Ara ara tartışmalarımız olurdu ama artık son tartışmamızda yine görmezden gelinmek ve susturulmaya çalışılmak ağrıma gidip birazda gurur kırıcı şeyler söyledim ve terk ettim. o da "her şey çok güzeldi. benim için değerliydin ama belli ki sen sıkılmışsın uzak kalmak istiyorsun ne yapayım. ben seni güzel hatırlayacağım. güzel bir dost kazandım. kapım yine sana açık. allaha emanet" dedi bi anda onunda çekip gideceğini düşünmemiştim.
2hafta hiç konuşmadık. şimdi ise oturup uzunca mesajlaştık. herkes kendince hatalarının farkına varmıştı. ancak yine o "sen beni kırmadın. böyle bir şey aklımın ucundan bile geçmedi. sen bana hep iyi davrandın" gibisinden konuştu. sonrada eskileri konuşmayalım artık. görüşmeyeli nasılsın vs. dedi.
ben anlamıyorum. hiç mi bi erkeğin gururu olmaz? onca söylenenleri hiç olmamış gibi unutmuş gibi hepimizin hataları vardı diyip hiçbir şey olmamış gibi davranıyor. altından art niyet aramalı mıyım?
2hafta hiç konuşmadık. şimdi ise oturup uzunca mesajlaştık. herkes kendince hatalarının farkına varmıştı. ancak yine o "sen beni kırmadın. böyle bir şey aklımın ucundan bile geçmedi. sen bana hep iyi davrandın" gibisinden konuştu. sonrada eskileri konuşmayalım artık. görüşmeyeli nasılsın vs. dedi.
ben anlamıyorum. hiç mi bi erkeğin gururu olmaz? onca söylenenleri hiç olmamış gibi unutmuş gibi hepimizin hataları vardı diyip hiçbir şey olmamış gibi davranıyor. altından art niyet aramalı mıyım?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Eğer bu tavrından rahatsız oluyorsan kırmadan dile getir kimsenin içini bilemeyiz art niyet doğru değil bana göre bir de açık ol ona karşı ne bilim ama suçlama burada onun cevabını veren olmaz bunu bir tek o cevaplar neden sorusu çok tehlikeli ve bir sürü yanıtı olan bir soru hatta yanıtı olmayan bir soru bana göre bi de seni seviyorsa çok takılma böyle şeylere ben mesela şu an 2 ay oldu ayrılalı keşke yanımda olsa diyorum tavırları falan boş yani
ben ona onca tavırlar yaptım bir kere de demedi ki yeter artık. ben terkederken bile benim için değerlisin dedi. birde yaşam biçimi olarak anın tadını çıkarmayı pirensip edinmiş biri yani çok kafaya takan biri değil. bense neden niye diye her defasında sorguluyorum ve biraz yaptıklarımı boşveremiyorum. galiba değer verdiğine inanamıyorum. ve ister istemez altından bişeyler arıyorum. çünkü bu devirde herkes herkese herşeyi diyor. ne yapıcam bilmiyorum.
Evet haklısın ama şöyle de düşün en başından beri mi böyle yoksa sonradan mı böyle oldu eğer sonradan böyle olduysa evet bir şey var ya da artık alıştı bu duruma yani aynı şeyler tkrr etmişse tepki vermemesi normal bi de sana değerlisin diyorsa sen onu terk etmene rağmen geri gelmene izin veriyorsa seviyordur ama o işte bırakıp ya da ne bilim soğuk yapıyorsa ya da ayrılmak istediğini dile getirip devam ediyorsa seni manipüle etmek istiyor olabilir yani mağduru oynamayı sevenler genelde karşı tarafın ondan ayrılmasını bekler ve onun için de manipüle eder
Soyleki normalde de dunya devrilse yine kafaya takmaz. Ama su da var. Son zamanlarda beni gormezden geliyordu ariyorum mesgule atiyor sonrasinda neden aradin bile yok. Hicbirsey olmamis ben aramamisim gibi 2 gun sonra napiyorsun diye mesaj atiyor. Oturduk bu konuyu konustuk. Yogunum, sorumluluklarim artti vs. Dedi. Tamam dedim. En son seninle birsey konusacagim dedi tamam dedim 20 gun gecti halen arayacak, halen birseyler konusacakti. Gormezden gelinmekten yildim terk ettim biraz sert tavir takindim. Simdi de hata ikimizdeydi diyerek bir mesaj atmis. Mesaji gonderiyorum
O mesaji anliyorum hadi gayet normal de " sen kendini anlatıyorsun ama ben zaten seninle ilgili yanlış bi şey hiç düşünmedim yani senin kırıcı birisi olduğun konusu zaten hiç aklıma bile gelmedi o yüzden takılmıyorum sadece bazı şeyleri sıcağı sıcağına konuşmak çözüm olmuyor çünkü insanlar problemler başında çözümden çok karşı tarafa öfkesini dile getirmek istiyor buda hiç bir çözüme yol açmıyor onun haricinde neden tahammül ettin diyorsun tahammül olarak görmüyorum ben insanların hataları hep vardır ki benimde vardır sende bana tahammül ettin arkadaş ortamında bile dostluk kurabilmek için fedakarlık yapmak gerekiyor bu sadece ondan ibaret" dedi. Son fedakarliktan kasiti neydi anlamadim. Sonrada eskiyi konusmayalim gorusmeyeli nasilsin vs. Dedi cevap attim 10 saattir ne mesaja bakmis ne cevap atti.
Fedakarlık dediği tahammül etmek işte. Yazmıyorsa yazma bırak kanser olursun ben sana söylim
Bana soracak olursan deger veren biri sevdigi geri donunce umursar. Mesajlarda cok olumlu konusuyor. Ama aslında tavirli gibi. Soyleyince de ne alaka diyor. Ayrica En azindan ayrilmadan once gormezden gelmez di. Tamam diyorum sorumluluklari artti son zamanlarda ailevi olarak iyi seyler yasamadi. En son tartisinca da artik bikti benden diyorum ama insan aricam konusacagim diyipte 20 gun bekletmez ki. Ben fazla iyimserim galiba
Yani çok da üstüne düşme sorumlulukları varsa bile yazar en azından çok saçma yani mesaj atmak zor olmasa gerek ya da aramak ne kadar meşgul olabilir 7/24 hiç mi boşalmıyor
Dun sarji bitmis yazamamis bahanesi de buydu. Neyse konu su konusma arasinda "kardesini de dusunursun herhal" dedim. "Senin hic ortan yok mu ne kardesi arkadas olsan olmaz mi" dedi. "Dogru yakinima yaklasma dokunuyor diyosun anladim ben seni" dedigimde ise "ben oyle birsey demiyorum dememde ama heyecan arayacaksan baska seyler yap mesela yamac parasutu iyi olur" dedi. Araya belliki coktan sınırları cekmis. Arkadasliktan bi daha aska yelken acilir mi bilemedim.
Beni ne olarak goruyor. Bos zamaninda konusacagi yan cebime koy misali biri olarak mi? Cozemiyorum artik. Galiba yoruldum.
Kardeşi olursan ilişki ihtimali yok gibisinden demek istemiş gerçi senin kastın farklı o bunu farklı anlamış bırak yazma bir süre ona nereye kadar sürecek böyle
Erkeklerden ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!