İmkansız gibi gözükse de biraz çaba ile yapabileceğime inandığım hayallerim var. Fazla uçuk hayallerle düşünüp zaman kaybetmeyi bırak, yapabileceklerini düşün ve hemen bir adım at🌱
İmkansız diye bir hayaletin beni korkutup ham yapmasına müsaadem yok. Ben inandığım sürece tüm hayallerim gerçek ve imkânlı. En azından şunu söyleyebilirim, ben hayalleriyle dalga geçmeyen, hayallerine dahi saygı duyan biriyim. Hedeflerime de söz verir ve onları evelAllah tutarım. Net..
Bence imkansız diye bir şey. Zorlamayan insan vardır. Bazı insanlar var sıfırdan başlayıp dünyanın sayılı zenginleri arasında yer alıyor. Bizim insanlarımızda şu var öğrenilmiş çaresizlik. Bir iki defa başarısız oldu mu hemen bir yelkenler fora. Noktadan bile sonra büyük harf başlar. Hayalin varsa sen yola çık yol sana görünür der Mevlana Celaleddin Rumi 🛤️✨🌈Kızlar Bir Adım Öne
Elimde olmayan konu hakkında oluruna bıraktım. ama onun dışında hayal kurmuşsam sonuna kadar giderim. Ya o hayal olur ya da ben o hayal doğrultusunda kendimden olurum
Bonsoir! İmkansız olan daha çoktur. Verdiği haz daha güzel oluyor. İmkanlıları gerçekleştirmek de güzel ama ikisinin tadı farklı diyim. Doğru kelimeyi bulamadım :/ . <3
hayal kurmak imkanlı hale gelebilir bu tamamen kişinin elinde olan bir durum ve cidden ben gerçekleştirmediğim hayaller kurmadım azim ve irade olmalı insanda
28 yaşındayım ve şimdiye kadar bir çok hayalimi yaşadım ve ulaştım. Her ulaştığım hayallere bir yenisini daha ekliyorum. Kişiler yapabilecek hayalleri düşünürse her şey mümkün.