı mı olurduk yoksa dezavantajlı mı? Süper güce sahip olmak hayatta avantaj getirir miydi? Cevapla Getir Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
вуηαяcσѕ Takip Et FenomenMentor Yaş: 38 +1 yıl Selamlar,Elbette getirirdi. Süper güce sahip insanlar hayata 5 0 önde başlardı. Düşünsene sen arabada trafikte bekliyorsun. Ben hopp yukardan uçarak istediğim yere 5 dk içinde gidiyorum. 1 0 Yorumla
Muhammes Takip Et Bilge Yaş: 30 +1 yıl Hiçbir avantajı yok maalesef, 350 yıldır yaşıyorum.. hep üzüntü 1 0 Yorumla
Akrep-Bir_Adam Takip Et Master Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,8b cevap paylaştı. Benim zaten süper gücüm var. 1 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204b cevap paylaştı. Tabi ki Superman olmak isterdim 1 0 Yorumla
RebeLs_ Takip Et Xper 5 Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Selamlar,Herkeste olursa tadı olmaz. Mesela ışınlanma olsaydı herkes her haltı yiyip direkt ışınlanarak firar edebilirdi. :D 1 0 Yorumla
-cacacacacacaca- Takip Et Xper 7 Yaş: 38 , eic 38% +1 yıl Super gucun ne olduguna gore degisir. 1 0 Yorumla
Sunrise_sunset_ Takip Et Guru Yaş: 50 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,9b cevap paylaştı. Sanırım getirir 🤗 1 0 Yorumla